Bestel uw werkblad nog voor de feestdagen

Bestel uw werkblad nog voor de feestdagen
06/11/2020 Niels
Marmer-Bianco-Carrara-Kerst

De feestdagen gaan er dit jaar waarschijnlijk anders uitzien dan andere jaren. Dat betekent niet dat uw keuken dit jaar niet het stralende middelpunt kan zijn. Een prachtig blad zoals Keramiek Imperiale Statuario of Composiet Planet Pluto geeft uw keuken een chique uitstraling. Niet alleen voor de feestdagen maar het hele jaar door!

Onze fabriek in Italië sluit tijdens de kerstvakantie zijn deuren. Het is daarom belangrijk om uw bestelling op tijd aan ons door te geven. Dan zorgen wij er voor dat het werkblad nog voor de feestdagen wordt gemonteerd zodat uw keuken kan stralen tijdens deze speciale tijd. Om uw werkblad voor de kerst in huis te hebben moeten wij de bestelling uiterlijk op zaterdag 28 november doorgeven aan de fabriek in Italië. Het werkblad wordt dan geleverd in week 52, nét op tijd voor de kerst! Het blad moet op het moment van bestellen al wel zijn ingemeten.

Uiteraard worden werkbladen die eerder besteld zijn, ook eerder geleverd. Dan heeft u uw werkblad ruim op tijd in huis. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Maak dan snel een afspraak in onze showroom. We bekijken dan samen álle verschillende steensoorten en maken de keuken tot een stralend middelpunt van uw huis. Maak een afspraak via telefoonnummer 0316-234560.

Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken