Soorten composiet

 • Silestone Bianco Rivers
  Voorbeeld

  Silestone Bianco Rivers

  De Silestone Bianco Rivers heeft een gebroken witte basiskleur met zwarte aders waardoor de steen op ijs lijkt. Deze composietsoort heeft veel weg van natuurlijk marmer. De Bianco Rivers is verkrijgbaar met en gepolijste en een leather afwerking.
   405,00 510,00
 • Quarella Blanco Camelia
  Quarella Blanco Camelia
  Voorbeeld

  Quarella Blanco Camelia

  De Quarella Blanco Camelia is een crèmekleurige composietsoort met een fijne spikkel. Door zijn lichte kleur is de Blanco Camelia goed te combineren met donkere kleuren. Deze composietsoort past door zijn lichte kleur en fijne spikkel goed bij een klassieke keuken.
   220,00 290,00
 • Composiet Caesarstone Clamshell 4130
  Composiet Caesarstone Clamshell 4130
  Voorbeeld

  Caesarstone Clamshell 4130

  De Caesarstone Clamshell 4130 is een composietsoort met een grijze basiskleur. Het materiaal heeft zelf een donkere kleur maar wordt gesierd door kleine onderbrekingen in de vorm van kleine vlekjes. Deze geven de Clamshell 4130 een natuurlijke uitstraling. De Clamshell 4130 is verkrijgbaar met een gepolijste of leather afwerking.
   457,50 492,50
 • Silestone Coral Clay
  Voorbeeld

  Silestone Coral Clay

  De Silestone Coral Clay is een donkere beige composietsoort met een lichtbruine wolkachtige structuur. Door zijn structuur en beige kleur past deze composietsoort goed bij een zowel een moderne als een landelijke woonstijl. De Coral Clay is verkrijgbaar in een gepolijste afwerking en een leather afwerking.
   392,50 462,50
 • Quarella Linosa
  Quarella Linosa
  Voorbeeld

  Quarella Linosa

  De Quarella Linosa is een donkergrijze composietsoort met een fijne spikkel. De Linosa heeft een rustige uitstraling en past daardoor goed bij een moderne of industriële keuken. Door zijn grijze kleur past de Linosa goed bij lichte en donkere kleuren.
   275,00 340,00
 • Voorbeeld

  Terrazzo composiet Pisani

  ,
  De Pisani komt misschien nog wel het dichtste in de buurt van hoe terrazzo ooit bedoeld was. Een diepzwarte basis met de Bianco Carrara marmer als hoofdkleur. De Roja Bilboa & Botticino marmer korrels geven als sub-kleuren de Pisani het karakter om van elke keuken een statement te maken.
   425,00 495,00
 • Composiet Fusion Grey
  Composiet Fusion Grey
  Voorbeeld

  Ionia Stone Fusion Grey

  De Ionia Stone Fusion Grey is onderdeel van de Fusion serie. De Fusion serie is verkrijgbaar in nog drie andere kleuren: Black, Taupe en White. De Fusion serie heeft een marmer/ natuursteen look. De Fusion Grey is een grijze composietsoort, zoals zijn naam al doet vermoeden. Door zijn donkergrijze aderpatronen, lijkt deze composietsoort op marmer. De Fusion Grey lijkt hierdoor meer op echt natuursteen en heeft een natuurlijke uitstraling. Door zijn kleur is deze composietsoort goed te combineren met lichte en donkere tinten. De Fusion Grey is verkrijgbaar in een gepolijste of leather afwerking
   457,50 527,50
 • Composiet City Beige
  Composiet City Beige
  Voorbeeld

  Ionia Stone City Beige

  De Ionia Stone City Beige is een composietsoort uit de city-collectie. Alle composietsoorten in deze collectie hebben wat weg van een mix tussen beton en natuursteen en zijn geïnspireerd op het leven in de Italiaanse steden. De City Beige heeft een beige basiskleur en wordt gesierd door lichtere veren die het steen een natuurlijk uiterlijk geven.  
   392,50 462,50
Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken
What's app