9.5/10 TRUSTPILOT   |   FAQ  OFFERTE  CONTACT

61 tot 80 mm opgedikt

Ons assortiment

Materiaalsoorten voor keuken-, badkamer- of tafelbladen en vensterbanken. Overige toebehoren zoals kranen, spoelbakken en accessoires

Filters

Showing all 20 results

24/48/Alles

Sort By
 • Actie!
  graniet-Coffee-Brown
  Bekijken

  Graniet Coffee Brown

  , ,
  De Coffee Brown is een donker bruine granietsoort, waar hij zijn naam ook aan te danken heeft. De grove korrel en de koffie kleur geven deze granietsoort een warme uitstraling en past daardoor goed bij een warme woonstijl. De Coffee Brown is is verkrijgbaar in een gepolijste of leather variant.
  Prijsrange per strekkende meter  179 272
 • Actie!
  Bekijken

  Graniet Nero Africa

  , ,
  De Nero Africa die ook wel de Nero Impala genoemd wordt, is een donkere granietsoort welke zwart als basiskleur heeft. Deze granietsoort heeft een fijne, lichte korrel die typerend is voor graniet. De Nero Africa is verkrijgbaar in een gepolijste, suède, ekoantike en gezoete versie.
  Prijsrange per strekkende meter  179 272
 • Actie!
  Bekijken

  Graniet Steel Grey

  , ,
  De Steel Grey is een donker grijze granietsoort welke neigt naar zwart. Door de aanwezigheid van de zwarte korrels krijgt het materiaal een luxe uitstraling. De Steel Grey is goed toepasbaar in moderne en strakke stijlen. De Steel Grey is verkrijgbaar in een gepolijste, suède, ekoantike en gezoete versie.
  Prijsrange per strekkende meter  179 289
 • Actie!
  Bekijken

  Graniet Mystic Grey

  , ,
  De Mystic Grey is een prachtige donkere granietsoort welke grijs als basiskleur heeft. Het materiaal is voorzien van een donkere, zwarte structuur en past daarom perfect bij een luxe en strakke stijl. De Mystic Grey is verkrijgbaar in een gepolijste en leather variant.
  Prijsrange per strekkende meter  204 297
 • Actie!
  Bekijken

  Ionia Stone Taupe Sand

  , ,
  De Ionia Stone Taupe Sand is een donkere steensoort met een grijze/taupe kleur. Deze steensoort heeft een wat korrelige structuur wat hem een robuuste uitstraling geeft. De Taupe Sand is verkrijgbaar in een gepolijste en suède versie.
  Prijsrange per strekkende meter  204 297
 • Actie!
  Graniet-Bengal-Black
  Graniet-Bengal-Black
  Bekijken

  Graniet Bengal Black

  , ,
  De Bengal Black is een van de donkerste granietsoorten. De basiskleur van de Bengal Black is diep zwart, maar heeft daarnaast een lichte, witte structuur. De donkere kleur geeft deze steensoort een luxe uitstraling en is daardoor overal toepasbaar. De Bengal Black is verkrijgbaar in een gepolijste, suède, ekoantike en gezoete variant.
  Prijsrange per strekkende meter  204 317
 • Bekijken

  Ionia Stone Black Sand

  De Black Sand is een donkere steensoort welke een mooie, rustige uitstraling heeft. De Black Sand past perfect in een strakke stijl door zijn elegante kleur. Hij is verkrijgbaar in gepolijste en suède versie.
  Prijsrange per strekkende meter  224 317
 • Bekijken

  Ionia Stone Cream Sand

  De Cream Sand is een lichte steensoort met een crème kleur. Deze steensoort heeft een fijn korrelige structuur en een warme uitstraling. De Cream Sand is perfect toepasbaar in een landelijke keuken. Hij is verkrijgbaar in een gepolijste en suède versie.
  Prijsrange per strekkende meter  224 317
 • Actie!
  Bekijken

  Ionia Stone Grey Sand

  ,
  De Grey Sand is een grijze steensoort met een donkere, korrelige structuur. Deze steensoort heeft een rustige, neutrale uitstraling. De Grey Sand is verkrijgbaar in gepolijste en suède (leather) versie.
  Prijsrange per strekkende meter  204 317
 • Actie!
  Bekijken

  Ionia Stone White Sand

  ,
  De White Sand is een lichte steensoort en heeft een zandkleur, wat naar crème neigt. De White Sand heeft een zachte uitstraling waardoor hij perfect combineerbaar in een lichte, neutrale keuken. De White Sand is verkrijgbaar in een gepolijste en suède versie.
  Prijsrange per strekkende meter  204 317
 • Actie!
  Bekijken

  Silestone Arden Blue

  ,
  Arden Blue van Silestone is met zijn blauw-zwarte kleur en grove bruinachtige korrels een ongewoon composiet. Arden Blue lijkt op Belgisch hardsteen en is daarom een goedkoop alternatief hiervoor. Dit type is verkrijgbaar met gepolijste afwerking (polido) of gezoet (leather).
  Prijsrange per strekkende meter  225 341
 • Actie!
  composiet silestone gris expo
  kookeiland composiet gris expo
  Bekijken

  Silestone Gris Expo

  ,
  De Gris Expo van Silestone is een composiet met een echte grijze kleur. Dit composiet heeft een fijne donkere kwartskorrel, welke op afstand niet te zien is waardoor Gris Expo een rustige egale sfeer geeft. Gris Expo is verkrijgbaar met gepolijste afwerking (Polido), extra matte afwerking (Suede) en robuuste afwerking (Volcano).
  Prijsrange per strekkende meter  225 341
 • Actie!
  Bekijken

  Silestone Marengo

  ,
  De Marengo van Silestone is een composietsoort met een donkere grijze kleur, deze kleur heeft veel weg van houtskool. Dit type is makkelijk te combineren met verschillende stijlen en kleuren. Marengo is verkrijgbaar met gepolijste afwerking en extra matte afwerking (leather).
  Prijsrange per strekkende meter  225 341
 • Actie!
  Graniet-Nero-Assoluto
  Graniet-Nero-Assoluto
  Bekijken

  Graniet Nero Assoluto

  , ,
  De Nero Assoluto is een van de donkerste granietsoorten en heeft een licht grijze korrel. Door de donkere kleur is dit materiaal perfect toepasbaar in een strakke en moderne stijl. De Nero Assoluto is verkrijgbaar in een gepolijste, suède, ekoantike en gezoete versie.
  Prijsrange per strekkende meter  225 341
 • Actie!
  Bekijken

  Ionia Stone Concrete Dark

  ,
  De Concrete Dark is een donkere steensoort met een lichte structuur erin verwerkt. Deze steensoort heeft een elegante uitstraling welke toepasbaar is in tal van stijlen. De concrete dark is alleen verkrijgbaar in een gezoette (leather) uitvoering met een matglans.
  Prijsrange per strekkende meter  321 402
 • Actie!
  Bekijken

  Ionia Stone Concrete Grey

  ,
  De Concrete Grey is een grijze steensoort met een lichte structuur erin verwerkt. Deze steensoort heeft een strakke uitstraling welke perfect toepasbaar is in industriële stijlen. De Concrete Dark is alleen verkrijgbaar in een gezoette (leather) uitvoering met een matglans.
  Prijsrange per strekkende meter  321 414
 • Actie!
  Bekijken

  Stone Italiana K-Work

  ,
  De K-Work is een donkergrijze steensoort welke behoort tot de Stone Italiana collectie. Deze steensoort lijkt op een marmersteen, wat komt door de licht grijze vlekken. De K-Work is verkrijgbaar in een gepolijste en suède versie.
  Prijsrange per strekkende meter  321 414
 • Actie!
  silestone-blanco-zeus-wit
  silestone-blanco-zeus
  Bekijken

  Silestone Blanco Zeus

  ,
  Blanco Zeus is onze meestverkochte spierwitte composietsoort van A-merk Silestone. Dit type heeft een egale structuur en maakt uw interieur daarom heel strak en modern. De Blanco Zeus is verkrijgbaar met gepolijste afwerking en een matte afwerking (leather).
  Prijsrange per strekkende meter  321 442
 • Graniet-Super-White
  Graniet-Super-White
  Bekijken

  Graniet Super White

  De Super White is een lichtgekleurde granietsoort welke een heldere witte kleur als basis heeft. Er zitten grijze vlekken in het oppervlak verwerkt waardoor dit graniet een marmerachtige uitstraling krijgt. Hierdoor krijgt het geheel een luxe uitstraling en is de Super White goed toepasbaar in moderne, lichte woonstijlen. De Super White is verkrijgbaar in een gepolijste en leather variant.
  Prijsrange per strekkende meter  580 672
 • Graniet-Taj-Mahal
  Graniet-Taj-Mahal
  Bekijken

  Graniet Taj Mahal

  De Taj Mahal is een lichte granietsoort met prachtige patronen. Deze granietsoort heeft als basiskleuren crème, beige en lichtbruin. De Taj Mahal heeft een rustieke en natuurlijke uitstraling en past daardoor goed bij een lichte natuurlijke keuken. De Taj Mahal is verkrijgbaar in een gepolijste en leather variant.
  Prijsrange per strekkende meter  580 672
OFFERTE