Soorten composiet

 • Actie!
  Composiet Fossil
  Composiet Fossil
  Preview

  Composiet Fossil

  ,
  Het composiet Fossil heeft een natuurlijke kleurenstelling en daardoor haalt u met dit composiet een stukje natuur in huis. Het composiet bestaat namelijk uit kleine steentjes en fossielen. Het heeft hierdoor iets weg van Belgisch hardsteen of graniet maar doordat het composiet is heeft het vele voordelen. Composiet is tot op redelijke hoogte krasvast en hittebestendig. Ook is het bijzonder hygiënisch doordat er geen etensresten kunnen doordringen in het oppervlak.
  169.00295.00
 • Sale
  Silestone Gris Expo
  Preview

  Silestone Gris Expo

  ,
  De Silestone Gris Expo is een composietsoort met een echte grijze kleur. Dit composiet heeft een fijne donkere kwartskorrel, welke op afstand niet te zien is waardoor Gris Expo een rustige egale sfeer geeft. Gris Expo is verkrijgbaar in een gepolijste en een leather afwerking.
  225.00325.00
 • Diresco Belgian Sand
  Preview

  Diresco Belgian Sand

  De Diresco Belgian Sand is een bruine composietsoort met een natuursteen uitstraling. Door zijn natuurlijke uitstraling en kleur is de Belgian Sand gemakkelijk te combineren met zowel lichte als donkere tinten. Deze composietsoort past door zijn warme kleur zeer goed bij een donkere keuken of een keuken met veel natuurlijke materialen. De Belgian Sand is verkrijgbaar in een suède afwerking.
  270.00370.00
 • Silestone Eternal Charcoal Soapstone
  Preview

  Silestone Eternal Charcoal Soapstone

  De Silestone Eternal Charcoal Soapstone is onderdeel van de Eternal Serie. De composietsoorten van de Eternal serie hebben allemaal een marmer look of natuursteen look. Naast de Charcoal Soapstone heeft de Eternal serie ook de volgende composietsoorten: Calacatta, Calacatta Gold, Desert Silver, Emperador, Marquina, Serena en Statuario.De Eternal Charcoal Soapstone heeft een donker grijze kleur en fijne witte aders en lijkt op een grijze natuursteen, de Soapstone. Door zijn donker grijze kleur en fijne aders heeft deze composietsoort een rustige en natuurlijke uitstraling. De donker grijze kleur past goed bij zwart, maar ook uitstekend bij een lichte kleur. Door zijn gemakkelijk te combineren kleur en zijn rustige uitstraling past de Charcoal Soapstone bij diverse woonstijlen. De Eternal Charcoal Soapstone is verkrijgbaar in een gepolijste afwerking of een leather afwerking.
  475.00535.00
 • Actie!
  Ionia Stone Concrete Dark
  Ionia Stone Concrete Dark
  Preview

  Ionia Stone Concrete Dark

  ,
  De Ionia Stone Concrete Dark is een donkere composietsoort met een lichte structuur. Deze composietsoort heeft een elegante uitstraling welke toepasbaar is in diverse woonstijlen. De concrete dark is alleen verkrijgbaar in een satin uitvoering met een matglans.
  335.00395.00
 • Silestone Unsui
  Preview

  Silestone Unsui

  De Silestone Unsui is een bruine composietsoort met hele fijne korrels welke van een afstand niet zichtbaar zijn. De Unsui is verkrijgbaar in een gepolijste afwerking en een leather afwerking.
  265.00430.00
 • Composiet Metropolis Galaxy
  Composiet Metropolis Galaxy
  Preview

  Composiet Metropolis Galaxy

  De composiet Metropolis Galaxy is onderdeel van de Metropolis serie. De metropolis serie is verkrijgbaar in nog drie andere kleuren: Copper, Steel en Oyster. De Metropolis Galaxy heeft een prachtige donkergrijze beton-look. Deze composietsoort is gemakkelijk te combineren door zijn beton uitstraling en donkergrijze kleur. De donkergrijze kleur past uitstekend bij zowel bij lichte als donkere tinten. En de beton-look past goed bij diverse woonstijlen. De Metropolis Galaxy is verkrijgbaar in een satin afwerking.
  435.00495.00
 • Quarella Gris Ceniza
  Quarella Gris Ceniza
  Preview

  Quarella Gris Ceniza

  De Quarella Gris Ceniza is een grijze composietsoort met een fijne spikkel. Door zijn grijze kleur past deze composietsoort goed bij zowel donkere als lichte kleuren. Door zijn rustige uitstraling en grijze kleur is de Gris Ceniza goed te combineren met diverse woonstijlen.
  165.00255.00
Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken