Natuursteenstunter neemt maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus

Natuursteenstunter neemt maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus
24/11/2020 Niels
Natuursteenstunter-Maatregelen-Coronavirus

Omdat de verspreiding van het coronavirus opnieuw oplaait hebben wij enkele maatregelen genomen. Deze tijd brengt een hoop onzekerheid met zich mee en roept veel vragen op. Ook bij Natuursteenstunter hebben we enkele zaken moeten aanpassen om tóch voor u klaar te staan in deze tijd. Hierbij houden wij rekening met de richtlijnen en adviezen van de Rijksoverheid.

We doen het samen

Voor uw en onze gezondheid hebben we enkele maatregelen genomen. We verzoeken u om in onze showroom een mondkapje te dragen en vragen u onze showroom niet te bezoeken als u last heeft van (lichte) verkoudheidsklachten en/of koorts. Laat u in dat geval testen door de GGD en blijf thuis! Daarnaast is het belangrijk dat u zoveel mogelijk alleen komt en altijd 1,5 meter afstand houdt. Op die manier voorkomen we samen de verspreiding van het coronavirus. Vanaf 1 december is het dragen van een mondkapje verplicht, óók in onze showroom! 

Extra maatregelen

Om contacten tot een minimum te beperken leveren wij alleen werkbladen. Deze vormen een essentieel onderdeel van uw keuken. Dat betekent dat we tot nader order geen opdrachten voor de productie van vensterbanken, tafelbladen en dergelijken zullen aannemen. Daarnaast is het alleen mogelijk om de showroom op afspraak te bezoeken. Dit doen we om de drukte in de showroom te beperken. Maak een afspraak door te bellen naar 0316-234560.

Productie en levering vanuit Italië

Onze maatwerkbladen worden geproduceerd in Italië. Een land dat aan het begin van de pandemie ernstig is getroffen door het coronavirus. Op dit moment gelden er in Italië geen beperkingen voor de productie. Omdat zaken in deze bijzondere tijd snel kunnen veranderen houden wij de maatregelen en restricties van de Italiaanse overheid nauwlettend in de gaten. Als er opnieuw vergaande maatregelen worden aangekondigd, zullen wij dat hier laten weten. Wij rekenen op uw begrip!

 

Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken