Natuursteen fabriek| Ionia Stone Identity

Al jaar en dag is Ionia Stone identy onze vaste partner in natuursteen werkbladen op maat. Deze natuursteen fabriek is gelegen vlak bij Verona in Italië, achter het Gardameer. Door de alsmaar toenemende vraag naar kwaliteits natuursteen is de natuursteen fabriek recent verhuisd naar een nieuw onderkomen. Een kijkje in deze fabriek leert dat zei haar zaken meer dan op orde hebben. De modernste machines staan klaar om van elk werkblad een huzarenstukje te maken. Met de meest geavanceerde technieken worden natuurstenen op professionele wijze op maat gesneden, bewerkt en aangepast om te voldoen aan de specificaties van onze klant. Doordat deze natuursteen fabriek tot een van de grotere van Europa behoort is er elke week transport naar ons centrale magazijn in Nederland.

Natuursteen fabriek | Waarom wij enkel voor de beste leveranciers kiezen.

Wij kiezen ervoor om enkel zaken te doen met de meest toonaangevende producenten van marmer, Dekton, Terrazzo, graniet, keramiek en composiet. Met regelmaat gaan wij op werkbezoek bij de natuursteen fabriek om productie en werk processen te optimaliseren. Zo bent u dus verzekerd van topkwaliteit werkbladen waar u jarenlang van kunt genieten.

De natuursteen fabriek waarmee wij samenwerken, neemt haar werkzaamheden uiterst serieus en heeft haar productie op alle vlakken geoptimaliseerd. Bovendien maken zij gebruik van de modernste machines die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Dit laatste is noodzakelijk om materialen als Dekton en keramiek op hoog niveau te verwerken.

Natuursteen-fabriek-Aanrechtblad-kopen.nl-voorbeeld-keuken

Waar zit de kwaliteit nu in?

Wist u dat de natuursteen fabriek eigenlijk de belangrijkste schakel is in een perfect afgewerkt werkblad? De natuursteen fabriek die zaagt namelijk platen natuursteen precies op maat en verwerkt deze vervolgens tot werkblad. Het afwerkingsniveau bepaald vervolgens het complete aanzien van uw project. Het plezier wat de klant hier vervolgens aan beleeft is vele male hoger dan een slecht afgewerkt blad. Al onze bladen krijgen na assemblage de juiste impregnatie om zo optimaal mogelijk onderhoud gemak te garanderen.

Plaatsing van de bladen verlopen het voorspoedigs als de bladen ook kloppen met de maatvoering opgemeten vooraf. Onze natuursteen fabriek hanteert een maat tolerantie van 1 – 2 mm per bladdeel. Mede hierdoor is plaatsen van het aanrechtblad meestal snel te realiseren.

Natuursteen-fabriek-Aanrechtblad-kopen.nl-bewerking-blad

Wij geven u graag een goed beeld van de prijs voor uw nieuwe werkblad(en). Vraag vrijblijvend een offerte aan door het offerte formulier compleet in te vullen. Ook kunt u eventueel een tekening bijvoegen of foto’s van materiaal waar u graag een prijs voor wilt ontvangen.

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe verloopt het productieproces in de natuursteen fabriek?

Lokaal worden de blokken natuursteen verzaagd tot de juiste dikte van 2 of 3 centimeter. Direct na dit proces kan men de top laag al kiezen te weten gepolijst, gezoet, leather of eco antiek. Deze verschillende afwerkingen zijn zeer bepalend voor de uitstraling van het werkblad. Als de platen eenmaal gereed zijn gaan ze naar de natuursteen fabriek. De tekening met de juiste maatvoering is inmiddels in autocad ingevoerd en via een gesloten computer systeem worden de waterjet of CNC machine aangestuurd om alle onderdelen op maat te snijden. Vanaf de snijmachines gaan alle onderdelen naar de assemblage. Hier wordt door vakspecialisten de werkbladen in elkaar gezet. De randafwerking onder 45 graden eraan gelijmd en de juiste verstevigingen aangebracht. Dit vergt jarenlange ervaring van deze medewerkers in de natuursteen fabriek. Als alles conform de tekening is uitgevoerd gaat het naar de verpakking afdeling en gereed gemaakt voor transport.

Heeft u na het lezen van bovenstaande nog vragen over het productieproces? Ons team staat voor u klaar om al uw vragen over onze productie te beantwoorden. Neem vandaag nog contact met ons op!