Circulair gebruik van samples

Circulair gebruik van samples
03/05/2024 Thierry
samples

Het is vanaf nu ook mogelijk om een sample van uw favoriete kleur aan te vragen! Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Want een natuurstenen werkblad kiezen is soms best een lastige opgave. Denk hierbij aan de match tussen het werkblad, de frontjes, de kleur verf op de muur en de soort vloer die u kiest. Al deze materialen komen het beste tot hun recht als ze elkaar aanvullen.

Circulair hergebruik

Al onze samples komen uit restmateriaal. Denk hierbij bijvoorbeeld aan snijverlies door een spoelbaksparing of doordat een slab natuursteen groter is dan het blad dat we eruit zagen. Dit restmateriaal delen we op in kleinere stukken en deze verzenden we naar jou. Zo hoeven we geen nieuwe slab aan te breken en hergebruiken we de materialen opnieuw. Zelf ook uw steentje bijdragen? Geef de sample dan bij de montage mee aan onze medewerker of stuur hem naar ons terug per post. Zo kunnen we deze steeds opnieuw gebruiken en werken we samen aan een duurzame stroom van samples.

Sample aanvragen

Alle beschikbare samples vindt u in onze webshop. U kunt ze daar eenvoudig bekijken en bestellen. We versturen de sample per post of bezorgen hem bij u thuis als we toch al in de buurt zijn. Staat uw gewenste kleur er niet tussen? Neem dan even contact met ons op door een mail te sturen naar info@natuursteenstunter.nl. We kijken dan of we iets voor u kunnen betekenen!

Bezoek aan de showroom

Toch niet gevonden wat u zocht? Dan bent u natuurlijk altijd van harte welkom om de steen te komen bekijken in onze showroom. We vinden het wel fijn als u vooraf een afspraak maakt. Dat kan door een mail te sturen of door even te bellen.

Neem een kijkje bij onze samples

Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken