Soorten composiet

 • Actie!
  Composiet Fossil
  Composiet Fossil
  Preview

  Composiet Fossil

  ,
  Het composiet Fossil heeft een natuurlijke kleurenstelling en daardoor haalt u met dit composiet een stukje natuur in huis. Het composiet bestaat namelijk uit kleine steentjes en fossielen. Het heeft hierdoor iets weg van Belgisch hardsteen of graniet maar doordat het composiet is heeft het vele voordelen. Composiet is tot op redelijke hoogte krasvast en hittebestendig. Ook is het bijzonder hygiënisch doordat er geen etensresten kunnen doordringen in het oppervlak.
  169.00295.00
 • Silestone Haiku
  Preview

  Silestone Haiku

  De Silestone Haiku is een beige composietsoort met een vanillekleur. Door zijn kleur heeft de Haiku een lichte en gemoedelijke uitstraling. Deze composietsoort heeft hele fijne korrels waardoor deze van een afstandje egaal lijkt. De Haiku is verkrijgbaar in een gepolijste afwerking of een leather afwerking.
  310.00515.00
 • Diresco Belgian Earth
  Preview

  Diresco Belgian Earth

  De Diresco Belgian Earth is een donkergijze composietsoort. Deze composietsoort lijkt door zijn patroon op natuursteen en krijgt daardoor een natuurlijke uitstraling. De Diresco Belgian Earth is verkrijgbaar in een matte (suède) afwerking.
  270.00370.00
 • Silestone Eternal Serena
  Preview

  Silestone Eternal Serena

  De Silestone Eternal Serena is onderdeel van de Eternal Serie. De composietsoorten van de Eternal serie hebben allemaal een marmer look of natuursteen look en zijn gebaseerd op diverse steensoorten. Naast de serena heeft de Eternal serie ook de volgende composietsoorten: Calacatta, Calacatta Gold, Charcoal Soapstone, Desert Silver, Emperador, Marquina en Statuario.De Eternal Serena heeft een licht grijze kleur en fijne witte aders en lijkt op een grijze soapstone. Door zijn grijze kleur en fijne witte aders heeft de Serena een natuurlijke en rustige uitstraling. Door zijn uitstraling is de Serena zeer goed te combineren met zowel donkere en lichte tinten en is gemakkelijk toepasbaar in verschillende ruimtes. De Eternal Serena is verkrijgbaar in een gepolijste afwerking of een leather afwerking.
  475.00552.00
 • Ionia Stone Concrete Beige
  Ionia Stone Concrete Beige
  Preview

  Ionia Stone Concrete Beige

  De Ionia Stone Concrete Beige is een beige composietsoort met een lichtere structuur erin verwerkt. Deze composietsoort heeft een rustige en warme uitstraling. De Concrete Beige is verkrijgbaar in een satin afwerking.
  365.00430.00
 • Caesarstone Shitake 4230
  Preview

  Caesarstone Shitake 4230

  De Caesarstone Shitake 4230 is een lichte composietsoort met een bruine kleur. Deze composietsoort is uitstekend te combineren met warme, landelijke woonstijlen. De Shitake is verkrijgbaar in een gepolijste afwerking en een leather afwerking.
  335.00395.00
 • Diresco Premium Dolphin Grey
  Preview

  Diresco Premium Dolphin Grey

  De Diresco Premium Dolphin Grey is een lichtgrijze composietsoort met fijne spikkels. De lichte kleur grijstint is makkelijk te combineren met zwart of juist met lichte kleuren. De Diresco Premium Dolphin grey is verkrijgbaar in een suède afwerking.
  310.00450.00
 • Quarella Crema Chiara
  Quarella Crema Chiara
  Preview

  Quarella Crema Chiara

  De Quarella Crema Chiara is een crèmekleurige composietsoort met een lichte spikkel. De Crema Chiara past door zijn warme kleur goed bij zowel lichte als donkere kleuren. Deze composietsoort past door zijn kleur en fijne spikkel goed bij een klassieke keuken.
  165.00255.00
Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken