Groen

Ons assortiment

Materiaalsoorten voor keuken-, badkamer- of tafelbladen en vensterbanken. Overige toebehoren zoals kranen, spoelbakken en accessoires

Filters

Showing all 3 results

24/48/Alles

Sort By
 • Marmer Verde Guetemala
  Marmer Verde Guetemala voorbeeld
  Preview

  Marmer Verde Guetemala

  Het marmer Verde Guetemala heeft een prachtige donkergroene kleur. De aders geven deze marmersoort een mooie uitstraling. De Verde Guetemala is verkrijgbaar in 20 mm en 30 mm. Deze marmersoort is beschikbaar in een gezoete of gepolijste afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  265 295
 • Marmer Green Rainforest
  Green Rainforest keukenblad
  Preview

  Marmer Green Rainforest

  Het marmer Green Rainforest is een gekleurde marmersoort met een unieke uitstraling. De primaire kleur van dit marmer is groen. Het marmer Rainforest dankt zijn prachtige tekening aan de verschillende kleuren en natuurlijke aders. Dit marmer is verkrijgbaar in een gezoete en gepolijste afwerking. De Rainforest is verkrijgbaar in dikte van 20 mm of 30 mm.
  Prijsrange per strekkende meter  265 295
 • graniet quarzite atlantis
  graniet quarzite atlantis
  Preview

  Graniet Quarzite Atlantis

  Het graniet Quarzite Atlantis heeft een crème-kleur met groentinten als basiskleuren. Deze prachtige granietsoort is door zijn verschillende kleuren en patronen een echte blikvanger in de keuken. De Quarzite Atlantis is door zijn kleurensamenstelling goed te combineren met verschillende kleuren. Dit graniet past dus ook goed bij meerdere keukenstijlen, zoals een lichte en moderne keuken of juist een rustieke keuken. De Quarzite Atlantis is verkrijgbaar in een gepolijste afwerking of een leather afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  595 655
TIJDELIJKE FOOTER WIJZIGING
OFFERTE