Stone Italiana

Ons assortiment

Materiaalsoorten voor keuken-, badkamer- of tafelbladen en vensterbanken. Overige toebehoren zoals kranen, spoelbakken en accessoires

Filters

Showing all 5 results

24/48/Alles

Sort By
 • Ionia Stone Pitti
  Ionia Stone Pitti
  Preview

  Ionia Stone Pitti

  De Ionia Stone Pitti is een lichte composietsoort met een grove korrel. Door zijn licht grijze kleur en zijn grove, donkere korrel is de Pitti een materiaalsoort waarmee eindeloos te combineren is. Neutrale kleuren passen hier het beste bij. De Pitti is verkrijgbaar in een gepolijste en leather variant.
  Prijsrange per strekkende meter  265 325
 • Ionia Stone Ash
  Ionia Stone Ash
  Preview

  Ionia Stone Ash

  De Ionia Stone Ash heeft een diep donkere grijze kleur met een fijne, lichte korrel erin verwerkt. Hij straalt elegantie uit en past daardoor goed bij een moderne keuken. De Ash is verkrijgbaar in een gepolijste en leather afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  315 375
 • Ionia Stone Fango
  Ionia Stone Fango
  Preview

  Ionia Stone Fango

  De Ionia Stone Fango is een bruine steensoort behorend tot de Stone Italiana collectie. Deze steensoort heeft een licht korrelige structuur en is perfect toepasbaar in warme, landelijke keukens. De Fango is verkrijgbaar in een gepolijste en leather afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  315 375
 • Ionia Stone Grigio Milano
  Preview

  Ionia Stone Grigio Milano

  De Ionia Stone Grigio Milano is een donker grijze composietsoort met een fijne korrelige structuur. Deze composietsoort heeft een pure uitstraling door zijn fijne korrel en past perfect in een robuuste, industriële keuken. De Grigio Milano is verkrijgbaar in een gepolijste en een leather afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  315 375
 • Ionia Stone K-Soul
  Preview

  Ionia Stone K-Soul

  De Ionia Stone K-Soul is een lichte composietsoort. De K-Soul is een marmerachtige composietsoort, die wit van kleur is, maar ook donker grijze aderen heeft. Deze aderen geven een mooie luxe uitstraling aan deze composietsoort. De K-Soul is verkrijgbaar in een gepolijste afwerking en een leather afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  365 430
TIJDELIJKE FOOTER WIJZIGING
OFFERTE