Soorten composiet

 • Caesarstone Raven 4120
  Voorbeeld

  Caesarstone Raven 4120

  De Caesarstone Raven 4120 is een donkere steensoort met een diepgrijze kleur. De steensoort heeft een korrelige structuur wat zijn uitstraling ten goede komt. De Raven 4120 is verkrijgbaar met een gepolijste en een leather afwerking.
  330.00430.00
 • Composiet Planet Pluto
  Composiet Planet Pluto
  Voorbeeld

  Ionia Stone Planet Pluto

  De Ionia Stone Planet Pluto is een composietsoort uit de planet-collectie. Alle composietsoorten in deze collectie hebben een marmerlook. De Planet Pluto heeft een zwarte basiskleur met lichtere vlekken en aders die het materiaal een natuurlijke uitstraling geven. De Planet Pluto staat door deze natuurlijke uitstraling prachtig in een moderne keuken. Deze composietsoort is verkrijgbaar met een gepolijste of leather afwerking.
  540.00635.00
 • Ionia Stone Concrete Grey
  Ionia Stone Concrete Grey
  Voorbeeld

  Ionia Stone Concrete Grey

  De Ionia Stone Concrete Grey is een grijze composietsoort met een lichte structuur. Deze composietsoort heeft een strakke uitstraling die perfect toepasbaar is in industriële stijlen. De Concrete Grey is verkrijgbaar met een satin afwerking. Deze heeft een matglans.
  365.00460.00
 • Composiet Fusion Black
  Composiet Fusion Black
  Voorbeeld

  Ionia Stone Fusion Black

  De Ionia Stone Fusion Black is onderdeel van de Fusion serie. De Fusion serie is verkrijgbaar in nog drie andere kleuren: Grey, Taupe en White. De Fusion serie heeft een marmer/ natuursteen look. De Fusion Black is een zwarte composietsoort, zoals zijn naam al doet vermoeden. Door zijn donkere patronen, lijkt deze composietsoort op natuursteen. De Fusion Black lijkt hierdoor meer op echt natuursteen en heeft een natuurlijke uitstraling. Door zijn donkere kleur is deze composietsoort goed te combineren met zowel lichte tinten, als hout tinten. De Fusion Black is verkrijgbaar in een gepolijste of leather afwerking.
  405.00510.00
 • Composiet Silestone Merope
  Composiet Silestone Merope
  Voorbeeld

  Silestone Merope

  De Silestone Merope heeft een prachtige bruine basiskleur. Deze composietsoort wordt gesierd door subtiele witte aders die de Merope een natuurlijke uitstraling geven. De Merope wordt hierdoor goed combineerbaar met zowel klassieke als moderne keukens. De Merope is verkrijgbaar met een gepolijste of leather afwerking.
  405.00510.00
 • Ionia Stone K-Work
  Ionia stone K Work
  Voorbeeld

  Ionia Stone K-Work

  De Ionia Stone K-Work is een donkergrijze composietsoort met een marmerachtige look. De K-Work lijkt op een marmer door zijn lichtgrijze vlekken. Door zijn patronen en donkere kleur past deze composietsoort goed bij een robuuste, industriële keuken. De K-Work is verkrijgbaar met een gepolijste en een leather afwerking.
  405.00510.00
 • Composiet Terrazzo White
  Composiet Terrazzo White
  Voorbeeld

  Ionia Stone Terrazzo White

  De Ionia Stone Terrazzo White heeft een lichtgrijze kleur met witte en beige steentjes. Deze composietsoort ziet eruit als terrazzo, maar heeft het gebruiksgemak van composiet. Composiet is namelijk minder vlekgevoelig en krasbestendiger dan Terrazzo. De Terrazzo White combineert daarmee het beste van twee werelden en is verkrijgbaar met een gepolijste of leather afwerking.
  405.00510.00
 • Composiet-Blanc-Nouage
  Composiet-Blanc-Nouage
  Voorbeeld

  Ionia Stone Blanc Nouage

  De Ionia Stone Blanc Nouage is een nieuwe composietsoort met marmerlook en heeft een lichte, witte kleur. De lichte grijze wolkachtige aders geven de Blanc Nouage een prachtige marmerlook. Deze composietsoort past goed bij moderne en strak vormgegeven keukens. De Blanc Nouage is alleen verkrijgbaar met een gepolijste afwerking.
  405.00510.00
Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken