Onze showroom is vanaf 3 maart weer geopend

Onze showroom is vanaf 3 maart weer geopend
25/02/2021 Niels
Showroom

Vanaf 3 maart is het weer mogelijk om onze showroom te bezoeken. Het maken van een afspraak is verplicht en dit dient minimaal 4 uur van tevoren te gebeuren. Een afspraak maakt u eenvoudig door een mail te sturen naar info@natuursteenstunter.nl met daarin de datum en het tijdstip van uw voorkeur. U ontvangt van ons een bevestiging met daarin een tijdsblok. Om te voorkomen dat er te veel bezoekers tegelijk in de showroom zijn, vragen wij u om aan het begin van uw tijdsblok te komen maar nooit eerder dan de starttijd. Het is helaas niet mogelijk om na de aflooptijd van uw tijdsblok nog in de showroom te zijn.

Tot en met 2 maart is bezoek aan onze showroom helaas nog niet mogelijk. Lees meer over de maatregelen, beperkingen en de invloed daarvan op bijvoorbeeld montages via natuursteenstunter.nl/coronavirus. Daar vindt u ook antwoorden op veelgestelde vragen.

Om een veilig bezoek aan onze showroom te garanderen hebben wij een aantal maatregelen genomen.

  • In onze showroom is het dragen van een mondkapje verplicht.
  • Houd altijd 1,5 meter afstand.
  • Het maken van een afspraak is verplicht.
  • Kom zoveel mogelijk alleen en met maximaal 2 personen. Gezelschappen van meer dan 2 personen worden niet toegelaten en dit geldt ook voor gezinnen.
  • Bezoek onze showroom niet als u last heeft van (lichte) verkoudheidsklachten en/of koorts.
Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken