Natuursteenstunter verhuist naar Barneveld

Natuursteenstunter verhuist naar Barneveld
02/12/2023 Raymond

Natuursteenstunter verhuist per januari 2024 naar een andere locatie. Met ingang van het nieuwe jaar vindt u ons in Barneveld. Deze nieuwe locatie is centraal gelegen in het midden van Nederland en is uitstekend bereikbaar via de snelwegen A30 en A1.

De nieuwe showroom telt twee verdiepingen vol met inspiratie. U kunt al onze materialen hier zien en voelen.

Faciliteiten

We hebben lang gezocht naar een ideale locatie voor onze showroom. Hierbij zijn vooral de bereikbaarheid en faciliteiten van groot belang. Onze huidige locatie in het centrum van Zeist voldoet hier helaas niet aan. Onze showroom is weliswaar goed te bereiken, maar parkeren rondom het gebouw is soms best een uitdaging. Op onze nieuwe locatie aan de rand van Barneveld zijn voldoende parkeermogelijkheden. En bovendien is het parkeren hier geheel kosteloos.

Afspraak maken

Op dit moment werken wij hard aan de verbouwing van onze nieuwe showroom. In 2024 bent u van harte welkom om te komen kijken naar de nieuwste keukens en mooiste stijlen. We gaan samen met u op zoek naar het best passende blad voor uw badkamer of keuken. De showroom blijft op afspraak geopend. Voor het maken van een afspraak kunt u eenvoudig contact met ons opnemen per telefoon of mail.

Maak een afspraak!

Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken