9.5/10 TRUSTPILOT   |   FAQ  OFFERTE  CONTACT

Toepassingen

Overige producten: badkamerbladen, vensterbanken, tafelbladen en meer

Welkom in de toepassingen sectie binnen onze site! Wij hebben veel verschillende materiaalsoorten beschikbaar in ons assortiment. Veel klanten komen bij ons terecht voor een aanrechtblad maar u kunt bij ons ook terecht voor andere producten die wij met de materiaalsoorten kunnen fabriceren. U kunt hierbij denken aan badkamerbladen, vensterbanken of tafelbladen. Daarnaast hebben wij een brede collectie spoelbakken of kranen in ons assortiment. Hieronder leest u kort wat meer informatie over de producten die wij verder nog leveren. Daarnaast kunt u altijd vrijblijvend een informatieaanvraag doen. Natuursteenstunter: ook voor uw badkamerbladen, vensterbanken, tafelbladen en spoelbakken!

Aanrechtbladen

Aanrechtbladen

Badkamerbladen

Badkamerbladen

Bij Natuursteenstunter.nl kunt u naast aanrechtbladen, tafelbladen en vensterbanken ook terecht voor badkamerbladen. Deze bladen kunnen gebruikt worden om uw wasbak in te monteren. Uw badkamerblad kan geleverd worden in dezelfde kleuren en materialen als de aanrechtbladen. Bekijk de pagina over de badkamerbladen. 

Grafmonumenten

The toggle content goes here, click the edit button to change this text.

Tafelbladen

Tafelbladen en tafels 

Bent u uw huidige tafelblad zat? Bij Natuursteenstunter.nl kunt u naast aanrechtbladen, badkamerbladen en vensterbanken ook terecht voor tafelbladen. Deze bladen kunt u op een bestaand onderstel plaatsen van aluminium, staal, RVS, hout of andere materialen. Wanneer u zelf handig bent dan is het ook mogelijk om zelf een onderstel te bouwen en zo veel geld te besparen. Vrijwel alle materialen zijn zwaarder dan houten tafelbladen. Wanneer u zelf een tafel wilt samenstellen dan raden wij altijd even contact op te nemen met ons. Wij weten globaal wat een tafelblad weegt zodat het onderstel het niet begeeft wanneer het blad erop wordt geplaatst. Bekijk hier de pagina over de tafelbladen. 

Vensterbanken

Vensterbanken

Wanneer u kiest voor een fraai keukenblad of een blad in de badkamer, dan wilt u natuurlijk dat alles af is. Het is dan natuurlijk mooi als de vensterbanken ook van bijpassend composiet of graniet zijn. Bij Natuursteenstunter.nl kunt u daarom ook voor losse vensterbanken terecht, of u besteld ze direct mee bij uw keukenblad. De vensterbanken kunnen  geleverd worden in graniet en composiet in vrijwel alle afmetingen. Ook wanneer u nog niet zeker weet of uw budget het toelaat kunt u ons altijd vrijblijvend een prijsopgaaf laten maken. U kunt dan bij de definitieve bestelling alsnog kijken of u de vensterbanken er wel of niet bij wilt hebben. Bekijk hier de pagina over de vensterbanken.

Winkelinrichtingen

Werkbladen voor winkels, showrooms, wanden voor zwembaden, noem maar op!

Bij Natuursteenstunter.nl kunnen we al onze materialen verwerken in verschillende toepassingen. Hoewel we veelvuldig aanrechtbladen, vensterbanken en badkamerbladen plaatsen is dit niet het enige wat wij kunnen. We hebben eerder al meegewerkt het plaatsen van onze materialen in winkels en showrooms. Daarnaast hebben wij ook de buitenrand van jacuzzi’s en binnenzwembaden voorzien van natuursteen.

Projectinrichtingen

Bij Natuursteenstunter hebben wij ook meegewerkt aan diverse projectinrichtingen zoals pantry’s van bedrijven, een receptie van een hotel, een cruiseschip en nog veel meer.

OFFERTE