Maatwerk geleverd aan Dievorm.

Maatwerk geleverd aan Dievorm.
05/10/2021 Thierry

Wie de naam Natuursteenstunter.nl hoort denkt misschien niet meteen aan exclusieve handgemaakte keukens. Niets is minder waar. Veel interieurbouwers weten inmiddels de weg naar ons te vinden. Door onze jarenlange ervaring binnen de natuursteenbranche kunnen wij vaak het puntje op de ‘i’ zijn. 

In dit blog willen wij graag een mooie samenwerking uitlichten met Dievorm meubelmakers uit Arnhem. Bij Dievorm begint elk project nog met een potlood en een vel papier. De kunst is om te inventariseren wat de klant wil en vooral wat niet. Bij Dievorm hebben ze dit perfect in de vingers. In dit geval zijn 3 voorstellen gemaakt met de mogelijke droom opstelling. Uiteindelijk blijft van deze 3 voorstellen 1 voorstel van voorkeur over. Daarna volgen de exacte materiaal keuze , apparatuur keuze(s) en natuurlijk het werkblad. In deze keuken is voor de kasten en fronten gekozen voor meubel plaatmateriaal van Decolengo. Decolengo staat bekend om haar zeer brede assortiment hoogwaardig plaatmateriaal. Als u zoals in dit project een zwarte keuken wenst dan zijn hier maar liefst 35! verschillende opties voor. Van effen zwart tot aan visgraat motief.

Na dit gekozen te hebben is de apparatuur aan de beurt. Tegenwoordig is dit een zoektocht aan zich. Doordat de eerste stap goed genomen is al duidelijk dat het apparatuur bijpassend moest zijn qua kleur. AEG heeft dit perfect voor elkaar. Zo is het inbouw koffiezet apparaat, wijnkoeler en combioven perfect op elkaar afgestemd en zwart omkadert.

En dan onze expertise; Een zwarte keuken, zwart apparatuur maar welk werkblad? Samen met Martijn van Dievorm hebben wij  gekeken naar de opties om van een keuken een waar meubelstuk neer te zetten waarbij je spontaan zin krijgt om met de kerst voor de hele familie te koken. De vereisten waren zwart, mat , dun en bestendig tegen vlekken. In dit soort gevallen valt Dekton op vanwege de diepzwarte kleur en zowel kras, vlek en hittebestendigheid. Dit alles is uitgevoerd in 18 mm opgedikt Dekton Domoos. Het blad is uitgevoerd met een Bora vlakinbouw kookplaat en een Bachmann twist elektriciteit poort.

Wij zijn trots dat wij een ”steentje” hebben mogen bijdragen aan dit mooie project. Om af te sluiten met de woorden van de klant ; 

Onze keuken is vorige week opgeleverd door Dievorm. We zijn echt enorm tevreden over de kwaliteit en esthetiek van de keuken. Martijn en zijn crew proberen er echt een eigentijds meubel van te maken, véél meer dan een keuken.

Wij zijn in 2020 ruim 6 verschillende keukenleveranciers af geweest. Ondanks dat we daar ook goede gesprekken hebben gehad en een aantal mooie offertes kon géén enkele partij leveren wat wij precies wilden. De houten regalen in de kast en kookeiland maakten dat er echt maatwerk aan te pas moest komen. En precies dat is waar Dievorm goed in is. Kwalitatief maatwerk. En vervolgens kan je je eigen keuzes maken. Tuurlijk heeft Dievorm een aantal leveranciers waarmee nauw wordt samengewerkt, maar aan de andere kant zijn ze ook behoorlijk flexibel. Ook standaard is bij Dievorm natuurlijk mogelijk, maar ze zullen altijd proberen een signatuur toe te voegen om het iets unieks te geven.

Wij hebben onze droomkeuken kunnen laten realiseren.

 

 

Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken