Beton

Beton is een schitterende grove materiaalsoort voor een echte industriële look. Combineer het met RVS of staal als finishing touch.

Keukenblad beton

Keukenblad van beton

Bent u op zoek naar een aanrechtblad met een stoere, industriële uitstraling? Beton is dan zeker het overwegen waard. Net als bij Terrazzo wordt beton op basis van een mal vervaardigd. Hierdoor is er veel mogelijk qua maatvoering. Als de mal eenmaal op maat gemaakt is wordt het beton aangemaakt en in de juiste kleur gegoten. Hierbij wordt op voorhand al rekening gehouden met de sparingen voor spoelbak, kraan en kookplaat. Na het uitharden wordt de toplaag gepolijst en geïmpregneerd. Dit impregneren moet ervoor zorgen dat het beton beter bestand wordt voor water, vuil en vlekken.

Eigenschappen van een betonnen keukenblad

Beton is een poreuzer materiaal dan de natuursteen soorten zoals graniet en marmer. Een krasje hier en daar zal het industriële karakter beton eerder versterken dan dat het afbreuk doet aan het blad. Het hoort er een beetje bij dus. De minimale dikte is 40 mm en beton kan ook in dikkere versies worden geleverd. Hierbij moet het gewicht wel in de gaten worden gehouden. Tenslotte moet het nog wel te vervoeren en te plaatsen zijn. Als het té zwaar is dan kan het blad echter ook ter plekke worden gemaakt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

TIJDELIJKE FOOTER WIJZIGING
OFFERTE