9.5/10 TRUSTPILOT   |   FAQ  OFFERTE  CONTACT

Koper

Ons assortiment

Materiaalsoorten voor keuken-, badkamer- of tafelbladen en vensterbanken. Overige toebehoren zoals kranen, spoelbakken en accessoires

Filters

Showing all 3 results

24/48/Alles

Sort By
 • Actie!
  Reginox-keukenkraan-Cano-Copper
  Reginox-keukenkraan-Cano
  Bekijken

  Reginox keukenkraan Cano Copper RVS

  De Reginox keukenkraan Cano Copper is een nieuwe kraan uit de Reginox Miami serie. De Cano Copper is voorzien van een strak design en is vervaardigd uit geborsteld RVS. De RVS keukenkraan heeft een koperen kleur door de behandeling met PVD technologie (Physical vapour deposition). PVD is een techniek waarbij warmtemoleculen hechten aan het RVS, waardoor het RVS een nieuwe kleur krijgt. De Cano Copper is 405 mm hoog en heeft een sparing van 54 mm nodig.
   250  235
 • Neolith Iron Copper
  Bekijken

  Neolith Iron Copper

  De Neolith Iron Copper is een keramieksoort uit de Iron collectie. De Iron Copper kenmerkt zich door zijn koperkleur waarbij enkele roodtinten zijn toegevoegd. Door deze kleurelementen maakt deze keramieksoort zich geschikt voor krachtige ontwerpen. Het grote voordeel van de Iron collectie is de vastigheid van het materiaal; dit blijft na verloop van tijd zijn krachtige elementen houden. De Iron Copper is verkrijgbaar in een satin afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  459 552
 • Neolith Iron Corten
  Neolith Iron Corten
  Bekijken

  Neolith Iron Corten

  De Neolith Iron Corten is een keramieksoort welke behoort tot de Iron collectie. De Iron Corten kenmerkt zich door zijn roestachige kleur.  Door de aanwezigheid van de warme bruine tinten en de gewaagde rode tinten is de Iron Corten ideaal te combineren;. Het grote voordeel van de Iron collectie is de vastigheid van het materiaal; deze blijft ook na verloop van tijd zijn krachtige elementen houden. De Iron Corten is verkrijgbaar in een satin afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  459 552
OFFERTE