Veranderingen door het coronavirus

Veranderingen door het coronavirus
28/04/2020 Niels
Veranderingen door het coronavirus

We hebben er inmiddels allemaal mee te maken, veranderingen door het coronavirus. Het brengt een hoop onzekerheid met zich mee en roept veel vragen op. Ook bij Natuursteenstunter hebben we enkele zaken moeten aanpassen om tóch voor u klaar te staan in deze tijd. Hierbij houden wij rekening met de richtlijnen en adviezen van de Rijksoverheid.

We doen het samen

Voor uw en onze gezondheid hebben we enkele maatregelen genomen. Zo schudden wij u niet de hand en vragen wij u onze showroom niet te bezoeken als u last heeft van (lichte) verkoudheidsklachten en/of koorts. Ook vragen wij u om met zo weinig mogelijk personen te komen en om ten alle tijden 1,5 meter afstand te houden. Op die manier voorkomen we samen de verspreiding van het coronavirus.

Extra maatregelen

Om contacten tot een minimum te beperken leveren wij alleen werkbladen. Deze vormen een essentieel onderdeel van uw keuken. Dat betekent dat we tot nader order geen opdrachten voor de productie van vensterbanken, tafelbladen en dergelijken zullen aannemen.

Productie en levering

Onze maatwerkbladen worden geproduceerd in Italië. Een land dat ernstig is getroffen door het coronavirus. Omdat wij onze Italiaanse partners niet onnodig willen belasten in deze crisistijd kan het zijn dat de levering iets langer duurt dan u van ons gewend bent. Door ingrijpende maatregelen vanuit de Italiaanse overheid is het op dit moment helaas niet toegestaan om werkbladen te produceren in Italië. Natuursteenstunter is altijd op zoek naar manieren van samenwerking. We zijn samen met onze Italiaanse partners op zoek gegaan naar alternatieven. Door onze uitgebreide connecties binnen de Europese markt zo goed mogelijk te benutten zijn wij in Portugal terechtgekomen. Doordat wij onze handen in deze onzekere tijden ineen slaan kunnen wij toch blijven leveren. We vinden het dan ook mooi om te zien hoe er optimaal wordt samengewerkt op Europees niveau. Ondanks de vele beperkingen die op dit moment van kracht zijn in zowel Italië als Portugal kunnen wij doorgaans binnen 4 tot 6 weken leveren.

Heeft u al besteld? Dan is het helaas niet altijd mogelijk om de productie over te zetten naar Portugese fabrieken. Doordat het hier een intensieve samenwerking op Europees niveau betreft zal de fabriek in Portugal overuren draaien. Het is nog niet bekend of ook reeds in productie genomen orders in Italië overgezet kunnen worden naar Portugal. We proberen zoveel mogelijk bestellingen binnen onze normale levertijd af te leveren. Wij rekenen op uw begrip!

Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken