9.5/10 TRUSTPILOT   |   FAQ  OFFERTE  CONTACT

85 mm opgedikt

Welkom in onze webshop

Filters

Tonen alle 4 producten

24/48/Alles

Sort By
 • Keramiek_Neolith_Pulpis_Natuursteenstunter
  Keramiek_Neolith_Pulpis_Natuursteenstunter
  Bekijk product snel

  Neolith Pulpis Gepolijst

  De Pulpis is een keramieksoort uit de Classtone collectie. Deze materiaalsoort is geïnspireerd op de Spaanse steengroeven uit Valencia en dat is te herkennen aan de tabaksbruine kleur. Het materiaal straals kracht en luxe uit, met enige elegantie door de toevoeging van de witte en goude aders. Het materiaal leent zich perfect om te combineren met licht én donker door de contrasten in kleur. De Pulpis is verkrijgbaar in een Silk, Gepolijste en Suede variant.
  Prijsrange per strekkende meter  360 412
 • keramiek-laminam-nero
  keramiek-laminam-nero
  Bekijk product snel

  Laminam Nero

  Prijsrange per strekkende meter  340 370
 • Keramiek_Neolith_Calcatta_Natuursteenstunter
  Keramiek_Neolith_Calcatta_Natuursteenstunter
  Bekijk product snel

  Neolith Calacatta Silk

  De Calacatta is een keramieksoort uit de Classtone collectie. Deze keramieksoort is een van de meest besproken keramieksoorten van dit moment; het is een marmer achtige keramieksoort. De Calacatta kenmerkt zich door zijn intens witte achtergrond waar grijze aderen doorheen lopen. Door deze aderen zijn er vele variaties mogelijk; de aderen kunnen in een open boek vorm worden gelegd (gespiegeld) of als doorlopende aderen. De Calacatta is vrijwel overal toepasbaar en verkrijgbaar in een Gepolijste, Suede en Silk variant.
  Prijsrange per strekkende meter  360 412
 • keramiek-neolith-artik-white
  keramiek-neolith-artik-white-voorbeeld1
  Bekijk product snel

  Neolith Artik White Gepolijst

  De Artik White is de witste in zijn soort. Dit keramiek behoort tot de Colorfeel collectie en straalt door zijn witheid een smetteloosheid uit. De witte heldere uitstraling leent zich perfect voor architectonische huizen. De Artik White is verkrijgbaar in een Gepolijste en Suede variant.
  Prijsrange per strekkende meter  360 412
OFFERTE