Soorten composiet

 • Ionia Stone Artik White
  Ionia Stone Artik White
  Voorbeeld

  Ionia Stone Arctik White

  De Ionia Stone Arctik White is een witte composietsoort die rust en sereniteit uitstraalt. Hij behoort tot de luxury collectie en is uitstekend geschikt in een strakke, moderne keuken. De Arctik White is verkrijgbaar met een gepolijste afwerking.
  205.00285.00
 • Silestone Royal Reef
  Voorbeeld

  Silestone Royal Reef

  De Silestone Royal Reef is een beige composietsoort met een licht patroon. Door zijn rustige uitstraling is deze composietsoort zeer geschikt voor een moderne en strak vormgegeven keuken. De Royal Reef is verkrijgbaar met een gepolijste en een leather afwerking.
  255.00335.00
 • Composiet City Dark
  Composiet City Dark
  Voorbeeld

  Ionia Stone City Dark

  De Ionia Stone City Dark is een composietsoort uit de city-collectie. Alle composietsoorten in deze collectie hebben wat weg van een mix tussen beton en natuursteen en zijn geïnspireerd op het leven in de Italiaanse steden. De City Dark heeft een donkere basiskleur die het beste kan worden omschreven als antraciet. De City Dark wordt gesierd door lichtere veren die het steen een natuurlijk uiterlijk geven. Let op! Ionia Stone City Dark is een nieuwe composietsoort. Als gevolg van de coronacrisis heeft onze leverancier in Italië nog geen stalen kunnen opsturen. Hierdoor kunnen wij u de City Dark nog niet laten zien in onze showroom.
  255.00335.00
 • Silestone Amazon
  Voorbeeld

  Silestone Amazon

  De Silestone Amazon heeft een bruine kleur met een tintje grijs. Deze composietsoort bevat fijne donkere kwartskorrels en is zwart geaderd. Hierdoor is de Amazon goed te combineren met crèmekleurige kastjes of hout. De Amazon is verkrijgbaar met een gepolijste of een leather afwerking.
  340.00425.00
 • Silestone Eternal Calacatta Gold
  Voorbeeld

  Silestone Eternal Calacatta Gold

  De Silestone Eternal Calacatta Gold is onderdeel van de Eternal Serie. De composietsoorten van de Eternal serie hebben allemaal een marmerlook en zijn gebaseerd op gelijknamige marmersoorten. Naast de Calacatta Gold heeft de Eternal serie ook de volgende composietsoorten: Calacatta, Desert Silver, Emperador, Noir, Statuario en Serena. De Eternal Calacatta Gold lijkt op de marmersoort Calacatta. De Eternal Calacatta Gold heeft een heldere witte kleur en heeft grove grijze en bruine aders. Door zijn aders heeft deze composietsoort een natuurlijke uitstraling. De Calacatta Gold is daarnaast goed te combineren met zowel lichte als donkere tinten. De Eternal Calacatta Gold is verkrijgbaar in een gepolijste of een leather afwerking.
  450.00530.00
 • Composiet Caesarstone London Grey 5000
  Composiet Caesarstone London Grey 5000
  Voorbeeld

  Caesarstone London Grey 5000

  De Caesarstone London Grey 5000 is een composietsoort met een lichtgrijze basiskleur. De kleur wordt aangenaam onderbroken door de fijne donkergrijze aders. De London Grey is verkrijgbaar met een gepolijste of leather afwerking.
  395.00475.00
 • Ionia Stone Pitti
  Ionia Stone Pitti
  Voorbeeld

  Ionia Stone Pitti

  De Ionia Stone Pitti is een lichte composietsoort met een grove korrel. Door zijn licht grijze kleur en zijn grove, donkere korrel is de Pitti een materiaalsoort waarmee eindeloos te combineren is. Neutrale kleuren passen hier het beste bij. De Pitti dankt zijn naam aan het Palazzo di Pitti in Florence. De kleuren van het enorme paleis komen terug in deze steen. De Pitti is verkrijgbaar in een gepolijste en leather variant.
  230.00310.00
 • Composiet Rosato Cipria
  Composiet Rosato Cipria
  Voorbeeld

  Ionia Stone Rosato Cipria

  De Ionia Stone Rosato Cipria is een zachtroze composietsoort. De subtiele roze kleur van de Rosato Cipria combineert prachtig met een moderne keuken en kan een mooi contrast vormen. De Rosato Cipria is verkrijgbaar met een gepolijste of leather afwerking.
  340.00425.00
Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken