Composiet werkblad ikea

Let op: dit is een verouderde pagina!

Ga naar onze nieuwe pagina

Wilt u een composiet aanrechtblad voor een Ikea keuken kopen? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Onze showroom zit in Duiven vlakbij de Ikea en dit is niet voor niks. Veel van onze klanten hebben of willen een Ikea keuken met bijvoorbeeld een composiet aanrechtblad. Dit is een uitstekende keuze. Ikea keukens hebben een goede kwaliteit voor een nette prijs en het opbouwen is eenvoudig.

Hoe werkt het?

In eerste instantie kunt u bij ons een offerte opvragen zodat u weet welke prijs u kunt verwachten. Als u een keuken van de Ikea met een composiet keukenblad van ons kiest dan is het zaak dat u eerst de keuken opbouwt. U kan dit zelf doen of door een keukenspecialist laten plaatsen. Als de keuken helemaal staat dan belt of mailt u ons en dan komen wij langs om het blad in te meten. Vervolgens krijgt u dan een definitieve offerte waarna wij het blad door onze fabriek in elkaar laten zetten. Na enkele weken kunt u het blad vervolgens bij ons afhalen of u kiest ervoor om een montage door ons te laten verzorgen. Wij zorgen er dan voor dat het composieten keukenblad wordt geplaatst.

Bij ons heeft u een brede keuze aan composiet leveranciers

Bij Natuursteenstunter werken wij met veel verschillende producenten van composiet van over de hele wereld zoals Silestone, Compac, Caesarstone of Ionia Stone. De kwaliteit van deze leveranciers is zeer goed en wij hebben er jarenlange ervaring mee.

Onze merken composiet

Klik op een van de afbeeldingen om ons aanbod te bekijken in de webshop.

Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken