Werkbladen voor uw buitenkeuken

Werkbladen voor uw buitenkeuken
01/10/2021 Thierry
HOUTDOOR_jonathan_BBQ_Greenegg_natuursteen

Buiten koken wordt steeds populairder. Naast een volwaardige BBQ is ook een volwaardige buitenkeuken steeds meer onderdeel van de Nederlandse tuinen. De buitenkeuken is het verlengstuk geworden van de keuken binnen voor ‘thuiskoks’ en ‘grillmasters’. Daarmee worden de buitenkeukens die nieuw op de markt komen ook steeds uitgebreider. Tegenwoordig kun je hele maaltijden bereiden in je buitenkeuken zoals je dat binnen ook gewend bent. En ze nou zelf, het is toch ook wel heel leuk om met mooi weer lekker in de tuin te genieten van een koud drankje terwijl je het kookproces geheel betrekt bij de situatie. Of nog mooier, ook buiten het zomer seizoen onder een overkapping.

Een buitenkeuken brengt veel sfeer op zwoele zomeravonden en dat is precies wat Nederland nodig heeft. Want tijdens de paar zonnige dagen in de vaak zo regenachtige Nederlandse zomer wil iedereen écht optimaal kunnen genieten. Een goed gedekte tafel, gezellige gasten en de geur van een vers bereide maaltijd. Met een buitenkeuken is uw etentje gegarandeerd een groot succes. Maar een buitenkeuken is niet compleet zonder een prachtig natuurstenen werkblad. Deze maakt uw keuken helemaal af. Door ons ruime assortiment aan natuursteen hebben wij altijd de perfecte steensoort voor uw buitenkeuken. Echter is niet elke steensoort even goed bestand tegen het soms zo onstuimige Nederlandse klimaat. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste materiaalsoort zodat u deze zomer heerlijk kunt genieten van uw buitenkeuken.

Is een buitenkeuken blad goedkoper dan een werkblad voor binnen?

Natuursteenstunter levert uitsluitend kwalitatief hoogwaardige maatwerk bladen. Dit doen wij zowel voor binnen keukens als buitenkeukens. Toch krijgen wij geregeld de vraag of natuursteen voor een buitenkeuken uit restanten geleverd kunnen worden en of hier ‘een goedkoop stukje steen’ voor is? Het antwoord is simpelweg nee. Door een zorgvuldig inmeet proces en uitgekiend productie proces is onze foutmarge erg laag. Buitenkeuken bladen worden dan ook op maat besteld. Gebruik de calculatietool om een vrijblijvende prijsindicatie te krijgen.

Complete buitenkeuken kopen bij Natuursteenstunter.nl

Natuursteenstunter heeft een samenwerkingsverband met Houtdoor.nl In onze showroom is een luxe ‘Houtdoor keuken’  opgesteld voorzien van Green Egg & Gas BBQ, uiteraard zijn de leveringsmogelijkheden zeer omvangrijk.

De meest geschikte materialen voor buiten gebruik zijn Graniet, Dekton en Keramiek. Let wel, informeer naar de mogelijkheden van specifiek materiaal in relatie tot een bepaalde dikte, afwerking en vooral uw situatie. Het maakt verschil of een blad beschut is opgesteld, de overkapping volledig af te sluiten is en/ of  juist wordt bloodgesteld aan alle weersinvloeden.

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken