Natuursteenstunter opent de Koopjeshoek

Natuursteenstunter opent de Koopjeshoek
21/12/2020 Niels
Koopjeshoek

Bij Natuursteenstunter willen wij op een verantwoorde manier omgaan met de materialen die wij verkopen. Het gebeurt soms dat er materialen overblijven. De materialen die voor deze bladen zijn gebruikt zijn vaak miljoenen jaren oud. Zonde dus, om zomaar weg te gooien. We bieden deze werkbladen daarom vanaf nu aan in onze Koopjeshoek voor een kleine prijs. Zo kunnen deze overbodige bladen toch nog worden gebruikt! Naast bladen staan er ook spoelbakken en kranen in onze Koopjeshoek.

50% korting op écht alles

Om het einde van het jaar te vieren en 2021 feestelijk te starten geven wij 50% korting op alles in de Koopjeshoek! Dus bent u op zoek naar een buitenkeuken om in de lente heerlijk te kunnen barbecueën? Of wilt u uw bestaande keuken uitbreiden met een mooi werkblad? Neem dan snel een kijkje in onze Koopjeshoek!

Restmaterialen

De producten in onze Koopjeshoek zijn restmaterialen. Stukken steen die zijn overgebleven na een montage. Wij krijgen vaak vragen over de verkoop van restmaterialen voor kleine projecten of om als hobby mee te knutselen. Onze Koopjeshoek geeft een mooi overzicht van de restmaterialen die wij kunnen leveren. We updaten de Koopjeshoek dan ook regelmatig met nieuwe producten. Bent u op zoek naar maatwerk? Neem dan een kijkje in ons ruime assortiment. Daarnaast krijgen wij veel aanvragen voor de productie van vensterbanken. De enige vensterbanken die wij los kunnen leveren vindt u in onze Koopjeshoek. Vensterbanken leveren wij niet los, deze zijn alleen te bestellen bij een werkblad.

Ophalen op afspraak

De producten uit onze Koopjeshoek zijn op afspraak op te halen in onze showroom in Duiven. Ook tijdens de lockdown is het toegestaan om producten af te halen. Het is helaas niet mogelijk om de producten uit de Koopjeshoek te bezorgen, monteren of op maat te zagen.

Bekijk onze Koopjeshoek >

Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken