Bolsena

Filters

Toon alle 5 resultaten

Sorteer op
 • Kraan-Bolsena
  Kraan-Bolsena-overzicht
  Voorbeeld

  Kraan Bolsena RVS

  De Kraan Bolsena RVS behoort tot de moderne serie Bolsena eenhendel mengkranen. De kranen uit deze serie zijn door hun vorm onderhoudsvriendelijk in gebruik en hebben een keramisch binnenwerk. Ze zijn voorzien van flexibele roestvrijstalen aansluitslangen van 50 centimeter. De kranen in de serie Bolsena hebben een luxe uitstraling en combineren goed met de spoelbakken uit de series Toscana en Puglia.
  190.00
 • Kraan-Bolsena-Black
  Kraan-Bolsena-Black-afmetingen
  Voorbeeld

  Kraan Bolsena Black

  De Kraan Bolsena Black behoort tot de moderne serie Bolsena eenhendel mengkranen. De kranen uit deze serie zijn door hun vorm onderhoudsvriendelijk in gebruik en hebben een keramisch binnenwerk. Ze zijn voorzien van flexibele roestvrijstalen aansluitslangen van 50 centimeter. De Kraan Bolsena Black heeft een luxe uitstraling en combineert goed met de Spoelbak Sicilia.
  200.00
 • Kraan-Bolsena-Copper
  Kraan-Bolsena-Copper-afmetingen
  Voorbeeld

  Kraan Bolsena Copper

  De Kraan Bolsena Copper behoort tot de moderne serie Bolsena eenhendel mengkranen. De kranen uit deze serie zijn door hun vorm onderhoudsvriendelijk in gebruik en hebben een keramisch binnenwerk. Ze zijn voorzien van flexibele roestvrijstalen aansluitslangen van 50 centimeter. De Kraan Bolsena Copper heeft een luxe uitstraling en combineert goed met de Spoelbak Liguria Copper.
  210.00
 • Kraan-Bolsena-Gold
  Kraan-Bolsena-Gold-afmetingen
  Voorbeeld

  Kraan Bolsena Gold

  De Kraan Bolsena Gold behoort tot de moderne serie Bolsena eenhendel mengkranen. De kranen uit deze serie zijn door hun vorm onderhoudsvriendelijk in gebruik en hebben een keramisch binnenwerk. Ze zijn voorzien van flexibele roestvrijstalen aansluitslangen van 50 centimeter. De Kraan Bolsena Gold heeft een luxe uitstraling en combineert goed met de Spoelbak Liguria Gold.
  210.00
 • Kraan-Bolsena-Gun-Metal
  Kraan-Bolsena-Gun-Metal
  Voorbeeld

  Kraan Bolsena Gun Metal

  De Kraan Bolsena Gun Metal behoort tot de moderne serie Bolsena eenhendel mengkranen. De kranen uit deze serie zijn door hun vorm onderhoudsvriendelijk in gebruik en hebben een keramisch binnenwerk. Ze zijn voorzien van flexibele roestvrijstalen aansluitslangen van 50 centimeter. De Kraan Bolsena Gun Metal heeft een luxe uitstraling en combineert goed met de Spoelbak Liguria Gun Metal.
  210.00
Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken