42 tot 62 mm opgedikt

Ons assortiment

Materiaalsoorten voor keuken-, badkamer- of tafelbladen en vensterbanken. Overige toebehoren zoals kranen, spoelbakken en accessoires

Filters

Showing all 16 results

24/48/Alles

Sort By
 • Diresco Pure White
  Preview

  Diresco Pure White

  De Diresco Pure White is een egale witte composietsoort. Deze composietsoort heeft een heldere witte kleur en een strakke uitstraling. De Diresco Pure White is verkrijgbaar in een matte (suède) afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  270 370
 • Diresco Belgian Desert
  Diresco Belgian Desert keuken
  Preview

  Diresco Belgian Desert

  De Diresco Belgian Desert is een donker beige/licht bruine composietsoort. Deze composietsoort heeft een rustige uitstraling en is hierdoor goed te combineren met diverse woonstijlen. De Diresco Belgian Desert past door zijn warme uitstraling goed bij zowel donkere als lichte tinten. De Belgian Desert is verkrijgbaar in een matte (suède) afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  270 370
 • Diresco Belgian Earth
  Preview

  Diresco Belgian Earth

  De Diresco Belgian Earth is een donkergijze composietsoort. Deze composietsoort lijkt door zijn patroon op natuursteen en krijgt daardoor een natuurlijke uitstraling. De Diresco Belgian Earth is verkrijgbaar in een matte (suède) afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  270 370
 • Diresco Belgian Fog
  Preview

  Diresco Belgian Fog

  De Diresco Belgian Fog is een licht grijze composietsoort. De Belgian Fog lijkt door zijn patroon op natuursteen en krijgt hierdoor een natuurlijke uitstraling. Door zijn rustige uitstraling past deze composietsoort goed bij diverse woonstijlen. De Belgian Fog is verkrijgbaar in een Suède afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  270 370
 • Diresco Belgian Sand
  Preview

  Diresco Belgian Sand

  De Diresco Belgian Sand is een bruine composietsoort met een natuursteen uitstraling. Door zijn natuurlijke uitstraling en kleur is de Belgian Sand gemakkelijk te combineren met zowel lichte als donkere tinten. Deze composietsoort past door zijn warme kleur zeer goed bij een donkere keuken of een keuken met veel natuurlijke materialen. De Belgian Sand is verkrijgbaar in een suède afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  270 390
 • Diresco Belgian Soil
  Preview

  Diresco Belgian Soil

  De Diresco Belgian Soil is een donker grijze composietsoort. De Belgian Soil heeft een uitstraling en kleur die lijkt op dat van Belgisch hardsteen. Doordat deze composietsoort op Belgisch hardsteen lijkt heeft de Belgian Soil een rustige en natuurlijke uitstraling. Door zijn rustige uitstraling is deze composietsoort goed te combineren met lichte tinten of houttinten. De Belgian Soil is verkrijgbaar in een suède afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  270 370
 • Diresco Belgian Storm
  Diresco Belgian Storm
  Preview

  Diresco Belgian Storm

  De Diresco Belgian Storm is een donkergrijze composietsoort met een natuursteen look. Door zijn natuursteen look heeft de Belgian Storm een rustige en natuurlijke uitstraling. Deze composietsoort is door zijn uitstraling en kleur goed te combineren met diverse woonstijlen. De Diresco Belgian Storm is verkrijgbaar in een suède afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  270 370
 • Diresco Beach Black
  Preview

  Diresco Beach Black

  De Diresco Beach Black is zwart van kleur met een kleine lichte spikkel. De zwarte kleur zorgt voor een strakke en klassieke uitstraling. Door zijn zwarte kleur is deze composietsoort goed te combineren met lichte tinten tot donkergrijze tinten. De Diresco Beach Black is verkrijgbaar in een suède afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  290 410
 • Diresco Beach Taupe
  Preview

  Diresco Beach Taupe

  De Diresco Beach Taupe is een taupe kleurige composietsoort, met fijne donkerbruine spikkels. De Beach Taupe heeft een warme kleur en brengt hierdoor warmte in de ruimte. Door zijn rustige uitstraling en warme kleur is deze composietsoort goed te combineren met zowel donkere tinten als met lichte tinten.
  Prijsrange per strekkende meter  290 410
 • Diresco Beach White
  Preview

  Diresco Beach White

  De Diresco Beach White is een witte composietsoort met een klassieke en rustige uitstraling. Deze composietsoort is voorzien van zeer fijne steentjes. Door zijn uitstraling en kleur is de Beach White gemakkelijk te combineren met zowel lichte als donkere kleuren. De Diresco Beach White is verkrijgbaar in een suède afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  290 410
 • Diresco Beach Iceberg
  Preview

  Diresco Beach Iceberg

  De Diresco Beach Iceberg is een witte composietsoort met een grijze ondertint. In deze composietsoort zijn fijne steentjes verwerkt. De Beach Iceberg heeft een rustige uitstraling en is goed te combineren met zowel lichte als donkere kleuren. De Diresco Beach Iceberg is verkrijgbaar in een suède afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  290 410
 • Diresco Supreme White
  Diresco Supreme White
  Preview

  Diresco Supreme White

  De Diresco Supreme White is een helder witte composietsoort. Deze composietsoort heeft een strakke uitstraling door zijn heldere kleur en zijn egale oppervlak. De Supreme White is door zijn strakke uitstraling goed te combineren met een industriële woonstijl of strak vormgegeven woonstijl. De Diresco Supreme White is verkrijgbaar in een suède afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  310 450
 • Diresco Premium Cobalt Grey
  Preview

  Diresco Premium Cobalt Grey

  De Diresco Premium Cobalt Grey is een donkergrijze composietsoort met fijne spikkels. Deze composietsoort heeft een rustige en klassieke uitstraling en is daardoor goed te combineren met diverse materialen en kleuren. De Diresco Premium Cobalt Grey is verkrijgbaar in een suède afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  310 450
 • Diresco Premium Cotton Beige
  Preview

  Diresco Premium Cotton Beige

  De Diresco Premium Cotton Beige is een beige composietsoort, zoals zijn naam al doet vermoeden. Door zijn rustige kleur en egale oppervlak is deze composietsoort gemakkelijk te combineren met zowel lichte als donkere tinten. De Diresco Premium Cotton Beige is verkrijgbaar in een suède afwerking
  Prijsrange per strekkende meter  310 450
 • Diresco Premium Cuba Brown
  Preview

  Diresco Premium Cuba Brown

  De Diresco Cuba Brown is een licht bruine composietsoort met een rustige uitstraling. Door zijn rustige uitstraling en warme kleur is deze composietsoort gemakkelijk te combineren met zowel lichte tinten als een zwarte kleur. De Diresco Premium Cuba Brown is verkrijgbaar in een suède afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  310 450
 • Diresco Premium Dolphin Grey
  Preview

  Diresco Premium Dolphin Grey

  De Diresco Premium Dolphin Grey is een lichtgrijze composietsoort met fijne spikkels. De lichte kleur grijstint is makkelijk te combineren met zwart of juist met lichte kleuren. De Diresco Premium Dolphin grey is verkrijgbaar in een suède afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  310 450
TIJDELIJKE FOOTER WIJZIGING
OFFERTE