Soorten composiet

 • Caesarstone Raven 4120
  Voorbeeld

  Caesarstone Raven 4120

  De Caesarstone Raven 4120 is een donkere steensoort met een diepgrijze kleur. De steensoort heeft een korrelige structuur wat zijn uitstraling ten goede komt. De Raven 4120 is verkrijgbaar met een gepolijste en een leather afwerking.
   370,00 475,00
 • Quarella White Chill
  Quarella White Chill
  Voorbeeld

  Quarella White Chill

  De Quarella White Chill is een witte composietsoort met bruine en zwarte steentjes. Deze composietsoort lijkt door zijn steentjes op Terrazzo en heeft daardoor een klassieke uitstraling. Door zijn klassieke uitstraling past de White Chill goed bij een landelijke of klassieke keuken.
   275,00 340,00
 • Voorbeeld

  Terrazzo composiet Pisani

  ,
  De Pisani komt misschien nog wel het dichtste in de buurt van hoe terrazzo ooit bedoeld was. Een diepzwarte basis met de Bianco Carrara marmer als hoofdkleur. De Roja Bilboa & Botticino marmer korrels geven als sub-kleuren de Pisani het karakter om van elke keuken een statement te maken.
   370,00 475,00
 • Silestone Eternal Serena
  Voorbeeld

  Silestone Eternal Serena

  De Silestone Eternal Serena is onderdeel van de Eternal Serie. De composietsoorten van de Eternal serie hebben allemaal een marmerlook of natuursteen look en zijn gebaseerd op diverse steensoorten. Naast de serena bevat de Eternal serie ook de volgende composietsoorten: Calacatta, Calacatta Gold, Desert Silver, Emperador, Noir en Statuario. De Eternal Serena heeft een licht grijze kleur en fijne witte aders en lijkt op een grijze soapstone. Door zijn grijze kleur en fijne witte aders heeft de Serena een natuurlijke en rustige uitstraling. Door zijn uitstraling is de Serena zeer goed te combineren met zowel donkere en lichte tinten en is gemakkelijk toepasbaar in verschillende ruimtes. De Eternal Serena is verkrijgbaar in een gepolijste afwerking of een leather afwerking.
   440,00 540,00
 • Composiet City Brown
  Composiet City Brown
  Voorbeeld

  Ionia Stone City Brown

  De Ionia Stone City Brown is een composietsoort uit de city-collectie. Alle composietsoorten in deze collectie hebben wat weg van een mix tussen beton en natuursteen en zijn geïnspireerd op het leven in de Italiaanse steden. De City Brown heeft een bruine basiskleur en wordt gesierd door lichtere veren die het steen een natuurlijk uiterlijk geven.  
   355,00 460,00
 • Voorbeeld

  Terrazzo composiet Palladio Doge

  ,
  De Palladio Doge is geïnspireerd op het Dogenpaleis in Venetië. Luxe vertrekken en elegante afwerkingen komen terug in deze witte terrazzosoort.
   370,00 475,00
 • Caesarstone Ginger 4330
  Voorbeeld

  Caesarstone Ginger 4330

  De Caesarstone Ginger 4330 is een bruine composietsoort. Deze composietsoort heeft een mooie warme uitstraling en een korrelige structuur wat het een bijzondere steensoort maakt. De Ginger 4330 past perfect bij landelijke stijlen. De Ginger 4330 is verkrijgbaar met een gepolijste en leather afwerking.
   410,00 515,00
 • Quarella Nero Velutto
  Quarella Nero Velutto
  Voorbeeld

  Quarella Nero Velutto

  De Quarella Nero Velutto is een diepzwart gekleurde composietsoort. De Nero Velutto past door zijn donkere goed bij een industriële keuken. Ook kan deze composietsoort door zijn egale kleur goed toegepast worden in een monochrome keuken.
   220,00 290,00
Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken