Bespoke maatwerk voor bedrijven

Bespoke maatwerk voor bedrijven
08/11/2023 Raymond
Bespoke 1988 Natuursteen specialist

Bent u zakelijke afnemer en op zoek naar natuursteen maatwerk? Natuursteenstunter.nl kan u zeker helpen, maar wij zijn vooral ingericht op particuliere toelevering. Voor terugkerende zakelijke behoefte werken wij samen met Bespoke1988.com. Bespoke de natuursteen specialist voor bedrijven.

Wederverkopers

Bent u keukenzaak, design studio werkzaam in de interieurbouw, scheepsbouw, aannemer of past u op een andere manier vaker natuursteen toe, of heeft u een exclusief project waar u als wederverkoper dient? Bekijk hier de mogelijkheden voor wederverkopers.

Wederverkopers

Bespoke de Natuursteen specialist voor bedrijven

Zakelijke dienstverlening is een vak apart. Bespoke heeft zich ten doel gesteld de klantervaring keer op keer perfect te maken. Bent u zakelijke afnemer en heeft u behoefte aan natuursteen of aanverwante producten, laat u dan door onze partner adviseren. Van advies tot realisatie met geavanceerde CNC machines en volledige bezorgingen en montages waar wij dan weer een rol in spelen. Een leuk feitje is dat de oprichters van onze partner Bespoke lange tijd betrokken zijn geweest bij Natuursteenstunter.nl.

Ruim 12 jaar hebben zij ervaring opgedaan in natuursteen en vonden de zakelijk toelevering en toelevering aan het exclusieve segment zo leuk dat zij zich hierin verder zijn gaan specialiseren vanuit het nieuwe bedrijf.

Het leveringsprogramma van Bespoke 1988

Bespoke 1988 is gespecialiseerd in maatwerk natuursteen (kwartsiet, marmer, graniet, hardsteen en aanverwanten zoals Travertin), keramiek, Dekton, composiet en machinaal nabewerkt Terrazzo.

→ Bekijk Bespoke1988.com

 

Bent u particulier?

Kom in contact met onze eigen natuursteen specialisten.

→ Natuursteenstunter.nl contact

Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken