9.5/10 TRUSTPILOT   |   FAQ  OFFERTE  CONTACT

Soorten composiet

 • Silestone Negro Tebas
  Bekijken

  Silestone Negro Tebas

  De Silestone Negro Tebas heeft een zwarte kleur als basis met ingelegde kleine grijze, witte en zandkleurige korrels. Negro Tebas lijkt hierdoor op een heldere nachtelijke hemel. Deze composietsoort is verkrijgbaar in een gepolijste afwerking en een leather afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  248 341
 • Actie!
  Bekijken

  Ionia Stone Taupe Sand

  , ,
  De Ionia Stone Taupe Sand is een donkere steensoort met een grijze/taupe kleur. Deze steensoort heeft een wat korrelige structuur wat hem een robuuste uitstraling geeft. De Taupe Sand is verkrijgbaar in een gepolijste en suède versie.
  Prijsrange per strekkende meter  204 297
 • Actie!
  Composiet-Blanc-Pure
  Composiet-Blanc-Pure
  Bekijken

  Composiet Blanc Pure

  , ,
  De Blanc Pure is een witte composietsoort. De Blanc Pure kan zeer makkelijk gecombineerd worden met vele keukenstijlen, zoals bij een monochrome keuken of een keuken met natuurlijke elementen. De Blanc Pure is verkrijgbaar in een gepolijste afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  169 278
 • Ionia Stone Artik White
  Ionia Stone Artik White
  Bekijken

  Ionia Stone Artik White

  De Ionia Stone Artik White is een witte composiet soort die neutraliteit en rust uitstraalt. Hij behoort tot de luxury collectie en is uitstekend geschikt in een strakke, moderne keuken. De Artik White is verkrijgbaar in een gepolijste afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  224 317
 • Silestone Alluminio Nube
  Bekijken

  Silestone Alluminio Nube

  De Silestone Alluminio Nube heeft een lichtgrijze kleur en heeft een metaalachtig uitstraling. Deze composietsoort heeft een overvloed aan fijne donkere en lichte korrels waarvan een deel ook glinstert. De Alluminio Nube is verkrijgbaar in een gepolijste afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  248 341
 • Bekijken

  Diresco Pure White

  Prijsrange per strekkende meter  270 370
 • Bekijken

  Ionia Stone Grey Star

  de Grey Star is een grijze steensoort met een grove korrel er door heen. Deze korrel geeft de steen een robuuste uitstraling. Deze robuuste steen past perfect bij een industriële stijl. De Grey Star is verkrijgbaar in een gepolijste versie.
  Prijsrange per strekkende meter  243 323
 • Sale
  silestone gris expo
  kookeiland composiet gris expo
  Bekijken

  Silestone Gris Expo

  ,
  De Silestone Gris Expo is een composietsoort met een echte grijze kleur. Dit composiet heeft een fijne donkere kwartskorrel, welke op afstand niet te zien is waardoor Gris Expo een rustige egale sfeer geeft. Gris Expo is verkrijgbaar in een gepolijste en een leather afwerking.
  Prijsrange per strekkende meter  225 341
OFFERTE