Licht Grijs

Ons assortiment

Materiaalsoorten voor keuken-, badkamer- of tafelbladen en vensterbanken. Overige toebehoren zoals kranen, spoelbakken en accessoires

Filters

Showing all 10 results

24/48/Alles

Sort By
 • graniet New Kashmir White
  graniet New Kashmir White
  Preview

  Graniet New Kashmir White

  Het graniet New Kashmir White heeft verschillende kleurtinten, die lijken op zilver en goud. Door zijn patroon heeft deze granietsoort een unieke maar toch rustige uitstraling. De New Kashmir White past door zijn kleur en uitstraling goed in een klassieke of strakke woonstijl. De New Kashmir White is verkrijgbaar in een gepolijste of een leather afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  190 265
 • Graniet Viscount White
  Preview

  Graniet Viscount White

  De graniet Viscount White is een lichte granietsoort welke wit als basiskleur heeft. Door de aanwezigheid van zwarte vlekken en korrels heeft het blad een rustige, hygiënische uitstraling. Hij past het beste bij een landelijke, traditionele stijl. De Viscount White is verkrijgbaar in een gepolijste en leather variant.
  Prijsrange per strekkende meter  215 275
 • graniet Kashmir White
  graniet Kashmir White
  Preview

  Graniet Kashmir White

  Het graniet Kashmir White heeft een zilveren met witte kleur. Het patroon van de Kashmire White heeft een unieke uitstraling door de combinatie van patronen in verschillende kleuren. Deze granietsoort heeft een rustige uitstraling en is daardoor makkelijk te combineren. De Kashmire White is verkrijgbaar in een gepolijste afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  245 330
 • Silestone Yukon
  Preview

  Silestone Yukon

  De Silestone Yukon heeft een grijze roomachtige kleur met fijne kwartskorrels en subtiele wolkachtige witte patronen. De Yukon is verkrijgbaar in een gepolijste afwerking en een leather afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  310 430
 • Actie!Actie!
  Keramiek Veneto White
  Keramiek Veneto White
  Preview

  Keramiek Veneto White

  ,
  De keramiek Veneto White heeft een witte kleur en grijze aders. Door zijn heldere witte kleur en grijze aders heeft deze keramieksoort een prachtige marmerlook. De Veneto White past door zijn marmerlook goed bij zowel een moderne als een klassieke woonstijl. Ook is deze keramieksoort gemakkelijk te combineren met zowel donkere als lichte kleuren. De Venoto White is verkrijgbaar in een satin afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  360 430
 • Neolith Blanco Carrara 01
  Neolith Blanco Carrara 01
  Preview

  Neolith Blanco Carrara 01

  De Neolith Blanco Carrara 01 is een keramieksoort met een marmer look. Deze keramieksoort lijkt op de marmersoort Bianco Carrara. De  Blanco Carrara 01 heeft dezelfde kleuren, namelijk witgrijs met licht grijze aders. Door zijn lichte kleuren en fijne grijze aders past deze keramieksoort goed bij diverse keukenstijlen. De Blanco Carrara 01 is verkrijgbaar in een satin afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  360 395
 • Neolith Blanco Carrara 02
  Neolith Blanco Carrara 02
  Preview

  Neolith Blanco Carrara 02

  De Neolith Blanco Carrara 02 is een keramieksoort met een marmer look. Deze keramieksoort lijkt op de marmersoort Bianco Carrara. De  Blanco Carrara 02 heeft dezelfde kleuren, namelijk witgrijs met licht grijze aders. Door zijn lichte kleuren en grote grijze aders past deze keramieksoort goed bij diverse keukenstijlen. De Blanco Carrara 02 is verkrijgbaar in een satin afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  360 395
 • Dekton-Sirocco
  Preview

  Dekton Sirocco

  De Dekton Sirocco behoort tot de Natural collectie. Deze steen heeft een lichte, grijze kleur en heeft veel weg van beton. Mede daardoor is de steen toepasbaar in een industriële stijl. De Sirocco is verkrijgbaar in een satin versie.
  Prijsrange per strekkende meter  365 430
 • Ionia Stone Concrete Snow
  Ionia Stone Concrete Snow
  Preview

  Ionia Stone Concrete Snow

  De Ionia Stone Concrete Snow is een licht grijze composietsoort met een witte structuur. De Concrete Snow past door zijn structuur goed bij een moderne en strakke woonstijl. Ook is deze composietsoort door zijn licht grijze kleur goed toepasbaar bij zowel lichte als donkere kleuren. De Concrete Snow is verkrijgbaar in een satin afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  365 430
 • Graniet Super White
  Graniet-Super-White
  Preview

  Graniet Super White

  Het graniet Super White is een lichtgekleurde granietsoort welke een heldere witte kleur als basis heeft. Er zitten grijze vlekken in het oppervlak verwerkt waardoor dit graniet een marmerachtige uitstraling krijgt. Hierdoor krijgt het geheel een luxe uitstraling en is de Super White goed toepasbaar in moderne, lichte woonstijlen. De Super White is verkrijgbaar in een gepolijste en leather variant.
  Prijsrange per strekkende meter  595 655
TIJDELIJKE FOOTER WIJZIGING
OFFERTE