9.5/10 TRUSTPILOT   |   FAQ  OFFERTE  CONTACT

Extrolite

Ons assortiment

Materiaalsoorten voor keuken-, badkamer- of tafelbladen en vensterbanken. Overige toebehoren zoals kranen, spoelbakken en accessoires

Filters

Showing all 6 results

24/48/Alles

Sort By
 • Bekijken

  Extrolite Forte Anthracite 12 mm Suede

  De Forth Anthracite is een donkere keramiek soort welke zich in de Extrolite serie bevind. Deze zwarte keramieksoort heeft een fijne, lichtgrijze structuur wat hem een luxe uiterlijk geeft. Hij is toepasbaar in een moderne en strakke stijl. De Forthe Antracite is glad afgewerkt.
  Prijsrange per strekkende meter  430 560
 • Bekijken

  Extrolite Forte Ash 12 mm Suede

  De Forthe Ash is een tot de Extrolite horende keramieksoort. Deze keramieksoort heeft een lichte grijze, betonkleur als basis. Hier zitten wat zwarte structuur elementen door heen verwerkt en het geheel oogt wat blauwig. Hij is uitermate geschikt voor een industriële stijl. De Forte Ash is glad afgewerkt.
  Prijsrange per strekkende meter  430 560
 • Keramiek-Forte-mud
  Keramiek-Forte-mud
  Bekijken

  Extrolite Forte Mud 12 mm Suede

  De Forte Mud is een tot de Extrolite horende keramieksoort. Dit materiaal heeft een grijze basiskleur met een zwarte structuur. Tevens zit er een lichte bruine gloed over het keramiek heen, wat hem een unieke eigen uitstraling geeft. De Forte Mud is toepasbaar in een industriële of landelijke stijl en is glad afgewerkt.
  Prijsrange per strekkende meter  430 560
 • Bekijken

  Extrolite Inimitabile Nero 12 mm Suede

  De Inimitabile Nero is een zwarte keramieksoort uit de Extrolite serie. Door zijn diepe zwarte kleur is deze keramieksoort uitermate geschikt in een strak, moderne stijl. Het materiaal is glad afgewerkt en daarmee goed geschikt als werkblad.
  Prijsrange per strekkende meter  430 560
 • Bekijken

  Extrolite Petit Granit Namur Suede

  De Petit Granit Namur is een donkere keramieksoort uit de Extrolite serie. Het materiaal heeft een zwarte basiskleur met een lichte grijze structuur korrel. Het materiaal past perfect in een moderne stijl. De Petit Granit Namur is glad afgewerkt.
  Prijsrange per strekkende meter  430 560
 • Bekijken

  Extrolite Terra Grey 12 mm Suede

  De Terra Grey is een licht grijze keramieksoort behorend tot de Extrolite collectie. Het materiaal heeft een wat donkere, zwarte korrel en op de betonkleurige basiskleur geeft dit een rustig effect. Hiermee is het materiaal uitermate geschikt in een industriële stijl. De Terra Grey is glad afgewerkt.
  Prijsrange per strekkende meter  430 560
OFFERTE