Soorten composiet

 • Silestone Yukon
  Preview

  Silestone Yukon

  De Silestone Yukon heeft een grijze roomachtige kleur met fijne kwartskorrels en subtiele wolkachtige witte patronen. De Yukon is verkrijgbaar in een gepolijste afwerking en een leather afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  310 430
 • Actie!Actie!
  Ionia Stone Taupe Sand
  Ionia Stone Taupe Sand
  Preview

  Ionia Stone Taupe Sand

  ,
  De Ionia Stone Taupe Sand is een donkere composietsoort met een grijze/taupe kleur. Deze steensoort heeft een wat korrelige structuur wat hem een robuuste uitstraling geeft. De Taupe Sand is verkrijgbaar in een gepolijste en leather afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  215 275
 • Actie!Actie!
  Composiet Blanc Pure
  Composiet Blanc Pure
  Preview

  Composiet Blanc Pure

  ,
  Het composiet Blanc Pure is helder wit van kleur. De Blanc Pure kan zeer makkelijk gecombineerd worden met vele keukenstijlen, zoals bij een monochrome keuken of een keuken met natuurlijke elementen. De Blanc Pure is verkrijgbaar in een gepolijste afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  169 295
 • Silestone Eternal Calacatta Gold
  Silestone Eternal Calacatta Gold
  Preview

  Silestone Eternal Calacatta Gold

  De Silestone Eternal Calacatta Gold is onderdeel van de Eternal Serie. De composietsoorten van de Eternal serie hebben allemaal een marmer look en zijn gebaseerd op gelijknamige marmersoorten. Naast de Calacatta Gold heeft de Eternal serie ook de volgende composietsoorten: Calacatta, Charcoal Soapstone, Desert Silver, Emperador, Marquina, Statuario en Serena. De Eternal Calacatta Gold lijkt op de marmersoort Calacatta. De Eternal Calacatta Gold heeft een heldere witte kleur en heeft grove grijze en bruine aders. Door zijn aders heeft deze composietsoort een natuurlijke uitstraling. De Calacatta Gold is daarnaast goed te combineren met zowel lichte als donkere tinten. De Eternal Calacatta Gold is verkrijgbaar in een gepolijste afwerking of een leather afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  475 535
 • Silestone Haiku
  Preview

  Silestone Haiku

  De Silestone Haiku is een beige composietsoort met een vanillekleur. Door zijn kleur heeft de Haiku een lichte en gemoedelijke uitstraling. Deze composietsoort heeft hele fijne korrels waardoor deze van een afstandje egaal lijkt. De Haiku is verkrijgbaar in een gepolijste afwerking of een leather afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  310 515
 • Silestone Nymbus
  Preview

  Silestone Nymbus

  De Silestone Nymbus is een composietsoort met een beige/ licht bruine kleur. De Nymbus heeft een rustige uitstraling door zijn kleur en lichte wolkenpatroon. Deze composietsoort is hierdoor ook gemakkelijk te combineren met zowel lichte als donkere tinten. De Nymbus is verkrijgbaar in een gepolijste afwerking en een leather afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  270 425
 • Ionia stone Brown Sugar
  Ionia stone Brown Sugar
  Preview

  Ionia Stone Brown Sugar

  De Ionia Stone Brown Sugar is een bruine steensoort met een zeer fraaie structuur. Deze steensoort heeft een warme uitstraling en is perfect toepasbaar in een landelijke stijl. De Brown Sugar is verkrijgbaar in een gepolijste afwerking..
  Prijsrange per strekkende meter  240 295
 • Ionia Stone Grey Sand
  Ionia Stone Grey Sand
  Preview

  Ionia Stone Grey Sand

  De Ionia Stone Grey Sand is een grijze composietsoort met een donkere, korrelige structuur. Deze steensoort heeft een rustige, neutrale uitstraling. De Grey Sand is verkrijgbaar in gepolijste en leather afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  240 295
TIJDELIJKE FOOTER WIJZIGING
OFFERTE