Natuursteenstunter lanceert nieuwe lijn spoelbakken

Natuursteenstunter lanceert nieuwe lijn spoelbakken
01/12/2020 Niels
Nieuwe-serie-Spoelbakken

Onlangs heeft Natuursteenstunter in samenwerking met Lorreine een nieuwe lijn spoelbakken gelanceerd. Geïnspireerd op de schoonheid van Italië. Deze spoelbakken zijn praktisch in gebruik, onderhoudsvriendelijk en gemaakt van de beste materialen. Lorreine is een grote speler op de Nederlandse en Belgische markt. Het bedrijf levert unieke series spoelbakken, kranen en accessoires voor in de keuken. En dat alles met een geweldige service en een prijs waarmee wij kunnen concurreren. We zijn dus trots op deze samenwerking waarin wij onze naam aan de spoelbakken van dit grote merk mogen koppelen! De nieuwe spoelbakken zijn onderverdeeld in vier verschillende series en er zijn verschillende maten beschikbaar. Een fantastische match voor iedere keuken dus! Bovendien maakt ons kleine, maar brede assortiment spoelbakken de keuze een stuk gemakkelijker. 

Serie Toscana

De spoelbakken in de serie Toscana hebben een elegante zichtbare waterafvoer en zijn door hun vorm praktisch in gebruik. Alle spoelbakken zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal en beschikken over een ronde korfplug van hetzelfde materiaal. De vlakke rand, van slechts 1 millimeter, maakt de spoelbakken in deze serie geschikt voor opbouw, onderhouw en vlakinbouw.

Serie Puglia

De spoelbakken in de serie Puglia zijn modern en strak. De vlakke bodem is hygiënisch en praktisch in gebruik. De radius van 10 millimeter in de hoeken zorgt voor een luxe uitstraling. Ook deze spoelbakken zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal en beschikken over een speciale naadloze korfplug. De vlakke rand zorgt ervoor dat de spoelbakken in deze serie opbouw, onderbouw of vlakinbouw gemonteerd kunnen worden.

Serie Liguria

De spoelbakken in de serie Liguria stralen pure luxe uit. Deze spoelbakken danken hun prachtige kleuren aan een speciaal roestvrijstaal dat door en door gekleurd is. Een krasje in deze spoelbak zal daarom geen metaalkleurige onderlaag tevoorschijn halen. De spoelbakken in deze serie zijn geschikt voor opbouw, onderbouw en vlakinbouw. De verkrijgbare kleuren zijn Gold (goudkleur), Copper (koperkleur) en Gun Metal (donkere metaalkleur).

Serie Sicilia

De spoelbakken in de serie Sicilia zijn gemaakt van een speciaal composiet van 7 millimeter dik. Daardoor zijn ze oersterk, kleur- en slijtvast en krasbestendig. Deze zwarte spoelbakken zijn praktisch in gebruik en gemakkelijk te onderhoud. Gebruik in combinatie met een kokendwaterkraan is geen enkel probleem. Het speciale composiet is bestand tegen temperaturen van meer dan 100 graden Celsius. De spoelbakken in deze serie zijn alleen geschikt om onderbouw te monteren.

Enthousiast geworden? Kom de spoelbakken en onze ruim 300 steensoorten bekijken in de showroom in Duiven! We gaan samen op zoek naar de mooiste materialen en matchen die met een spoelbak die bij u past! Om te zorgen dat een bezoek aan onze showroom veilig en verantwoord kan, hebben we enkele maatregelen genomen. Neem deze maatregelen goed door voordat u de showroom bezoekt.

Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken