9.5/10 TRUSTPILOT   |   FAQ  OFFERTE  CONTACT

Interesse in een Lapitec keukenblad? Samples zijn binnen!

Interesse in een Lapitec keukenblad? Samples zijn binnen!
18 september 2014 Rémon Bloemberg
Lapitec-keukenblad-kopen-natuursteenstunter

Interesse in een Lapitec keukenblad? De samples zijn binnen! 

Goed nieuws! Na wat vertraging hebben wij nu samples ontvangen van Lapitec, het nieuwste keramisch materiaal dat verkrijgbaar zal zijn bij Natuursteenstunter. Interesse in een Lapitec Keukenblad? Dan kunt u vanaf nu bij ons terecht voor vragen en/of offerte aanvragen. Wilt u weten wat Lapitec ook alweer was? Hieronder treft u in het kort nog wat eigenschappen aan over het materiaal.

Eigenschappen Lapitec keukenblad?

Lapitec is een product dat is ontwikkeld door Breton S.P.A., een bekende leverancier van bewerkingsmateriaal van natuursteen. Gezien hun uitstekende reputatie in de natursteensector hebben zij zich nu sinds kort op de productie van ‘surface materiaal’ toegelegd. Lapitec is een materiaalsoort dat zich het beste laat vergelijken met Dekton: kunstmatig samengesteld steen. In het geval van Lapitec wordt er een mengsel gemaakt van Kaolien, een kleisoort met een naturel kleur dat wordt vermengd met kwarts en veldspaat. Vervolgens wordt het materiaal gebakken met een hele hoge temperatuur. Het resultaat is een zeer hard materiaal dat krasvast en hittebestendig is. Precies wat u zoekt als keukenblad!

Bewerkingsmogelijkheden-Lapitec-keukenblad-natuursteenstunter

Zeer groot Lapitec keukenblad mogelijk! 

Lapitec staat erom bekend dat het in de grootste slabs geleverd kunnen worden. Er zijn wel afmetingen mogelijk van 340 cm lang bij 150 cm breed. Hierbij is een oppervlakte mogelijk van 5,1 m2. Lapitec zal verkrijgbaar zijn in drie diktes: 12, 20 en 30 mm dikte. In eerste instanties zullen er 12 kleuren uitgebracht worden waarvan er 10 vrijwel direct leverbaar zijn. Alle kleuren komen in 4 afwerkingen: van gepolijst (Lux) tot een zeer grove ‘leather-touch’ achtige afwerking (genaamd Vesuvio). Dit is uniek aangezien wij nog niet eerder gepolijste ‘keramiek-achtigen’ hebben gezien, laat staan met een zeer grove afwerking. Lapitec is hierdoor bijzonder uniek te noemen!

Lapitec keukenblad = een duurzaam keukenblad! 

Lapitec® noemt zichzelf terecht een ‘Biotec‘ materiaal: het wordt zowel duurzaam geproduceerd en daarnaast zijn de bestanddelen ook op een duurzame manier verkregen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld graniet, marmer of Belgisch Hardsteen is het dus veel minder belastend voor het milieu. Wij van Natuursteenstunter vinden dit een zeer goede zaak. Hoewel natuursteensoorten erg fraai zijn is het geen milieuvriendelijk product omdat immers hele bergen en mijnen worden uitgehouwen.

Een Lapitec keukenblad: alle voordelen nog even op een rijtje. 

Hieronder treft u alle voordelen van een Lapitec keukenblad nog even op een rijtje:

  • Lapitec is krasvast en hittebestendig;
  • Lapitec is niet gevoelig voor UV straling en is dus ook geschikt voor buiten;
  • Lapitec is bestand tegen zuren en oplosmiddelen;
  • Lapitec is goed bestand tegen dooi en vorst;
  • Lapitec is niet alleen verkrijgbaar als keukenblad maar ook als badkamerblad, tafelblad, gevelbekleding etc.
  • Lapitec heft een homogene toplaag en is hierdoor vlekvrij, hygiënisch en bacterie-vrij;
  • Laptitec is duurzaam;

Lapitec-keukenblad-kopen-natuursteenstunter

OFFERTE