9.5/10 TRUSTPILOT   |   FAQ  OFFERTE  CONTACT

52 mm opgedikt

Welkom in onze webshop

Filters

Tonen 1-24 van 25 producten

24/48/Alles

Sort By
 • keramiek-neolith-barro
  keramiek-neolith-barro-voorbeeld1
  Quickview

  Neolith Barro Suede

  De Barro is een keramiek wat behoort tot de Fusion collectie. De Barro heeft een taupe kleur; het lijkt heel erg op licht bruin waardoor combineren met verschillende kleuren mogelijk is. Natuurlandschappen zijn de inspiratie geweest voor deze zachte, warme kleuren. De Barro is verkrijgbaar in een Suede variant.
  Prijsrange per strekkende meter  280 325
 • keramiek-neolith-cement
  keramiek-neolith-cement-voorbeeld1
  Quickview

  Neolith Cement Suede

  De Cement is een keramieksoort uit de Fusion Collectie. Door zijn egale grijze kleur heeft deze soort een rustieke uitstraling welke eindeloos gecombineerd kan worden. Het heeft een industriële uitstraling wat hem erg modern maakt. Cement is verkrijgbaar in een Suede variant.
  Prijsrange per strekkende meter  280 325
 • keramiek Pietra di luna
  keramiek Pietra di luna
  Quickview

  Neolith Pietra di Luna River

  De Pietra di Luna is een keramieksoort welke behoort tot de Fusion collectie. De zachte uitstraling die deze keramieksoort in zijn grijze kleur geeft is een lust voor het oog en creëert een evenwichtig geheel. De rustige uitstraling leent zich perfect voor grote oppervlakten. De Pietra di Luna is verkrijgbaar in een River variant.
  Prijsrange per strekkende meter  290 330
 • keramiek pietra di osso
  keramiek pietra di osso
  Quickview

  Neolith Pietra di Osso River

  Pietra di Osso is een keramieksoort welke behoort tot de Fusion collectie. Deze keramieksoort heeft een neutrale en rustige uitstraling in een beige tint. Het model is tijdloos en uitermate goed te combineren met andere beige tinten en andere rustige kleuren. De Pietra di Osso is verkrijgbaar in een River afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  290 330
 • Keramiek pietra di Piombo
  Keramiek pietra di Piombo
  Quickview

  Neolith Pietra di Piombo River

  De Pietra di Piombo is een keramieksoort behorend tot de Fusion collectie. Het materiaal heeft een donkergrijze kleur en creëert een rustige omgeving. Deze keramieksoort heeft een uitstraling van steen en past daardoor in bijna ieder interieur. De Pietra di Piombo is verkrijgbaar in een River variant.
  Prijsrange per strekkende meter  290 330
 • keramiek-neolith-nero
  keramiek-neolith-nero-voorbeeld
  Quickview

  Neolith Nero Suede

  De Nero is een keramieksoort uit de Colorfeel collectie. De Nero kenmerkt zich door zijn klassieke zwarte uitstraling en staat symbool voor elegantie in elke ruimte. Omdat de kleur zwart zich voor allerlei stijlen leent, kun je eindeloos combineren met de Nero. Tevens heeft de Nero ook een lange levensduur, ideaal voor grote projecten. De Nero is verkrijgbaar in een Suede variant.
  Prijsrange per strekkende meter  290 330
 • keramiek-neolith-arena
  keramiek-neolith-arena-voorbeeld2
  Quickview

  Neolith Arena Suede

  De Arena is een beigekleurige soort keramiek uit de Fusion collectie. Deze kleur zorgt voor een warme en gemoedelijke sfeer. Het heeft een zacht uiterlijk en is gebaseerd op zandoppervlakten. Arena is verkrijgbaar in een Suede variant.
  Prijsrange per strekkende meter  290 330
 • keramiek-neolith-pierre-blue
  keramiek-neolith-pierre-blue-voorbeeld
  Quickview

  Neolith Pierre Blue Suede

  De Pierre Bleu is een klassieker welke behoort tot de Fusion collectie. De Pierre Bleu is een keramieksoort dat bekend staat om zijn aparte blauwgrijze kleur, in de donkerste tinten. Het materiaal bevat veel steenachtige kenmerken wat hem een rustige indruk geeft. De kleur maakt het mogelijk om te combineren met zowel lichte als donkere tinten. De Pierre Bleu is verkrijgbaar in een Suede afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  325 395
 • Keramiek_Neolith_Pulpis_Natuursteenstunter
  Keramiek_Neolith_Pulpis_Natuursteenstunter
  Quickview

  Neolith Pulpis Leather

  De Pulpis is een keramieksoort uit de Classtone collectie. Deze materiaalsoort is geïnspireerd op de Spaanse steengroeven uit Valencia en dat is te herkennen aan de tabaksbruine kleur. Het materiaal straalt kracht en luxe uit, met enige elegantie door de toevoeging van de witte en goude aders. Het materiaal leent zich perfect om te combineren met licht én donker door de contrasten in kleur. De Pulpis is verkrijgbaar in een gepolijste en leather afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  325 395
 • keramiek-neolith-nieve
  keramiek-neolith-nieve-voorbeeld1
  Quickview

  Neolith Nieve Suede

  De Nieve is een keramiekhoort welke behoort tot de Colorfeel collectie. De Nieve bevat een gebroken witte kleur, welke een neutrale, fijne maar ook heldere uitstraling heeft. Deze kleur is eindeloos te combineren en doet andere kleuren er echt uitspringen. De Nieve is verkrijgbaar in een Suede variant.
  Prijsrange per strekkende meter  325 395
 • keramiek-neolith-basalt-beige
  keramiek-neolith-basalt-beige-voorbeeld
  Quickview

  Neolith Basalt Beige Suede

  De Basalt Beige is een keramiek uit de Fusion collectie. Deze keramieksoort is gebaseerd op een basaltsteen, wat de naam doet vermoeden. De Basalt Beige is de lichtste kleur van de Basalt serie en leent zich om eindeloos mee te combineren; de zachte kleur die centraal staat is een echte sfeermaker en straalt warme uit. De Basalt Beige is verkrijgbaar in een Suede variant.
  Prijsrange per strekkende meter  325 395
 • keramiek-neolith-phedra
  keramiek-neolith-phedra-aanrechtblad
  Quickview

  Neolith Phedra Suede

  De Phedra is een keramieksoort behorend tot de Fusion collectie. De Phedra bevat een grijzige tint met een vleugje beige. Door deze prachtige samenstelling is het combineerbaar met verschillende tinten. De Phedra straalt een en al rust uit, ideaal in een moderne omgeving door zijn industriële uiterlijk. De Phedra is verkrijgbaar in een Suede variant.
  Prijsrange per strekkende meter  325 395
 • Keramiek_Neolith_Beton_River_Natuursteenstunter
  Neolith-keramiek-beton-aanrechtblad
  Quickview

  Neolith Beton Suede

  De Beton behoort tot de Fusion collectie en heeft een uitstraling zoals de naam doet vermoeden; beton. Deze keramieksoort, welke grijs van kleur is, heeft een pure uitstraling. Het leent zich om het materiaal te gebruiken in diverse designs, beton is toepasbaar op landelijk maar ook bij industrieel-strak. Beton is verkrijgbaar in een Suede en Ekoantik afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  325 395
 • Neolith-Thesize-Basalt-Grey
  Neolith-Thesize-Basalt-Grey
  Quickview

  Neolith Basalt Grey Suede

  De Basalt Grey is een keramiek uit de Fusion collectie. Deze keramieksoort is gebaseerd op een basaltsteen, wat de naam doet vermoeden. De Basalt Grey heeft een rustige grijze kleur, waardoor deze net een tint lichter is dan de Basalt Black. Uiteraard is ook deze keramieksoort bruikbaar voor zowel binnen als buiten. De Basalt Grey is verkrijgbaar in een Suede variant.
  Prijsrange per strekkende meter  325 395
 • keramiek-neolith-basalt-black
  keramiek-neolith-basalt-black-voorbeeld1
  Quickview

  Neolith Basalt Black Suede

  De Basalt Black is een keramiek uit de Fusion collectie. Deze keramieksoort is gebaseerd op een basaltsteen, wat de naam doet vermoeden. De Basalt Black is de donkerste kleur van de Basalt serie en heeft een mooie, zware uitstraling. Deze keramieksoort kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, waardoor je huis én tuin één geheel kunnen vormen. De Basalt Black is verkrijgbaar in een Suede variant.
  Prijsrange per strekkende meter  325 395
 • keramiek-neolith-iron-moss
  keramiek-neolith-iron-moss
  Quickview

  Neolith Iron Moss Suede

  De Iron Moss is een keramieksoort welke behoort tot de Iron collectie. De Iron Moss is een donkere keramieksoort met een bruine uitstraling. Het materiaal is behandeld zodat het er als gebruikt en wat ouder uit ziet. Dit geeft een warme en rustieke sfeer. Het grote voordeel van de Iron collectie is de vastigheid van het materiaal; dit blijft na verloop van tijd zijn krachtige elementen houden. De Iron Grey is verkrijgbaar in een Suede variant.
  Prijsrange per strekkende meter  335 425
 • Keramiek_Neolith_Iron_Grey_Natuursteenstunter
  Keramiek_Neolith_Iron_Grey_Natuursteenstunter
  Quickview

  Neolith Iron Grey Suede

  De Iron Grey is een keramieksoort uit de Iron Collectie. De Iron Grey is een donkergrijze keramieksoort welke is vergezeld van een elegante glans. Door deze glans wordt er een metallic kleur gerealiseerd. Het grote voordeel van de Iron collectie is de vastigheid van het materiaal; dit blijft na verloop van tijd zijn krachtige elementen houden. De Iron Grey is verkrijgbaar in een Suede variant.
  Prijsrange per strekkende meter  335 425
 • keramiek-neolith-strata-argentum1
  keramiek-neolith-strata-argentum
  Quickview

  Neolith Strata Argentum Ekoantik

  De Strata Argentum is een keramieksoort behorend tot de Classtone collectie. Dit materiaal is geïnspireerd op de Silver Travertine marmersoort en heeft hierdoor een echte luxueuze marmer uitstraling. De beige achtige kleur, aangevuld met zilveren elementen, geeft een rustige uitstraling wat zich leent voor grote oppervlakten. De Strata Argentum is verkrijgbaar in een ekoantik afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  335 425
 • keramiek-neolith-iron-copper
  keramiek-neolith-iron-copper-voorbeeld1
  Quickview

  Neolith Iron Copper Suede

  De Iron Copper is een keramieksoort uit de Iron collectie. De Iron Copper kenmerkt zich door zijn koperkleur waarbij enkele roodtinten zijn toegevoegd. Door deze kleurelementen maakt deze soort zich geschikt voor krachtige ontwerpen. Het grote voordeel van de Iron collectie is de vastigheid van het materiaal; dit blijft na verloop van tijd zijn krachtige elementen houden. De Iron Copper is verkrijgbaar in een Suede variant.
  Prijsrange per strekkende meter  335 425
 • keramiek-neolith-iron-corten
  keramiek-neolith-iron-corten
  Quickview

  Neolith Iron Corten Suede

  De Iron Corten is een keramieksoort welke behoort tot de Iron collectie. De Iron Corten kenmerkt zich door zijn roestachige kleur. Deze kleur maakt het een ideale soort om te combineren; de aanwezigheid van de warme bruine tinten en de gewaagde rode tinten maakt het een uitermate combineerbaar object. Het grote voordeel van de Iron collectie is de vastigheid van het materiaal; dit blijft na verloop van tijd zijn krachtige elementen houden. De Iron Corten is verkrijgbaar in een Suede variant.
  Prijsrange per strekkende meter  335 425
 • keramiek-neolith-iron-frost
  keramiek-neolith-iron-frost
  Quickview

  Neolith Iron Frost Suede

  De Iron Frost is een keramieksoort uit de Iron collectie. De Iron Frost heeft een witte achtergrond welke is bewerkt met een lichte penseelstreek van aquarel. Deze keramieksoort geeft een lichte en heldere sfeer af en is perfect combineerbaar met andere lichte tinten. Het grote voordeel van de Iron collectie is de vastigheid van het materiaal; dit blijft na verloop van tijd zijn krachtige elementen houden. De Iron Frost is verkrijgbaar in een Suede variant.
  Prijsrange per strekkende meter  335 425
 • keramiek-neolith-artik-white
  keramiek-neolith-artik-white-voorbeeld1
  Quickview

  Neolith Artik White Suede

  De Artik White is de witste in zijn soort. Dit keramiek behoort tot de Colorfeel collectie en straalt door zijn witheid een smetteloosheid uit. De witte heldere uitstraling leent zich perfect voor architectonische huizen. De Artik White is verkrijgbaar in een Suede afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  335 425
 • keramiek-Laminam-Pietra-Di-Savoia-Grigia
  keramiek-Laminam-Pietra-Di-Savoia-Grigia
  Quickview

  Laminam Pietra di Savoia Grigia

  De Laminam Pietra di Savoia Grigia is een grijze keramieksoort welke wat lichter van kleur is dan de Savoia Antracite. Deze keramieksoort heeft een betonkleur en heeft kleine, donkere structuren erin verwerkt. Het materiaal is wat ruwer afgewerkt en past daardoor perfect in een industriële stijl. De Laminam Pietra di Savoia Grigia is verkrijgbaar in een concrete versie.
  Prijsrange per strekkende meter  360 455
 • keramiek-laminam-pietra-di-savoia-antracite
  keramiek-laminam-pietra-di-savoia-antracite
  Quickview

  Laminam Pietra di Savoia Antracite

  De Laminam Pietra di Savoia Antracite is een donkerkleurige keramieksoort welke grijs/antraciet als hoofdkleur heeft. Daarnaast zijn er diepe zwarte tinten in verwerkt waardoor het oppervlak een luxe, robuuste uitstraling krijgt. Hij past perfect in een strak, moderne stijl. De Pietra di Savoia Antracite is glad afgewerkt en is verkrijgbaar in een concrete versie.
  Prijsrange per strekkende meter  360 455
OFFERTE