9.5/10 TRUSTPILOT   |   FAQ  OFFERTE  CONTACT

605

Welkom in onze webshop

Filters

Tonen alle 3 producten

24/48/Alles

Sort By
 • Keramiek_Neolith_Calcatta_Natuursteenstunter
  Keramiek_Neolith_Calcatta_Natuursteenstunter
  Bekijk product snel

  Neolith Calacatta Suede

  De Calacatta is een keramieksoort uit de Classtone collectie. Deze keramieksoort is een van de meest besproken keramieksoorten van dit moment; het is een marmer achtige keramieksoort. De Calacatta kenmerkt zich door zijn intens witte achtergrond waar grijze aderen doorheen lopen. Door deze aderen zijn er vele variaties mogelijk; de aderen kunnen in een open boek vorm worden gelegd (gespiegeld) of als doorlopende aderen. De Calacatta is vrijwel overal toepasbaar en verkrijgbaar in een Gepolijste, Suede en Silk variant.
  Prijsrange per strekkende meter
 • marmer-bianco-lasa
  marmer-bianco-lasa
  Bekijk product snel

  Marmer Bianco Lasa Suede

  de Bianco Lasa is een marmer met een licht geveegde structuur. De basiskleur is een matte kleur wit vergezeld met crème kleurige aderen. De Bianco Lasa past perfect bij een strakke stijl en is verkrijgbaar in een gepolijste en suède versie.
  Prijsrange per strekkende meter
 • Keramiek_Neolith_Beton_River_Natuursteenstunter
  Neolith-keramiek-beton-aanrechtblad
  Bekijk product snel

  Neolith Beton Gepolijst

  De Beton behoort tot de Fusion collectie en heeft een uitstraling zoals de naam doet vermoeden; beton. Deze keramieksoort, welke grijs van kleur is, heeft een pure uitstraling. Het leent zich om het materiaal te gebruiken in diverse designs, beton is toepasbaar op landelijk maar ook bij industrieel-strak. Beton is verkrijgbaar in een Gepolijste, Suede, Ekoantike, River of Silk variant.
  Prijsrange per strekkende meter
OFFERTE