Ikea keuken natuursteen werkblad

Ikea keuken natuursteen werkblad
11/06/2020 Thierry
Ikea-keuken-met-natuursteen-werkblad

Uw Ikea keuken upgraden.

Bent u in de markt voor een nieuwe keuken?  Sla dan zeker Ikea niet over! Zonder conventionele keukenzaken te kort te doen zien wij steeds meer Ikea keukens.

Ikea keuken met een Natuursteenstunter werkblad.

Ikea is altijd een rode draad geweest in het bestaan van Natuursteenstunter.nl. Door hun vernieuwende manier van keuken verkopen keken mensen verder dan het alles onder een dak principe. Deze logica sluit precies aan bij onze missie;  A merken tegen stuntprijzen aanbieden. Een Ikea keuken is een goed bedacht concept waarbij elke keuken naar wens kan worden samengesteld in makkelijk stappen.

Ikea keukenblad of Natuursteenstunter.nl werkblad?

Bij Ikea kan u terecht voor het totaal concept, de kastjes, apparatuur, werkblad en de montage hiervan. wij snappen goed dat mensen deze optie kiezen. Snel & efficient. Klanten die net een draai willen geven aan een Ikea keuken heten wij van harte welkom. Een werkblad is een belangrijke eye-catcher. Niet dat een Ikea werkblad niet mooi is, in tegendeel, maar meer keuze is altijd leuker. Het meest gehoorde argument om bij ons te kopen is ons grote assortiment materialen en bijbehorende kleuren. Door te kiezen voor een Ikea keuken en een Natuursteenstunter werkblad kan u de keuken van uw dromen realiseren voor een fractie van de prijs van een keukenzaak.

Maar wat weten jullie van Ikea keukens?

Door onze jarenlange ervaring met Ikea keukens weten we precies waar op te letten. Wij begeleiden u graag naar het voor u perfecte werkblad. Doordat wij zelf ook Ikea keukens in onze showroom hebben kan u vaak al snel een beeld vormen hoe dit eruit zal zien. Natuurlijk kan u ook altijd een frontje ophalen bij Ikea in duiven waar wij achter gevestigd zijn.

De Ikea keuken is besteld, en dan?

Een bijkomend voordeel is onze korte levertijd. Een gouden greep van Ikea is dat hun keukens geen levertijden kennen van 8 weken of meer. In sommige gevallen is deze zelfs direct mee te nemen! De levertijd van onze werkbladen is 3 á 4 weken.  U kan dus rustig de tijd nemen om de keuken zelf te monteren of te laten monteren. Vaak meten we nadien uw nieuwe Ikea keuken in. In veel gevallen kunnen wij ook vanaf tekening bestellen waardoor u zo kort mogelijk zonder keukenblad zit. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Wij dragen graag ons steentje bij voor uw nieuwe Ikea keuken.

 

Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken