Soorten composiet

 • Actie!
  Ionia stone Black Sand
  Ionia stone Black Sand
  Voorbeeld

  Ionia Stone Black Sand

  ,
  De Ionia stone Black Sand is een donkere composietsoort met een mooie, rustige uitstraling. De Black Sand past perfect in een strakke stijl door zijn elegante donkere kleur. Deze composietsoort is verkrijgbaar met een gepolijste en een leather afwerking.
  205.00285.00
 • Composiet Metropolis Copper
  Composiet Metropolis Copper
  Voorbeeld

  Ionia Stone Metropolis Copper

  De Ionia Stone Metropolis Copper is onderdeel van de Metropolis collectie. De Metropolis collectie is verkrijgbaar in nog drie andere kleuren: Galaxy, Oyster en Steel. De Metropolis Copper heeft een prachtige koperkleurige betonlook. Deze composietsoort past perfect bij een industriële woonstijl door zijn stoere beton-ook en koperen kleur. De koperkleur is gemakkelijk te combineren met zowel lichte als donkere kleuren. De Metropolis Copper is verkrijgbaar met een satin afwerking.
  305.00385.00
 • Composiet Silestone Merope
  Composiet Silestone Merope
  Voorbeeld

  Silestone Merope

  De Silestone Merope heeft een prachtige bruine basiskleur. Deze composietsoort wordt gesierd door subtiele witte aders die de Merope een natuurlijke uitstraling geven. De Merope wordt hierdoor goed combineerbaar met zowel klassieke als moderne keukens. De Merope is verkrijgbaar met een gepolijste of leather afwerking.
  340.00425.00
 • Silestone Tigris Sand
  Voorbeeld

  Silestone Tigris Sand

  De Silestone Tigris Sand is een crèmekleurige composietsoort met fijne spikkels. De lichte vlekken in deze composietsoort lijken een beetje wolkachtig. Hierdoor lijkt de Tigris Sand een beetje op een zandstorm. De Tigris Sand is verkrijgbaar met een gepolijste afwerking en een leather afwerking.
  340.00425.00
 • Composiet Terrazzo Night
  Composiet Terrazzo Night
  Voorbeeld

  Ionia Stone Terrazzo Night

  De Ionia Stone Terrazzo Night is een composietsoort met een terrazzolook. De Terrazzo Night heeft een zwarte basiskleur en is versierd met witte steentjes die een mooi contrast vormen. De Terrazzo Night is verkrijgbaar met een gepolijste of leather afwerking.
  205.00285.00
 • Ionia Stone Black Star
  Ionia Stone Black Star
  Voorbeeld

  Ionia Stone Black Star

  De Ionia Stone Black Star is een donkere composietsoort met een elegante uitstraling. De Black Star wordt gesierd door kleine donkere en glinsterende steentjes. Hierdoor doet de steen denken aan fonkelende sterren aan de nachtelijke hemel. De steensoort past goed in een strakke, moderne keuken door zijn fijne structuur. De Black Star is verkrijgbaar met een gepolijste afwerking.
  230.00310.00
 • Composiet Metropolis Steel
  Composiet Metropolis Steel
  Voorbeeld

  Ionia Stone Metropolis Steel

  De Ionia Stone Metropolis Steel is onderdeel van de Metropolis collectie. De Metropolis collectie is verkrijgbaar in nog drie andere kleuren: Copper, Galaxy en Oyster. De Metropolis Steel heeft een mooie grijze betonlook. Door zijn betonlook en grijze kleur is deze composietsoort gemakkelijk te combineren met zowel lichte als donkere tinten. Ook past de betonlook bij diverse woonstijlen, waaronder een industriële stijl. De Metropolis Steel is verkrijgbaar met een satin afwerking.
  305.00385.00
 • Composiet Planet Mercury
  Composiet Planet Mercury
  Voorbeeld

  Ionia Stone Planet Mercury

  De Ionia Stone Planet Mercury is een composietsoort uit de planet-collectie. Alle composietsoorten in deze collectie hebben een marmerlook. De Planet Neptune heeft een grijze basiskleur met grijze vlekken en witte aders. De Planet Mercury staat door zijn natuurlijke uitstraling prachtig in een moderne keuken met bijvoorbeeld hout. Deze composietsoort is verkrijgbaar met een gepolijste of leather afwerking.
  450.00530.00
Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken