Soorten composiet

 • Actie!Actie!
  Silestone Arden blue
  Preview

  Silestone Arden Blue

  ,
  De Silestone Arden Blue is met zijn blauw-zwarte kleur en grove bruinachtige korrels een ongewoon composiet. De Arden Blue lijkt op Belgisch hardsteen en is hiervoor een goed alternatief. Deze composietsoort is verkrijgbaar in een gepolijste afwerking of  een leather afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  225 341
 • Ionia Stone Grey Cloud
  Ionia Stone Grey Cloud
  Preview

  Ionia Stone Grey Cloud

  De Ionia Stone Grey Cloud is een grijze composietsoort met een wolkenachtige structuur. Door zijn kleur en structuur past de Grey Cloud goed bij een moderne woonstijl. Daarnaast is deze composietsoort door zijn kleur gemakkelijk te combineren met zowel een lichte als een donkere keuken. De Grey Cloud is verkrijgbaar in een gepolijste afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  299 392
 • Composiet Metropolis Copper
  Composiet Metropolis Copper
  Preview

  Composiet Metropolis Copper

  De composiet Metropolis Copper is onderdeel van de Metropolis serie. De metropolis serie is verkrijgbaar in nog drie andere kleuren: Galaxy, Oyster en Steel. De Metropolis Copper heeft een prachtige koperkleurige beton-look. Deze composietsoort past perfect bij een industriële woonstijl door zijn stoere beton-look en zijn koper kleur. De koper kleur is gemakkelijk te combineren met zowel lichte kleuren als donkere kleuren. De Metropolis Copper is verkrijgbaar in een satin afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  381 461
 • Ionia Stone Artik White
  Ionia Stone Artik White
  Preview

  Ionia Stone Artik White

  De Ionia Stone Artik White is een witte composiet soort die neutraliteit en rust uitstraalt. Hij behoort tot de luxury collectie en is uitstekend geschikt in een strakke, moderne keuken. De Artik White is verkrijgbaar in een gepolijste afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  224 317
 • Preview

  Silestone Blanco Capri

  Blanco Capri van Silestone is een composiet met een beige kleur met donker beige fijne tot grove kwartskorrels ingelegd. Hierdoor lijk dit composiet een beetje op een regen van havermout. Dit type is verkrijgbaar met gepolijste afwerking (Polido), extra matte afwerking (Suede) en robuuste afwerking (Volcano).
  Prijsrange per strekkende meter  287 367
 • Diresco Belgian Fog
  Preview

  Diresco Belgian Fog

  De Diresco Belgian Fog is een licht grijze composietsoort. De Belgian Fog lijkt door zijn patroon op natuursteen en krijgt hierdoor een natuurlijke uitstraling. Door zijn rustige uitstraling past deze composietsoort goed bij diverse woonstijlen. De Belgian Fog is verkrijgbaar in een Suède afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  270 370
 • Silestone Eternal Charcoal Soapstone
  Silestone Eternal Charcoal Soapstone
  Preview

  Silestone Eternal Charcoal Soapstone

  De Silestone Eternal Charcoal Soapstone is onderdeel van de Eternal Serie. De composietsoorten van de Eternal serie hebben allemaal een marmer look of natuursteen look. Naast de Charcoal Soapstone heeft de Eternal serie ook de volgende composietsoorten: Calacatta, Calacatta Gold, Desert Silver, Emperador, Marquina, Serena en Statuario. De Eternal Charcoal Soapstone heeft een donker grijze kleur en fijne witte aders en lijkt op een grijze natuursteen, de Soapstone. Door zijn donker grijze kleur en fijne aders heeft deze composietsoort een rustige en natuurlijke uitstraling. De donker grijze kleur past goed bij zwart, maar ook uitstekend bij een lichte kleur. Door zijn gemakkelijk te combineren kleur en zijn rustige uitstraling past de Charcoal Soapstone bij diverse woonstijlen. De Eternal Charcoal Soapstone is verkrijgbaar in een gepolijste afwerking of een leather afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  459 552
 • Diresco Premium Dolphin Grey
  Preview

  Diresco Premium Dolphin Grey

  De Diresco Premium Dolphin Grey is een lichtgrijze composietsoort met fijne spikkels. De lichte kleur grijstint is makkelijk te combineren met zwart of juist met lichte kleuren. De Diresco Premium Dolphin grey is verkrijgbaar in een suède afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  310 450
OFFERTE