9.5/10 TRUSTPILOT   |   FAQ  OFFERTE  CONTACT

RVS

Welkom in onze webshop

Filters

Tonen alle 16 producten

24/48/Alles

Sort By
 • caressi-kranen-ca101-plus
  caressi-kranen-ca101-plus
  Quickview

  Caressi kranen CA101 plus RVS

  Een klassiek model; dat is de tweegreeps mengkraan van Caressi. De CA101 heeft een waterbesparende functie, waarbij lucht aan de waterstraal wordt toegevoegd. De hals van de kraan is rond, wat hem een klassiek uiterlijk geeft. Gemaakt van RVS en inclusief filter. Ook beschikbaar in chrome.
   150 195
 • caressi-kranen-ca107-ecoplus
  caressi-kranen-ca107-ecoplus
  Quickview

  Caressi kranen CA107 Eco plus RVS

  Een van de simpelste kranen uit het Caressi assortiment; de CA107 Eco plus. Het voordeel van dit klassieke model is de ecostand, waarbij water bespaard wordt en aan het milieu bijdraagt. De kraan voegt tevens lucht toe aan de straal; waterbesparend! Gemaakt van RVS of chrome en inclusief filter geleverd.
   160 250
 • caressi-kranen-ca108-ecoplus
  caressi-kranen-ca108-ecoplus
  Quickview

  Caressi kranen CA108 Eco plus RVS

  Een simpel, maar strak model. Dat is de CA108 Eco plus van Caressi. Gemaakt van RVS, chrome of RVS met zwarte poedercoating. Deze eenhendelmengkraan bezit een waterbesparende functie en voegt lucht toe aan de straal; milieubewust! Geleverd inclusief filter.
   165 265
 • caressi-kranen-ca107u-ecoplus
  caressi-kranen-ca107u-ecoplus
  Quickview

  Caressi kranen CA107U Eco plus RVS

  Deze eenhendelmengkraan van Caressi kenmerkt zich door zijn uittrekbare uitloop. Tevens bezit deze kraan ook een ecofunctie, waarbij minder water wordt gebruikt én er lucht aan de straal wordt toegevoegd; een bewuste keuze! Dit klassieke model is verkrijgbaar in chrome en RVS en wordt geleverd inclusief filter.
   180 300
 • caressi-kranen-ca108u-ecoplus
  caressi-kranen-ca108u-ecoplus
  Quickview

  Caressi kranen CA108U Eco plus RVS

  De CA108U Eco plus is de broer van de CA108, maar heeft als verschil dat deze een uittrekbare uitloop heeft; uw vaat wassen was nog nooit zo makkelijk! Ook bezit deze kraan de eco functie; een milieubewuste keuze! Deze eenhendelmengkraan wordt ook geleverd inclusief filter en is gemaakt van RVS of chroom.
   180 300
 • caressi-kranen-ca116-ecoplus
  caressi-kranen-ca116-ecoplus
  Quickview

  Caressi kranen CA116 Eco plus RVS

  De CA116 Eco plus is een van de simpelste modellen van Caressi. Het klassieke ontwerp, samen met de eco stand waarbij er lucht aan de straal wordt toegevoegd , past in iedere stijl. Deze eenhendelmengkraan is verkrijgbaar in RVS, chroom en RVS met zwarte poedercoating.
   180 265
 • caressi-kranen-ca102-ecoplus
  caressi-kranen-ca102-ecoplus
  Quickview

  Caressi kranen CA102 Eco plus RVS

  De CA102 Eco plus is een designvolle eenhendelmengkraan van Caressi. Door zijn Eco functie bespaart deze kraan water. Daarnaast wordt er door de plus functie lucht aan de straal toegevoegd, wat water bespaard. Vervaardigt uit RVS en geleverd inclusief filter. Tevens beschikbaar in chrome.
   190 235
 • reginox-kranen-wolga-rvs
  reginox-kranen-wolga-chroom
  Quickview

  Reginox kranen Wolga RVS

  Een van de simpelste in zijn soort; de Wolga van Reginox. Het is een eenhendelmengkraan met een simpele hendel. Tevens heeft de kraan een ronde hals; simpel maar effectief. Verkrijgbaar in chroom en geborsteld RVS, inclusief filter.
   190 330
 • reginox-kranen-xinga-rvs
  reginox-kranen-xinga-chroom
  Quickview

  Reginox kranen Xinga RVS

  Een eenhendelmengkraan van Reginox, simpel maar strak vormgegeven; de Xinga van Reginox is één van de simpelste modellen. Deze kraan is verkrijgbaar in geborsteld RVS en chroom en wordt geleverd inclusief filter.
   200 360
 • caressi-kranen-ca116u-ecoplus
  caressi-kranen-ca116u-ecoplus
  Quickview

  Caressi kranen CA116U Eco plus RVS

  De CA116U Eco plus is de grote broer van de CA116 van Caressi, met als voordeel dat er uitloop uittrekbaar is; dit vergroot het gebruiksgemak aanzienlijk! Deze eenhendelmengkraan beschikt ook over de Eco stand; lucht wordt bij de straal toegevoegd en de kraan is waterbesparend. Gemaakt van RVS, chroom of RVS met zwarte poedercoating, geleverd inclusief filter.
   200 305
 • caressi-kranen-ca112
  caressi-kranen-ca112
  Quickview

  Caressi kranen CA112M RVS

  De CA112M is het middelste model uit de CA112 serie van Caressi. Deze eenhendelmengkraan heeft een flexibele zwarte slang welke losgeklikt kan worden, waardoor het gebruiksgemak groter wordt. Vervaardigt van RVS, chroom of RVS met zwarte poedercoating. Geleverd inclusief filter. Slang ook verkrijgbaar in: rood, wit, zwart, groen, blauw, lime, oranje, roze, paars, grijs, roze en geel.
   255 375
 • reginox-kranen-belaya-rvs
  reginox-kranen-belaya-chroom
  Quickview

  Reginox kranen Belaya RVS

  Een pull-out kraan met een uniek ontwerp; dat is de Belaya. Gekenmerkt door zijn prachtige design hendel en gemaakt van chroom of geborsteld RVS. Deze kraan wordt geleverd inclusief filter.
   260 500
 • reginox-kranen-narmada-rvs
  reginox-kranen-narvada-chroom
  Quickview

  Reginox kranen Narmada RVS

  Lijkend op zijn broertje Nova, maar met een ronde hendel; dat is de Narmada. Een prachtig design welke toepasbaar is in tal van stijlen. Verkrijgbaar in geborsteld RVS en chroom, geleverd inclusief filter.
   260 400
 • caressi-kranen-ca103-eco
  caressi-kranen-ca103-eco
  Quickview

  Caressi kranen CA103 Eco RVS

  De CA103 Eco is een eenhendelmengkraan van Caressi welke een eco functie heeft. Dit bespaart water en draagt bij aan een beter milieu. Samen met het klassieke, ronde hals ontwerp is dit een topmodel. De slang is los te koppelen en multifunctioneel, zodat uw vaat wassen nog makkelijker wordt. Vervaardigt uit RVS, inclusief filter geleverd. Chrome variant is ook mogelijk.
   280 320
 • reginox-kranen-gila-rvs
  reginox-kranen-gila-chroom
  Quickview

  Reginox kranen Gila RVS

  Simpel, strak en modern; dat zijn kenmerken van de Gila kraan van Reginox. Deze kaan kenmerkt zich door zijn strakke design en is daardoor toepasbaar in tal van stijlen. Tevens een modern vormgegeven hendel. Inclusief filter en verkrijgbaar in geborsteld RVS en chroom.
   335 535
 • reginox-kranen-nova-rvs
  reginox-kranen-nova-chroom
  Quickview

  Reginox kranen Nova RVS

  De Nova is een eenhendelmengkraan van het merk Reginox en heeft een prachtig design. Met de vierkante vormen en strakke lijnen is deze perfect pasbaar in een moderne stijl. Verkrijgbaar in chroom en geborsteld RVS, inclusief filter.
   340 630
OFFERTE