Werkblad bij ons aanschaffen? Bestel ook uw vensterbank mee!

Werkblad bij ons aanschaffen? Bestel ook uw vensterbank mee!
24/08/2020 Thierry

Levering van vensterbanken

Bij Natuursteenstunter.nl leveren wij vensterbanken uitsluitend als onderdeel van een werkblad. Losse vensterbanken leveren wij ook, maar bij voorbaat maken wij graag duidelijk dat hieraan een minimale orderwaarde van €500 aan is verbonden. Zijn wij dan zo duur? Nee wij zijn al zeggen we het zelf een ster in het leveren van scherp geprijsde werkbladen van hoge kwaliteit. Om werkbladen scherp te kunnen blijven aanbieden moeten we eerlijk zijn in wat de handling van vensterbanken ons kost. Natuursteen is een product dat uit steengroeve en natuursteenfabrieken in het buitenland komt. Meestal Italië. De natuursteen fabriek heeft namelijk dezelfde handelingen met de grote platen natuursteen voor een enkele vensterbank van 70 cm als de fabricage van een compleet werkblad mét vensterbanken. Daarnaast dient ook één enkele vensterbank perfect verpakt getransporteerd te worden naar Nederland waarna onze warehouse deze nog gaat controleren op maat voering om deze vervolgens te laten ophalen of bezorgen. Helaas bieden wij dan ook geen losse vensterbanken aan met een orderwaarde onder de 500 euro om zo tijd en kosten efficient te werken. Is een vensterbank een onderdeel van uw werkblad of heeft u vensterbanken door uw hele huis of bedrijfspand nodig, dan doen wij onze naam weer eer aan.

Uw werkblad uitgekozen en u wilt uw project afmaken met een of meerdere vensterbanken?

Een werkblad aanschaffen doet u niet zomaar. Voordat u de knoop doorhakt, wilt u eerst even rondneuzen en zien wat allemaal mogelijk is. In het geval van een aanrechtblad van steen vindt u alle mogelijkheden hier, op Natuursteenstunter.nl

Met zowel natuurlijke als industriële materialen van top kwaliteit kunt u bij ons voor vrijwel iedere beschikbare steen terecht. U vindt dan ook in de collectie stenen alle mogelijke kleuren en afwerkingen terug zodat u uw werkblad zelf kunt samenstellen, van de kleur tot de afmetingen. Doordat wij alles tot in de mm nauwkeurig zagen kunnen wij uw project afmaken met vensterban(en), achterwand(en) en/of smetplinten.

WAT MAAKT EEN VENSTERBANK VAN NATUURSTEEN ZO BIJZONDER?

Vensterbanken zijn verkrijgbaar in verschillende smaken. U heeft vast wel eens gebruik gemaakt van een vensterbank van hout, kunststof of beton. Deze materialen hebben echter hun nadelen. Van deze minpunten heeft u geen last als u kiest voor een vensterbank van natuursteen.

Stenen vensterbanken zijn, afhankelijk van de steen de u kiest, in meer of mindere mate slijt- en stootvast, kras- en hittebestendig, waterdicht en resistent tegen vlekken, kringen en bijtende stoffen. De vensterbanken die wij leveren zien er dus niet alleen schitterend uit; ze zullen er ook top uit blijven zien.

Een vensterbank van steen vereist, zeker als u voor een steen als Dekton, composiet of keramiek kiest, weinig onderhoud. In de meeste gevallen is het regelmatig schoonvegen met een schone doek en het tijdig impregneren van het blad voldoende om deze er geweldig uit te laten zien.

Vensterbanken inmeten.

Ieder huis is verschillend en de indeling van een huis is dus niet altijd hetzelfde. Dit betekent dat iedereen weer andere maten nodig heeft voor een vensterbank. Bovendien kunt u de vensterbank extra lang, extra kort of extra dik laten maken. Zolang uw vensterbank onder het kozijn past, dan kunt u uw vesterbank welke maat u ook wilt meegeven. In onze steenfabriek kunnen we namelijk de stenen in iedere gewenste maat zagen.

U heeft niet alleen de mogelijkheid om de lengte en breedte van uw vensterbank te bepalen. Het is ook mogelijk om de dikte van uw vensterbank aan te passen. U kunt uw vensterbank een dikte van 12 mm, 20 mm en 30 mm meegeven. Dit zijn slechts de maten van een massief vensterbank. Door middel van het opdikken van het oppervlak behoren nog dikkere vensterbanken ook tot de mogelijkheden.

Vensterbanken bestellen wij enkel als u uw werkblad bij ons afneemt.

Als u een werkblad bij Natuursteenstunter.nl wenst af te nemen dan komen wij bij u thuis inmeten en nemen wij desgewenst samples mee. Op locatie denken wij graag met u mee! Als de natuursteen fabriek toch al bezig is met het vervaardigen van uw werkblad dan is het fabriceren van vensterbanken een kleine moeite. Om de scherpst mogelijke prijzen te kunnen bieden bij werkbladen waar wij immers goed in zijn, moeten we keuzes maken bij het leveren van losse vensterbanken. De natuursteen fabriek heeft namelijk dezelfde handelingen met de grote platen natuursteen voor een enkele vensterbank van 70 cm als de fabricage van een compleet werkblad mét vensterbanken. Helaas bieden wij dan ook geen losse vensterbanken aan met een orderwaarde onder de 500 euro om zo tijd en kosten efficient te werken.

Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken