Ikea keuken werkbladen

Ikea keuken werkbladen
05/10/2021 Thierry
Composiet werkblad met cascade

Heeft u een mooie nieuwe keuken uitgezocht bij IKEA? Of wilt u uw bestaande IKEA keuken upgraden? Bij ons kunt u terecht voor een prachtig natuurstenen werkblad! Onze showroom bevindt zich slechts op enkele minuten rijden van de IKEA in Duiven. U bent hier van harte welkom om eens rond te kijken. Ook voorzien wij u graag van persoonlijk advies over de juiste steensoort. Neem direct contact met ons op voor vragen of om een afspraak te maken voor de showroom. Wanneer u een afspraak maakt in de showroom kunnen we uitgebreid de tijd nemen om u te helpen en van advies te voorzien. U kunt er ook voor kiezen om direct een offerte aan te vragen. Geef de maten van uw Ikea keuken en de gewenste steensoort en wij sturen u een offerte op maat. Zo weet u direct waar u aan toe bent. 

WAAROM NATUURSTEENSTUNTER.NL?

Met een natuurstenen werkblad van Natuursteenstunter.nl bent u verzekerd van kwaliteit waar u jarenlang van kunt genieten. Doordat wij al jaren met Ikea keukens werken weten wij alle ins & outs. Wij leveren alleen de beste kwaliteit natuurstenen bladen uit Europa. Wij hebben een ruim assortiment aan steensoorten en accessoires om uw keuken helemaal compleet te maken. Zo bieden wij de keuze uit steensoorten als marmer, terrazzo, graniet, beton en keramiek. Elke steensoort heeft zijn eigen voor- en nadelen. Voor uitgebreide beschrijvingen, toelichtingen, afmetingen en onderhoudstips van de steensoorten verwijzen wij u graag door naar de daarvoor bestemde pagina.

Maak uw Ikea keuken af.

Daarnaast verkopen wij ook écht alle accessoires als kranen, spoelbakken en zeepdispensers om uw keuken helemaal af te maken. Nadat wij uw keuken hebben ingemeten wordt deze in de Natuursteenfabriek op maat gemaakt. Onze vakkundige monteurs met jarenlange ervaring plaatsen het werkblad en alle accessoires. Daarna kunt u onbezorgd genieten van uw nieuwe IKEA keuken met prachtig natuurstenen werkblad. Jarenlang plezier zijn gegarandeerd wanneer u kiest voor een natuurstenen werkblad van Natuursteenstunter.nl Wij gaan alleen voor het allerbeste!

Nieuwsgierig geworden wat Natuursteenstunter voor uw Ikea keuken kan betekenen ? Kijk dan op deze pagina.
Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken