NIEUW! Op 10 augustus opent onze showroom in Zeist

NIEUW! Op 10 augustus opent onze showroom in Zeist
01/08/2022 Thierry

Half augustus openen wij onze nieuwe showroom in Zeist. In het hart van Nederland staan we vanaf dat moment klaar om je te helpen bij de keuze van het juiste materiaal. In onze nieuwe showroom laten we je alle materialen van kleuren van onze leverancier zien. We beschikken over verschillende opstelling zodat je voldoende inspiratie kunt opdoen voor jouw nieuwe keuken. 

Onze showroom in Zeist is geopend op woensdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur en is alleen op afspraak te bezoeken. Daardoor ben je altijd verzekerd van professionele hulp. Maak een afspraak via planning@natuursteenstunter.nl

Bereikbaarheid Zeist

Onze showroom in Zeist is gevestigd aan de Slotlaan 12. Vlakbij het prachtige Slot Zeist. Betaald parkeren kan voor de deur of in de ondergrondse parkeergarage Figi om de hoek.

Showroom Didam

Naast onze nieuwe showroom is ook onze vestiging in Didam weer geopend vanaf 15 augustus. Na een lange verbouwing staan we ook in het centrum van dit Gelderse dorp weer voor je klaar. We hebben een totaal nieuwe inrichting en kunnen je ook hier goed helpen bij de keuze voor een nieuw werkblad. In Didam beschikken we over de meeste kleuren uit onze collectie. 

Bereikbaarheid Didam

Onze showroom in Didam is gevestigd aan de Spoorstraat 7b. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt. Het treinstation is op slechts 350 meter loop afstand. Onze showroom in Didam is uitsluitend op afspraak geopend.

Periode 2021-2022

In het afgelopen jaar is Natuursteenstunter een aantal keer verhuisd van locatie. In 2021 hebben we na 11 jaar ons pand in Duiven verlaten voor een nieuwe showroom in het centrum van Didam. Door tekorten aan grondstoffen duurde de renovatie van dit nieuwe pand langer dan gehoopt. 

Om je in de tussentijd toch goed te kunnen helpen bij de keuze van een werkblad voor je nieuwe keuken konden we uitwijken naar het Overijsselse Sibculo. In deze loods, die wij normaal gebruiken als opslag en depot, hebben we een klein assortiment van onze meest populaire kleuren samengesteld. We verlaten deze locatie niet. Ons depot in Sibculo is uitsluitend op afspraak te bezoeken. Houd er wel rekening mee dat het assortiment hier beperkt is en dat we je niet al onze materialen en kleuren kunnen laten zien

Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken