Eerste Dekton keukenblad vandaag geplaatst

Eerste Dekton keukenblad vandaag geplaatst
02/12/2013 Remon
eerste-dekton

Eerste Dekton keukenblad geplaatst!

Vandaag hadden wij bij Natuursteenstunter een leuke primeur: we hebben het allereerste Dekton keukenblad geplaatst! Voor de lezers die nog niet weten wat Dekton is: dit is hét nieuwe materiaal van Cosentino. Dekton is een gloednieuw materiaal dat is ontwikkeld voor veeleisende klanten: het is een geslaagde poging om kwaliteit en performance bij elkaar te brengen door middel van techniek. Bij Cosentino noemen ze dit ‘Ultraology’: door middel van de wetenschap nieuwe materialen ontwikkelen die geweldige eigenschappen bezitten.

Dekton keukenblad: een samensmelting tussen materialen

Dekton is een soort samensmelting tussen keramiek, composiet en graniet: het voelt zo echt aan als steen maar het heeft de eigenschappen van keramiek. Het materiaal is krasvast, vuurvast, niet poreus en zeer vlekbestendig. Het voelt echter aan als echt steen en dit is natuurlijk een bijzondere combinatie. De eigenaar van dit gloednieuwe keukenblad bleek erg open te staan voor nieuwe producten. Dit leidde ertoe dat we vrij snel na de introductie al het eerste blad konden produceren. We waren dan ook erg benieuwd hoe het eerste blad in Nederland eruit zou zien. Nadat alles met succes geproduceerd was konden we vandaag het resultaat van het inmeten bekijken: een spannend moment!

De eerste foto’s van een Dekton keukenblad in Nederland

Bent u benieuwd hoe het eerste Dekton keukenblad is geplaatst? Hieronder treft u een slideshow met tien verschillende foto’s. Let op: deze foto’s zijn tijdens en na de plaatsing gemaakt. Alles diende op dat moment nog afgewerkt te worden. Op een later moment zullen wij het eindresultaat nog delen met u. Wat vind u van het resultaat tot nu toe? Wij vinden het geslaagd! De review van de gelukkige eigenaar treft u op Trustpilot. 

[nggallery id=54]

Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken