Heropening showroom.

Heropening showroom.
17/01/2022 Thierry

Vanaf 15 Januari is het weer mogelijk om onze showroom te bezoeken. Het maken van een afspraak is verplicht en dit dient minimaal 1 dag van tevoren te gebeuren. Een afspraak maakt u eenvoudig door een mail te sturen naar info@natuursteenstunter.nl met daarin de datum en het tijdstip van uw voorkeur. U ontvangt van ons een bevestiging met daarin een tijdsblok. Om te voorkomen dat er te veel bezoekers tegelijk in de showroom zijn, vragen wij u om aan het begin van uw tijdsblok te komen maar nooit eerder dan de starttijd. Het is helaas niet mogelijk om na de aflooptijd van uw tijdsblok nog in de showroom te zijn.

Lees meer over de maatregelen, beperkingen en de invloed daarvan op bijvoorbeeld montages via natuursteenstunter.nl/coronavirus. Daar vindt u ook antwoorden op veelgestelde vragen.

Door bovengemiddelde drukte in onze fabriek in Italië leveren wij alleen werkbladen. Deze vormen een essentieel onderdeel van uw keuken. Dat betekent dat we geen opdrachten voor de productie van losse vensterbanken, tafelbladen en dergelijken meer zullen aannemen. Het is wel mogelijk om deze bij uw werkblad te bestellen. Daarnaast proberen wij voor uw en onze veiligheid het aantal contactmomenten tot een minimum te beperken. Als u uw keukenblad over meer dan 3 maanden nodig heeft, vragen wij u om uw bezoek aan onze showroom uit te stellen.

Om een veilig bezoek aan onze showroom te garanderen hebben wij een aantal maatregelen genomen.

  • In onze showroom is het dragen van een mondkapje verplicht.
  • Houd altijd 1,5 meter afstand.
  • Het maken van een afspraak is verplicht.
  • Kom zoveel mogelijk alleen en met maximaal 2 personen. Gezelschappen van meer dan 2 personen worden niet toegelaten en dit geldt ook voor gezinnen.
Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken