9.5/10 TRUSTPILOT   |   FAQ  OFFERTE  CONTACT

Soorten composiet

 • Quickview

  Ionia Stone Quartz Dust Gepolijst

  de Dust is een lichte steensoort met een grijze kleur. Deze steensoort heeft een rustig en strak uiterlijk, wat hem toepasbaar maakt in moderne keukens. De Dust is verkrijgbaar in een gepolijste versie.
  Prijsrange per strekkende meter  214 294
 • Quickview

  Silestone Yukon Gepolijst

  Het composiet Yukon van Silestone heeft een grijze roomachtige kleur met hele fijne kwartskorrels en subtiele wolkachtige witte patronen. Yukon is verkrijgbaar met gepolijste afwerking (Polido) en extra matte afwerking (Suede).
  Prijsrange per strekkende meter  300 380
 • Quickview

  Silestone Haiku Suede

  Haiku van Silestone is een beige composiet wat een echte vanillekleur heeft en daarme erg licht en gemoedelijk is. Dit type heeft hele fijne korrels waardoor het er op afstand egaal uitziet. Haiku is verkrijgbaar met gepolijste afwerking (Polido), extra matte afwerking (Suede) en robuuste afwerking (Volcano).
  Prijsrange per strekkende meter  408 488
 • Quickview

  Diresco Belgian Earth

  Prijsrange per strekkende meter  270 370
 • Quickview

  Stone Italiana Ash Suede

  de Ash heeft een diep donkere grijze kleur met een fijne, lichte korrel erin verwerkt. Hij straalt elegantie uit en behoort tot de Stone Italiana collectie. Ash is verkrijgbaar in een gepolijste en suède versie.
  Prijsrange per strekkende meter  328 408
 • Quickview

  Ionia Stone Quartz Maui Jaipur Ekoantik

  De Maui is een donkere steensoort en heeft een prachtige, robuuste uitstraling. De steen is grijs van kleur en heeft een warme uitatraling. De Maui is verkrijgbaar in een Jaipur uitvoering.
  Prijsrange per strekkende meter  340 420
 • Quickview

  Silestone Tigris Sand Gepolijst

  Het composiet Tigris Sand van Silestone is crèmekleurig met fijne spikkels. Ook heeft het lichte vlekken in zich die een beetje wolkachtig aandoen. Hierdoor lijkt Tigris Sand een beetje op een zandstorm. Dit composiet is verkrijgbaar met gepolijste afwerking (Polido), extra matte afwerking (Suede) en robuuste afwerking (Volcano).
  Prijsrange per strekkende meter  300 380
 • Quickview

  Caesarstone Shitake 4230 p/h Gepolijst

  de Shitake is een lichte steensoort met een bruine kleur. Deze steensoort behoort tot de Caesarstone en is uitstekend te combineren met warme, landelijke stijlen. De Shitake is verkrijgbaar in een gepolijste en gezoete versie.
  Prijsrange per strekkende meter  287 367
OFFERTE