Liguria

Filters

Toon alle 6 resultaten

Sorteer op
 • Liguria-4040-Copper
  Liguria-4040-Copper-overzicht
  Voorbeeld

  Spoelbak Liguria 40 x 40 cm Copper

  De Spoelbak Liguria 40 x 40 cm Copper behoort tot de nieuwe serie Liguria spoelbakken. De spoelbakken in deze serie zijn verkrijgbaar in de prachtige kleuren Gold, Copper en Gun Metal en zijn voorzien van een speciale naadloze korfplug. De spoelbakken hebben een radius van 10 millimeter en zijn daardoor praktisch in gebruik. Het staal is geheel gekleurd waardoor de spoelbak zijn mooie kleur behoudt, ook na een aantal jaren intensief gebruik. De spoelbakken in de serie Liguria zijn geschikt voor onderbouw, opbouw en vlakinbouw door de vlakke rand van 1 millimeter.
  260.00
 • Liguria-4040-GunMetal
  Liguria-4040-GunMetal-Overzicht
  Voorbeeld

  Spoelbak Liguria 40 x 40 cm Gun Metal

  De Spoelbak Liguria 40 x 40 cm Gun Metal behoort tot de nieuwe serie Liguria spoelbakken. De spoelbakken in deze serie zijn verkrijgbaar in de prachtige kleuren Gold, Copper en Gun Metal en zijn voorzien van een speciale naadloze korfplug. De spoelbakken hebben een radius van 10 millimeter en zijn daardoor praktisch in gebruik. Het staal is geheel gekleurd waardoor de spoelbak zijn mooie kleur behoudt, ook na een aantal jaren intensief gebruik. De spoelbakken in de serie Liguria zijn geschikt voor onderbouw, opbouw en vlakinbouw door de vlakke rand van 1 millimeter.
  260.00
 • Liguria-4040-Gold
  Liguria-4040-Gold-Overzicht
  Voorbeeld

  Spoelbak Liguria 40 x 40 cm Gold

  De Spoelbak Liguria 40 x 40 cm Gold behoort tot de nieuwe serie Liguria spoelbakken. De spoelbakken in deze serie zijn verkrijgbaar in de prachtige kleuren Gold, Copper en Gun Metal en zijn voorzien van een speciale naadloze korfplug. De spoelbakken hebben een radius van 10 millimeter en zijn daardoor praktisch in gebruik. Het staal is geheel gekleurd waardoor de spoelbak zijn mooie kleur behoudt, ook na een aantal jaren intensief gebruik. De spoelbakken in de serie Liguria zijn geschikt voor onderbouw, opbouw en vlakinbouw door de vlakke rand van 1 millimeter
  260.00
 • Liguria-5040-Copper
  Liguria-5040-Copper-overzicht
  Voorbeeld

  Spoelbak Liguria 50 x 40 cm Copper

  De Spoelbak Liguria 50 x 40 cm Copper behoort tot de nieuwe serie Liguria spoelbakken. De spoelbakken in deze serie zijn verkrijgbaar in de prachtige kleuren Gold, Copper en Gun Metal en zijn voorzien van een speciale naadloze korfplug. De spoelbakken hebben een radius van 10 millimeter en zijn daardoor praktisch in gebruik. Het staal is geheel gekleurd waardoor de spoelbak zijn mooie kleur behoudt, ook na een aantal jaren intensief gebruik. De spoelbakken in de serie Liguria zijn geschikt voor onderbouw, opbouw en vlakinbouw door de vlakke rand van 1 millimeter.
  270.00
 • Liguria-5040-GunMetal
  Liguria-5040-GunMetal-Overzicht
  Voorbeeld

  Spoelbak Liguria 50 x 40 cm Gun Metal

  De Spoelbak Liguria 50 x 40 cm Gun Metala behoort tot de nieuwe serie Liguria spoelbakken. De spoelbakken in deze serie zijn verkrijgbaar in de prachtige kleuren Gold, Copper en Gun Metal en zijn voorzien van een speciale naadloze korfplug. De spoelbakken hebben een radius van 10 millimeter en zijn daardoor praktisch in gebruik. Het staal is geheel gekleurd waardoor de spoelbak zijn mooie kleur behoudt, ook na een aantal jaren intensief gebruik. De spoelbakken in de serie Liguria zijn geschikt voor onderbouw, opbouw en vlakinbouw door de vlakke rand van 1 millimeter.
  270.00
 • Liguria-5040-Gold
  Liguria-5040-Gold-Overzicht
  Voorbeeld

  Spoelbak Liguria 50 x 40 cm Gold

  De Spoelbak Liguria 50 x 40 cm Gold behoort tot de nieuwe serie Liguria spoelbakken. De spoelbakken in deze serie zijn verkrijgbaar in de prachtige kleuren Gold, Copper en Gun Metal en zijn voorzien van een speciale naadloze korfplug. De spoelbakken hebben een radius van 10 millimeter en zijn daardoor praktisch in gebruik. Het staal is geheel gekleurd waardoor de spoelbak zijn mooie kleur behoudt, ook na een aantal jaren intensief gebruik. De spoelbakken in de serie Liguria zijn geschikt voor onderbouw, opbouw en vlakinbouw door de vlakke rand van 1 millimeter.
  270.00
Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken