Natuurstenen aanrechtblad kopen? Mooi vs. functionaliteit

Natuurstenen aanrechtblad kopen? Mooi vs. functionaliteit
23/06/2020 Thierry
Composiet aanrechtblad met cascade

Een natuurstenen aanrechtblad koopt u niet zomaar. U wilt een weloverwogen beslissing maken die toekomst bestendig is. Het is belangrijk om een werkblad te kiezen die bij jouw gebruik past. Het blad moet niet alleen mooi zijn, maar ook geschikt voor het doel wat u ermee hebt. In onze grote assortiment hebben wij aanrechtbladen voor ieder wat wils.

Een aanrechtblad kiezen.

Een aanrechtblad krijgt over de jaren heen heel wat te verduren. U staat immers iedere dag in de keuken en een ongeluk zit in een klein hoekje. Het kan voorkomen dat u per ongeluk met een scherp mes over het oppervlak heen gaat, een hete pan of ovenschaal op het aanrechtblad plaatst of een glas met drinken omstoot. De materiaal keuze is eigenlijk niks anders dan u zelf een spiegel voor te houden; hoe gebruikt u het werkblad? Marmer kan bijvoorbeeld geen zuren verdragen terwijl Dekton hier geen enkele hinder van ondervindt.Welk materiaal u ook kiest wij kiezen altijd de best mogelijke kwaliteit maar vertellen u wel eerlijk alle eigenschappen.

Van website bezoek tot aanrechtblad op de keuken.

Bij ons kunt u zelf bepalen hoe uw werkblad er uit komt te zien. We bieden u de mogelijkheid aan om uit een groot assortiment van kleuren, afwerkingen en randen te kiezen, zodat u een persoonlijke touch kunt geven aan uw keuken met een door u samengesteld aanrechtblad.

We zijn op zoek gegaan naar de mooiste en beste kwaliteit graniet, dekton, terrazzo composiet en marmer zodat wij op onze site een ruime keuze aan verschillende kleuren kunnen aanbieden. Vaak gaat er voor onze klanten wereld van mogelijkheden open. Wat dacht u van een roze Terrazzo werkblad of een groen Marmer? Wij leveren het allemaal!

In onze fabriek in Italië kunnen we daarnaast niet alleen uw aanrechtblad op maat snijden. We kunnen deze ook voorzien van een speciale afwerking waardoor uw aanrechtblad een rustiek of juist een zeer gelikt uiterlijk krijgt. We laten de keuze volledig over aan u.

Kosten van een aanrechtblad bij Natuursteenstunter.nl

Op zoek naar een Eye catcher voor uw nieuwe keuken of toe aan een update van uw huidige keuken? Tegenwoordig is het mogelijk aanrechtbladen tegen stuntprijzen aan te schaffen maar wél met alle service.

Verbouwplannen, net een ander huis in getrokken of om een andere reden toe aan een nieuw werkblad? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op.

 

Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken