Laminam keramiek

Laminam keramiek

Laminam keramiek: een nieuwe kijk op een keramiek keukenblad

Laminam is een relatief nieuwe speler op de markt. Het materiaal is oorspronkelijk ontwikkeld voor vloeren en als afdekking van binnen- en buitenmuren. Later hebben wij zich vervolgens gericht op het produceren van slabs die uitermate geschikt zijn voor het gebruik als keukenblad. Qua eigenschappen kent een Laminam keukenblad veel gelijkenissen met onze andere merken zoals Neolith of Lapitec. Wél wordt het over het algemeen dunner aangeboden op 3 en 5 mm. In deze productcategorie leest u meer over de eigenschappen van een Laminam aanrechtblad.

Eigenschappen van een Laminam aanrechtblad

Laminam maakt gebruik van een zeer modern en geautomatiseerd productieproces. Hierdoor behoren materiaalfouten tot het verleden en kunt u een zeer hoge kwaliteit verwachten. Doordat het oppervlak volledig homogeen is dringt er niks in het oppervlak. Hierdoor is het materiaal zeer hygiënisch, vuurbestendig en heeft het zelfs een chemische resistentie. Verder bevat het geen organische pigmenten waardoor het niet kan verkleuren in de zon.

Een zeer groot Laminam werkblad mogelijk

Het beste voordeel moet echter nog komen: deze keramieksoort is verkrijgbaar in zeer grote formaten tot wel 100 x 300 cm. Dit betekent dat u een zeer groot keukenblad, tafelblad of blad voor in de badkamer zou kunnen ontwerpen. Daarnaast is het materiaal ook uitstekend om als wandbekleding, vloer of gevelbekleding te dienen.

Welke soorten Laminam keukenblad verkopen wij?

Het keramiek is verkrijgbaar in vele designs. Van hele industrieel ogende keramieksoorten tot marmer-prints. Wilt u weten welke kleuren wij allemaal aanbieden? Neem dan een kijkje in onze webshop.

Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken