9.5/10 TRUSTPILOT   |   FAQ  OFFERTE  CONTACT

Waarom bij Natuursteenstunter kopen?

Waarom Natuursteenstunter?

natuursteenstunter-showroom-header-banner

Waarom bij Natuursteenstunter kopen?

Staat u op het punt om een aanrechtblad, badkamerblad, vensterbank of een tafelblad aan te schaffen? Dan begrijpen wij dat dit een behoorlijk prijzige investering is. U bent waarschijnlijk aan het oriënteren en op zoek naar een betrouwbare leverancier die precies in uw wensen kan voorzien. Er zijn veel spelers op de markt die allemaal hetzelfde beloven maar wat is nu echt belangrijk? En…waarom bij Natuursteenstunter?

Persoonlijk contact en service van een vakkundig bedrijf

Wanneer u een blad kiest dan wilt u dat deze optimaal past in het design van uw huis. Daarnaast moet u er zeker van zijn dat hetgeen dat wordt geleverd perfect op maat is gemaakt. Persoonlijk contact staat centraal bij ons om u te kunnen begeleiden bij uw dure aankoop. Wij kunnen u ondersteunen bij de keuze van het juiste materiaal en kleurstelling. Daarnaast is het inmeten van uw blad altijd geheel gratis voor bestellingen boven de € 750,-. Doordat wij zelf inmeten blijft het risico dat een blad niet past altijd geheel voor ons. Veel klanten roemen ons door ons persoonlijke contact, de goede begeleiding in het maken van een keuze en onze vakkundige monteurs.

Kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Vrijwel alle producten blijven een behoorlijke tijd in uw huis liggen en het is dan ook belangrijk dat het materiaal dat gebruikt wordt van absolute A-kwaliteit is. Wanneer u bijvoorbeeld een keukenblad wilt aanschaffen dan moet deze krasvast en vlekvrij zijn. Als u knoeit dan moet het blad niet direct verpest zijn met vlekken.

Wij van Natuursteenstunter.nl beschikken over meerdere leveranciers voor alle verschillende materialen. Elke leverancier is gespecialiseerd in zijn eigen type materiaal. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit maar ook de snelste levertijd en de laagste prijs!

Slim, efficient en dus kostenbesparend

Vroeger bestelde u een aanrechtblad, badkamerblad, vensterbank of ander blad bij de keukenleverancier of de natuursteenboer. Met de komst van het internet is de manier van zaken doen compleet veranderd. Natuursteenstunter.nl is de eerste gespecialiseerde webshop op dit gebied. Daarom hebben wij al jarenlang aan de optimale werkwijze kunnen werken waarbij de kosten veel lager gehouden worden. Dit berekenen wij weer door aan u als klant. Alle bestellingen worden op maat gemaakt bij onze leverancier. Hierdoor hoeven wij geen groot magazijn of werkplaats te hebben met dure apparatuur. Daarnaast hoeven wij niet te adverteren op de kostbare traditionele manier: wij werven klanten via mond op mond reclame en zoekmachine marketing

Dus waarom bij Natuursteenstunter kopen?

Wij helpen u graag bij uw aanschaf en staan paraat om uw vragen te beantwoorden. Voor de duidelijkheid hebben wij al onze speerpunten hieronder nog even opgesomd:

– laagste prijzen van de Benelux;
– altijd A-kwaliteit rechtstreeks geleverd door verschillende leveranciers;
– korte levertijd: in slechts 4 weken!
– eigen vakkundig montageteam met meer dan 15 jaar ervaring;
– inmetingen vanaf de € 750,- altijd gratis;
– persoonlijk contact;
– gunstige garantievoorwaarden;
– eerste webshop dus duizenden bladen ervaring!

OFFERTE