Overig natuursteensoorten

Overige natuursteensoorten

Overig Natuursteensoorten

Treft u een natuursteensoort niet aan op onze website? Dan hebben wij iets over het hoofd gezien! Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe natuursteensoorten dus u kunt altijd een informatieverzoek doen bij ons. Wij gaan dan op zoek naar één of meerdere goede leveranciers en zorgen ervoor dat het materiaal binnen de kortste keren wel op onze website staat. Onder deze categorie overig natuursteen treft u dus geen soorten aan die wij niet op de website hebben, hiervoor kunt u het beste even contact opnemen met ons.

Overig natuursteen onlangs toegevoegd

In het begin van Natuursteenstunter verkochten wij graniet, Terrazzo en composiet. Wij zijn vervolgens de eerste leverancier geweest op het gebied van keramiek van Neolith toen het nog in de kinderschoenen stond. Naar aanleiding van vragen van onze klanten hebben wij in 2013 de materiaalsoorten Belgisch hardsteen, Dekton en Travertin toegevoegd. Terug van weggeweest is marmer en vandaar dat wij dit begin 2014 hebben toegevoegd net als het nieuwe materiaal Lapitec. Onze nieuwste aanwinst is Leisteen of Basalt.

Wilt u overige natuursteensoorten kopen?

Bent u dus op zoek naar een steensoort die wij niet standaard op onze website hebben? In dat geval kunt u het beste even contact met ons opnemen. U kunt ook altijd vrijblijvend een informatieverzoek doen via ons informatie- en offerteformulier.  Wij nemen dan binnen 48 uur contact met u op of wij geven u even aan waar wij op zoek zijn gegaan.

Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken