Soorten composiet

 • Actie!
  Composiet Fossil
  Composiet Fossil
  Preview

  Composiet Fossil

  ,
  Het composiet Fossil heeft een natuurlijke kleurenstelling en daardoor haalt u met dit composiet een stukje natuur in huis. Het composiet bestaat namelijk uit kleine steentjes en fossielen. Het heeft hierdoor iets weg van Belgisch hardsteen of graniet maar doordat het composiet is heeft het vele voordelen. Composiet is tot op redelijke hoogte krasvast en hittebestendig. Ook is het bijzonder hygiënisch doordat er geen etensresten kunnen doordringen in het oppervlak.
  169.00295.00
 • Actie!
  Preview

  Silestone Arden Blue

  ,
  De Silestone Arden Blue is met zijn blauw-zwarte kleur en grove bruinachtige korrels een ongewoon composiet. De Arden Blue lijkt op Belgisch hardsteen en is hiervoor een goed alternatief. Deze composietsoort is verkrijgbaar in een gepolijste afwerking of  een leather afwerking.
  240.00325.00
 • Ionia Stone Concrete Snow
  Ionia Stone Concrete Snow
  Preview

  Ionia Stone Concrete Snow

  De Ionia Stone Concrete Snow is een licht grijze composietsoort met een witte structuur. De Concrete Snow past door zijn structuur goed bij een moderne en strakke woonstijl. Ook is deze composietsoort door zijn licht grijze kleur goed toepasbaar bij zowel lichte als donkere kleuren. De Concrete Snow is verkrijgbaar in een satin afwerking.
  365.00430.00
 • Actie!
  Composiet Grey
  Composiet Grey
  Preview

  Composiet Grey

  ,
  Het composiet Grey is een grijze composietsoort met een fijne zwarte spikkel. Deze composietsoort is makkelijk te combineren, aangezien deze goed past bij een zowel een lichte als een donkere keuken. Het composiet Grey is verkrijgbaar in een gepolijste afwerking.
  169.00295.00
 • Quarella Imperial Black Castello
  Quarella Imperial Black Castello
  Preview

  Quarella Imperial Black Castello

  De Quarella Imperial Black Castello is een diepzwarte composietsoort. Door zijn egale kleur en rustige uitstraling past deze composietsoort goed bij een moderne keuken of een monochrome keuken. De zwarte kleur is makkelijk te combineren met lichtere kleuren.
  230.00320.00
 • Actie!
  Ionia Stone K-Work
  Ionia stone K Work
  Preview

  Ionia Stone K-Work

  ,
  De Ionia Stone K-Work is een donkergrijze composietsoort met een marmerachtige look. De K-Work lijkt op een marmersteen, door zijn licht grijze vlekken. Door zijn patronen en donkere kleur past deze composietsoort goed bij een robuuste, industriële keuken.  De K-Work is verkrijgbaar in een gepolijste en een leather afwerking.
  335.00395.00
 • Diresco Beach White
  Preview

  Diresco Beach White

  De Diresco Beach White is een witte composietsoort met een klassieke en rustige uitstraling. Deze composietsoort is voorzien van zeer fijne steentjes. Door zijn uitstraling en kleur is de Beach White gemakkelijk te combineren met zowel lichte als donkere kleuren. De Diresco Beach White is verkrijgbaar in een suède afwerking.
  290.00410.00
 • Composiet Terrazzo Base
  Composiet Terrazzo Base
  Preview

  Composiet Terrazzo Base

  De Composiet Terrazzo Base is een composiet soort met een Terrazzo look. De Terrazzo Base heeft een beige kleur met witte en donkerbeige steentjes. Met deze composietsoort heeft u de mooie Terrazzo uitstraling, maar ook het gebruiksgemak van composiet. Composiet is namelijk krasbestendiger en minder vlekgevoelig dan Terrazzo
  365.00425.00
Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken