Nieuwe keuken? Pak het duurzaam aan!

Nieuwe keuken? Pak het duurzaam aan!
27/06/2020 Niels
Eternal-Emperador

Een nieuwe keuken. U denk waarschijnlijk gelijk aan nieuwe kastjes, een mooi werkblad en splinternieuwe apparatuur. Het klinkt allemaal prachtig! De kosten voor een nieuwe keuken kunnen wel aardig oplopen. Zeker als u het nieuwste van het nieuwste wilt. Daarnaast is het geheel vervangen van een keuken vaak geen duurzame oplossing. De kastjes en apparatuur kunnen nog jaren mee! Wij leggen u graag uit hoe u uw een fantastisch nieuw uiterlijk kan geven. Mét dat prachtige effect maar zonder de torenhoge kosten. En dat is goed, voor uzelf maar ook voor uw portemonnee en de planeet.

Vervang uw werkblad

Hoe geeft u uw keuken nou een nieuw uiterlijk zonder alles te vervangen? Denk aan een nieuw werkblad! Een werkblad is allesbepalend in de keuken. Zo geeft het de keuken een klassiek of modern uiterlijk en bepaalt de kleur ervan de sfeer in de ruimte. Door het werkblad te vervangen geeft u de keuken een nieuwe uitstraling. De kastjes en de apparatuur lijken na een poetsbeurt haast nieuw te zijn in combinatie met het prachtige nieuwe werkblad. En de prijs? Slechts een fractie van het bedrag dat een geheel nieuwe keuken u zou kosten. Een bijkomend voordeel is, dat u door alleen het werkblad te vervangen bewust bezig bent met het milieu. De kosten en uitstoot voor de productie van nieuwe kastjes en apparatuur bespaart u, en dat geeft ongetwijfeld een goed gevoel. Voor u en uw portemonnee.

'Denk aan het milieu én uw portemonnee, vervang alleen uw werkblad!'

Samen naar het beste resultaat

Samen met u gaan wij op zoek naar de steensoort die perfect bij u past. Houdt u van gemak en kiest u voor composiet, of bent u fan van een natuurlijk uiterlijk en wordt uw nieuwe werkblad van graniet? We bekijken samen alle opties om uw nieuwe werkblad perfect aan te laten sluiten bij uw wensen. Maak een afspraak en kom langs in onze showroom! Hier hebben wij stalen van al onze steensoorten zodat u de deze kunt bekijken en kunt voelen. Denk bij de keuze voor een nieuw werkblad ook aan zaken als de afwerking van het steen. Kiest u voor een gepolijste gladde afwerking, of vindt u reliëf in uw werkblad erg mooi. Alle afwerkingen geven een ander uiterlijk aan uw keuken. Kortom; alle verschillende stenen geven de keuken een andere sfeer. Het is dus van levensbelang dat u de juiste keuze maakt om uw keuken een nieuw uitstraling te geven. Wij helpen u daar graag bij!

Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken