Keukenblad beton keramiek Neolith

Keukenblad beton keramiek Neolith
04/05/2014 Remon
Neolith Keramiek Beton

Keukenblad beton keramiek

Nieuw binnen: keukenblad beton keramiek van Neolith

Afgelopen weken hebben wij een aantal nieuwe kleurstellingen binnengekregen van ons keramiek merk Neolith. De Estatuarto serie zagen wij al langer in het assortiment van Neolith maar helaas was dit nog niet eerder leverbaar. Deze serie moet warme natuursteen-kleuren nabootsen zoals marmer of leisteen. Gezien de hoge mate van detaillering vinden wij deze missie behoorlijk geslaagd. De materiaalsoorten hebben kleine adertjes en/of oneffenheden en elke kleurstaal ziet er behoorlijk natuurgetrouw uit.

Wilt u een keukenblad beton keramiek van Neolith?

Al jaren krijgen wij veel aanvragen van klanten of wij keukenbladen in beton of cement kunnen leveren. Beton geeft uw keuken, badkamer of misschien wel zwembad een mooie industriële look. Gecombineerd met hout geeft het echter een heel natuurlijk design. Toch raden wij klanten altijd af om voor ‘echt’ beton te gaan omdat dit snel kan gaan scheuren of uitzetten. Daarnaast is het praktisch gezien niet handig om het schoon te houden. Er waren diverse composietsoorten die de beton- of cementlook goed konden nabootsen maar het resultaat was nooit 100% perfect. Neolith heeft hier nu verandering in gebracht!

Naast Neolith Cement nu ook Beton

Neolith levert al jaren de kleur ‘cement’. Hoewel dit een fraaie kleur is die op afstand niet van cement in te onderscheiden, misten wij het kenmerkende werkje dat er onbewust altijd in beton zit. Dankzij nieuwe productieprocessen heeft Neolith nu een werkwijze ontwikkeld waarbij ze keramiek verwerken zodat het niet te onderscheiden is van echt beton. Het materiaal heeft hetzelfde detail en het zit echt in het keramiek vast. Het is dus niet alleen een print zoals bij composiet bijvoorbeeld. Het resultaat is een schitterend glad oppervlak dat krasvast, vuurvast en bijzonder sterk is. Het ziet er echter uit alsof u een keukenblad heeft van hoogwaardig beton.

Hieronder treft u wat foto’s aan van de nieuwe materiaalsoorten.

[nggallery id=65]

 

Voor de duidelijkheid zetten wij de nieuwe materiaalsoorten nog even op een rijtje:

  • Neolith Beton (keukenblad beton keramiek)
  • Neolith Estatuarto
  • Neolith Estatuarto Crema Marfil
  • Neolith Estatuarto Pulpis
Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken