Natuursteenstunter gaat verhuizen!

Natuursteenstunter gaat verhuizen!
25/06/2021 Niels
Verhuizen

Na tien jaar gaat Natuursteenstunter het vertrouwde pand op industrieterrein de Nieuwgraaf in Duiven verlaten. Wij gaan online verder en medio augustus verwelkomen wij u ook graag in onze nieuwe showroom in Didam. We hebben gemerkt dat onze klanten persoonlijke aandacht waarderen. Een locatie op een druk industrieterrein met veel aanloop draagt hier niet aan bij. 

We verhuizen daarom naar een rustige locatie in het centrum van Didam. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur en de showroom is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Didam heeft namelijk een treinstation met een verbinding naar Arnhem Centraal. Die trein vertrekt doordeweeks elk kwartier. In onze nieuwe showroom laten we u opnieuw al onze steensoorten zien. En ons assortiment wordt zelfs nog uitgebreid met nieuwe kleuren! Houd hiervoor onze website in de gaten. In de tussentijd werken wij aan een verbetering van onze website. Zo kunnen we vanaf onze nieuwe locatie veel zaken al digitaal regelen.

In de tussentijd

Momenteel werken wij hard aan onze nieuwe showroom. Vanaf 14 juni sluiten wij onze showroom in Duiven en is het niet langer mogelijk om onze stenen hier te bekijken. In de tussentijd is het mogelijk om ons assortiment te bekijken in Zeist. Hier maken wij gebruik van een showroom en kunnen wij u alsnog helpen met de juiste keuze. Let op, deze showroom is alleen op afspraak geopend. Mail ons voor een afspraak.

Natuursteenstunter komt naar u toe!

Wij vinden persoonlijk contact in onze dienstverlening erg belangrijk. We werken aan een concept waarbij wij met samples naar u toe komen. Voor slechts 95 euro komen wij met een breed assortiment aan samples bij u thuis. U kunt dan het beste materiaal en de mooiste kleur kiezen in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis. Als u bij ons bestelt, halen wij het bedrag dat u voor deze afspraak heeft betaald van het totaalbedrag af.

Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken