Franke Sirius SID Tectonite spoelbakken (zwart, wit en titanium)

Franke Sirius SID Tectonite spoelbakken (zwart, wit en titanium)
14/04/2014 Remon
Franke spoelbak Sirius SID

Product uitgelicht: de Franke Sirius SID Tectonite spoelbakken

Overweegt u de aanschaf van een composiet, graniet, Dekton of keramiek keukenblad en wilt u eens wat anders dan een RVS spoelbak? Misschien hebben wij dan iets leuks voor u! Onlangs heeft topfabrikant Franke haar nieuwe Franke Sirius SID Tectonite spoelbakken gelanceerd. Als officiële Franke dealer hebben wij dit fraaie alternatief op RVS bakken direct opgenomen in ons assortiment. De eerste leveringen van de Franke Sirius SID Tectonite spoelbakken zijn intussen een feit. Wij hebben een Carbon Black editie verkocht bij een zwart granieten blad en een Polar White editie bij een wit composiet blad.

Wat zijn de eigenschappen van de Franke Sirius SID Tectonite spoelbakken?

Franke is een gerenommeerd bedrijf op het gebied van keukenaccessoires. Het merk is constant in ontwikkeling en zit ondanks de rijke historie nooit stil. Deze Tectonite spoelbakken zijn de nieuwste aanwinsten op technisch gebied. De bakken worden gefabriceerd uit een soort kunststof materiaal dat veel weg heeft van carbon. Daarnaast heeft het goede eigenschappen: de spoelbakken zien er modern uit, ze zijn slag- en krasvast en kunnen dus tegen een stootje. De bakken zijn verkrijgbaar in drie kleurstellingen:

  • Carbon Black (grafiet-zwart)
  • Polar white (spierwit)
  • Titanium Silver (titanium-silver)

De Franke Sirius SID Tectonite spoelbakken komen in de webshop

Momenteel zijn wij bij Natuursteenstunter hard bezig met de ontwikkeling van een fraaie webshop waarin de producten overzichtelijk getoond worden. U kunt eerdaags spoelbakken of kleursoort of materiaaleigenschappen kiezen bij uw keukenblad. Tot die tijd blijft het een beetje schipperen en geven wij informatie op deze manier. Hieronder kunt u wat kleurstellingen bekijken:

[nggallery id=63]

Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken