Varese

Filters

Toon alle 5 resultaten

Sorteer op
 • Kraan-Varese
  Kraan-Varese-overzicht
  Voorbeeld

  Kraan Varese RVS

  De Kraan Varese RVS behoort tot de moderne serie Varese eenhendel mengkranen. De kranen uit deze serie zijn door hun vorm onderhoudsvriendelijk in gebruik en hebben een keramisch binnenwerk. Ze zijn voorzien van flexibele roestvrijstalen aansluitslangen van 50 centimeter. De kranen in de serie Varese hebben een luxe uitstraling en combineren goed met de spoelbakken uit de series Toscana en Puglia.
  190.00
 • Kraan-Varese-Black
  Kraan-Varese-Black-overzicht
  Voorbeeld

  Kraan Varese Black

  De Kraan Varese Black behoort tot de moderne serie Varese eenhendel mengkranen. De kranen uit deze serie zijn door hun vorm onderhoudsvriendelijk in gebruik en hebben een keramisch binnenwerk. Ze zijn voorzien van flexibele roestvrijstalen aansluitslangen van 50 centimeter. De Kraan Varese Black heeft een luxe uitstraling en combineert goed met de Spoelbak Sicilia.
  200.00
 • Kraan-Varese-Copper
  Kraan-Varese-Copper-afmetingen
  Voorbeeld

  Kraan Varese Copper

  De Kraan Varese Copper behoort tot de moderne serie Varese eenhendel mengkranen. De kranen uit deze serie zijn door hun vorm onderhoudsvriendelijk in gebruik en hebben een keramisch binnenwerk. Ze zijn voorzien van flexibele roestvrijstalen aansluitslangen van 50 centimeter. De Kraan Varese Copper heeft een luxe uitstraling en combineert goed met de Spoelbak Liguria Copper.
  210.00
 • Kraan-Varese-Gold
  Kraan-Varese-Gold-afmetingen
  Voorbeeld

  Kraan Varese Gold

  De Kraan Varese Gold behoort tot de moderne serie Varese eenhendel mengkranen. De kranen uit deze serie zijn door hun vorm onderhoudsvriendelijk in gebruik en hebben een keramisch binnenwerk. Ze zijn voorzien van flexibele roestvrijstalen aansluitslangen van 50 centimeter. De Kraan Varese Gold heeft een luxe uitstraling en combineert goed met de Spoelbak Liguria Gold.
  210.00
 • Kraan-Varese-Gun-Metal
  Kraan-Varese-Gun-Metal-afmetingen
  Voorbeeld

  Kraan Varese Gun Metal

  De Kraan Varese Gun Metal behoort tot de moderne serie Varese eenhendel mengkranen. De kranen uit deze serie zijn door hun vorm onderhoudsvriendelijk in gebruik en hebben een keramisch binnenwerk. Ze zijn voorzien van flexibele roestvrijstalen aansluitslangen van 50 centimeter. De Kraan Varese Gun Metal heeft een luxe uitstraling en combineert goed met de Spoelbak Liguria Gun Metal.
  210.00
Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken