Nieuw assortiment composiet aanrechtblad

Nieuw assortiment composiet aanrechtblad
27/01/2014 Remon
Composiet

Nieuw assortiment voor composiet aanrechtblad!

Heeft u net bijvoorbeeld een Ikea keuken gekocht en bent u opzoek naar een composiet aanrechtblad met een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding? Vanaf begin januari 2014 hebben wij een nieuw assortiment kleuren in onze eerste prijsgroep. De prijs ligt lager dan u eerst van ons gewend was, speciaal voor de lagere budgetten. Zo heeft u al een composiet aanrechtblad voor de prijs van graniet! Het grote voordeel is echter dat u een stukje minder onderhoud hoeft te plegen. Daarnaast is composiet krasvaster dan graniet.

Overige eigenschappen composiet aanrechtblad

Composiet is een schitterende materiaalsoort dat is opgebouwd uit natuurlijke materialen zoals kwartszand en graniet. Door verschillende soorten met elkaar te vermengen kunnen verschillende kleuren gemaakt worden. Composiet wordt in stapjes gepolijst en hierdoor verkrijgt het een egale, homogene kleur. Het intrekken van vetten en vocht is hierdoor vrijwel onmogelijk. Composiet kunt u moeiteloos jarenlang laten liggen terwijl het niet meer dan een sopje heeft aan onderhoud.

Kleuren prijsgroep 1 (budget) voor uw composiet aanrechtblad

De afgelopen drie jaar hebben wij een aantal kleuren zeer veel verkocht. Hierdoor hebben wij een inkoopvoordeel behaald en dit voordeel kunnen wij vanaf begin januari 2014 aan u doorzetten. Wij hebben nu een aantal van deze kleuren geselecteerd en in prijsgroep 1 (budget) geplaatst. U heeft hierdoor een 12 mm massief composiet aanrechtblad al vanaf € 139 per strekkende meter. Wilt u een dikker blad dat door middel van een recht verstek of waterkering dikker lijkt? Dat is natuurlijk mogelijk. De prijs voor deze randopdikking is € 159 per strekkende meter voor een dikte tot 5 centimeter!

De kleuren in prijsgroep 1 (budget) staan hieronder afgebeeld:

[nggallery id=57]

Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken