Coronavirus

Onze showroom is uitsluitend op afspraak te bezoeken. Ook na 28 april. We reserveren graag een tijdslot voor u. Het is niet mogelijk om de showroom zonder afspraak te bezoeken. Hier leest u hoe wij met de maatregelen en beperkingen door het coronavirus omgaan en vindt u informatie over levertijd, bezorgingen en montages. Ook vindt u hier antwoorden op veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op. 

Showroom op afspraak geopend

Onze showroom is op dit moment alleen op afspraak te bezoeken. Ook an 28 april. Maak een afspraak door een mail te sturen naar info@natuursteenstunter.nl met daarin de datum en het tijdstip van uw voorkeur. U ontvangt van ons een bevestiging met daarin een tijdsblok. Om te voorkomen dat er te veel bezoekers tegelijk in de showroom zijn, vragen wij u om aan het begin van uw tijdsblok te komen maar nooit eerder dan de starttijd. Het is helaas niet mogelijk om na de aflooptijd van uw tijdsblok nog in de showroom te zijn.

Bezorging en montage

Bezorging en/of montage van uw bestelde werkbladen is vooralsnog nog steeds mogelijk. We houden hierbij uiteraard rekening met alle adviezen en regels van de Rijksoverheid.

Levertijden

Situaties kunnen snel veranderen. Door beperkende maatregelen vanuit de Italiaanse en Nederlandse overheden kan het in enkele gevallen voorkomen dat levertijden oplopen. We proberen alle orders op de afgesproken data te leveren en monteren, maar ontkomen er helaas niet aan dat sommige orders vertraging oplopen. De bovengemiddelde drukte bij onze fabriek in Italië zorgt ervoor dat de levertijd momenteel 4 à 5 weken is.

Productie en levering vanuit Italië

Onze maatwerkbladen worden geproduceerd in Italië. Een land dat opnieuw ernstig is getroffen door het coronavirus. Op dit moment gelden er in Italië geen beperkingen voor de productie. Omdat zaken in deze bijzondere tijd snel kunnen veranderen houden wij de maatregelen en restricties van de Italiaanse overheid nauwlettend in de gaten. Als er opnieuw vergaande maatregelen worden aangekondigd die invloed hebben op de productie van werkbladen, zullen wij dat hier laten weten.

Bovengemiddelde drukte

Op dit moment heeft onze fabriek in Italië te maken met bovengemiddelde drukte. Er worden vanuit verschillende Europese landen veel meer orders dan normaal aangeleverd die de druk op de fabriek verhogen. Dit zorgt er in enkele gevallen helaas voor dat de levertijd van het werkblad langer wordt.

Bestelling afhalen

Het afhalen van uw bestelling bij onze showroom in Duiven is mogelijk. Maak hiervoor een afspraak. In onze showroom is het dragen van een mondkapje verplicht. Kom alleen en houd altijd 1,5 meter afstand.

Aanvullende maatregelen

Door bovengemiddelde drukte in onze fabriek in Italië leveren wij alleen werkbladen. Deze vormen een essentieel onderdeel van uw keuken. Dat betekent dat we geen opdrachten voor de productie van losse vensterbanken, tafelbladen en dergelijken meer zullen aannemen. Het is wel mogelijk om deze bij uw werkblad te bestellen. Daarnaast proberen wij voor uw en onze veiligheid het aantal contactmomenten tot een minimum te beperken. Als u uw keukenblad over meer dan 3 maanden nodig heeft, vragen wij u om uw bezoek aan onze showroom uit te stellen.

Veelgestelde vragen rondom het coronavirus

Gaat de levering van mijn blad langer duren?

Waarschijnlijk niet. In enkele gevallen kan het helaas voorkomen dat de levering van het werkblad langer gaat duren. Dit heeft te maken met restricties die worden opgelegd door de Italiaanse en Nederlandse overheden, weersomstandigheden onderweg en bovengemiddelde drukte in de fabriek in Italië.

Kan ik mijn bestelling nog bij jullie afhalen?

Ja, dat kan weer vanaf 10 februari 2021. Maak hiervoor een afspraak. U haalt uw bestelling buiten af. Tijdens het afhalen van uw bestelling is het dragen van een mondkapje verplicht. Kom alleen en houd altijd 1,5 meter afstand.

Maatregelen voor het afhalen van een bestelling

 • Tijdens het afhalen van uw bestelling is het dragen van een mondkapje verplicht.
 • Houd altijd 1,5 meter afstand van personeel.
 • Maak een afspraak voordat u uw bestelling komt afhalen.
 • Kom alleen.
 • U haalt uw bestelling buiten op.
 • Haal uw bestelling later op als u last heeft van (lichte) verkoudheidsklachten en/of koorts. Laat u testen door de GGD en blijf thuis!

Kan in de showroom bezoeken?

Ja, dat kan! Onze showroom is alleen op afspraak te bezoeken. Ook na 28 april. Maak een afspraak door een mail te sturen naar info@natuursteenstunter.nl met daarin de datum en het tijdstip van uw voorkeur. U ontvangt van ons een bevestiging met daarin een tijdsblok. Om te voorkomen dat er te veel bezoekers tegelijk in de showroom zijn, vragen wij u om aan het begin van uw tijdsblok te komen maar nooit eerder dan de starttijd. Het is helaas niet mogelijk om na de aflooptijd van uw tijdsblok nog in de showroom te zijn.

Kan ik vensterbanken, smetplinten en achterwanden bij jullie bestellen?

Op dit moment is het alleen mogelijk om vensterbanken, smetplinten en achterwanden bij uw werkblad te bestellen. Door bovengemiddelde drukte in onze fabriek in Italië nemen wij geen losse opdrachten voor de productie van vensterbanken, smetplinten en achterwanden meer aan.

Komen jullie mijn werkblad nog steeds bezorgen?

Ja, het bezorgen van werkbladen is nog steeds toegestaan. Bij het bezorgen van uw werkblad houden wij uiteraard rekening met adviezen en restricties van de Rijksoverheid.

Komen jullie mijn werkblad nog steeds inmeten?

Ja, het inmeten van werkbladen is nog steeds toegestaan. Bij het inmeten van uw werkblad houden wij uiteraard rekening met adviezen en restricties van de Rijksoverheid.

Komen jullie mijn werkblad nog steeds monteren?

Ja, het monteren van werkbladen is nog steeds toegestaan. Bij het monteren van uw werkblad houden wij uiteraard rekening met adviezen en restricties van de Rijksoverheid.

Waarom is jullie showroom ook na 28 april op afspraak geopend?

We hebben in de afgelopen maanden gemerkt dat bezoekers van onze showroom het waarderen als zij alle tijd en aandacht krijgen. Binnen een uur is er erg veel mogelijk en kijken we samen naar verschillende materiaalsoorten en kleuren. Doordat er tijdens uw tijdslot geen andere bezoekers in de showroom zijn heeft u de vrijheid om rond te kijken. Daarnaast kunnen wij u alle aandacht geven en voorkomen we contactmomenten tussen bezoekers.

We kiezen er specifiek voor om onze showroom alleen op afspraak te openen. Een bezoek aan de showroom zonder afspraak is niet mogelijk. 

Versturen jullie samples?

Nee, wij versturen geen samples. Door hier specifiek voor te kiezen kunnen wij de prijzen van onze steensoorten laag houden en u de beste deal bieden. Daarnaast hebben wij in het verleden gemerkt dat samples vaak verdwalen in het sorteerproces van de post en helemaal niet of in zeer slechte staat aankomen.

Wat is de actuele levertijd van mijn blad?

De actuele levertijd van werkbladen is 5 à 6 weken. Situaties kunnen snel veranderen. Door beperkende maatregelen vanuit de Italiaanse en Nederlandse overheden kan het in enkele gevallen voorkomen dat levertijden oplopen. We proberen alle orders op de afgesproken data te leveren en monteren, maar ontkomen er helaas niet aan dat sommige orders vertraging oplopen. De bovengemiddelde drukte bij onze fabriek in Italië zorgt ervoor dat de levertijd momenteel langer is dan normaal.

Wat is de situatie in Italië?

Onze werkbladen worden geproduceerd in de regio Veneto in Italië. De situatie in Italië verslechtert. Het land wordt opnieuw hard getroffen door het coronavirus en de gevolgen daarvan zijn goed merkbaar. Werknemers in de fabriek verliezen dierbaren aan de gevolgen van het coronavirus of worden zelf ziek. De Italiaanse overheid heeft op dit moment nog geen verplichte sluiting of lockdown aangekondigd, maar de situatie kan snel veranderen. Wij houden de berichtgeving nauwlettend in de gaten.

Wat gebeurt er na 28 april 2021?

Na de heropening van de winkels op 28 april is onze showroom nog steeds uitsluitend op afspraak te bezoeken. Maak een afspraak door een mail te sturen naar info@natuursteenstunter.nl met daarin de datum en het tijdstip van uw voorkeur. U ontvangt van ons een bevestiging met daarin een tijdsblok. Om te voorkomen dat er te veel bezoekers tegelijk in de showroom zijn, vragen wij u om aan het begin van uw tijdsblok te komen maar nooit eerder dan de starttijd. Het is helaas niet mogelijk om na de aflooptijd van uw tijdsblok nog in de showroom te zijn. Een bezoek aan onze showroom zonder afspraak is helaas niet nodig.

Maatregelen voor een veilig bezoek aan de showroom

 • In onze showroom is het dragen van een mondkapje verplicht.
 • Houd altijd 1,5 meter afstand van personeel en andere bezoekers.
 • Maak een afspraak voordat u de showroom bezoekt. Dit is verplicht.
 • Kom zoveel mogelijk alleen. Is dit door praktische redenen niet mogelijk, dan zijn maximaal 2 personen toegestaan. Gezelschappen van meer dan 2 personen worden niet toegelaten. Dit geldt ook voor gezinnen.
 • Bezoek onze showroom niet als u last heeft van (lichte) verkoudheidsklachten en/of koorts. Laat u testen door de GGD en blijf thuis!
Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op! We helpen u graag verder.

Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken