Nieuwe kleuren van Neolith keramiek in ons assortiment!

Nieuwe kleuren van Neolith keramiek in ons assortiment!
22/04/2015 Remon
Fabriek Neolith in Spanje

2015 belooft veel mooie dingen

Bij Natuursteenstunter hebben wij een uitgebreid assortiment aan Neolith keramiek. Vrijwel alle kleuren van dit Spaanse topmerk hebben wij standaard in ons assortiment. Neolith is echter sterk in ontwikkeling het laatste jaar en vrijwel maandelijks brengen zij nieuwe kleurstelling uit zoals de Classtone series die sterk op marmer, basalt of graniet lijken. Deze ontwikkeling zet zich in 2015 voort en wij zijn dan ook blij u te mogen melden dat wij maar liefst acht nieuwe kleurstellingen in ons assortiment mogen verwelkomen!

Neolith keramiek: niet van echt te onderscheiden!

Met deze nieuwe kleurstellingen heeft Neolith definitief de oorlog verklaard aan het eveneens Spaanse Dekton. Hoewel beide materiaalsoorten sterk vergelijkbaar zijn, moeten wij toch eerlijk zijn dat de kleuren van Neolith veel betere imitaties zijn dan dat van Dekton. De kleurstellingen lijken zeer sterk op de natuurlijke materiaalsoorten maar dan met voordeel dat het krasvast, hittebestendig en ook nog eens veel duurzamer is. Hieronder zullen wij alle kleuren kort beschrijven.

De nieuwe kleuren Neolith

Hieronder staan de nieuwe kleuren van Neolith die wij vanaf 2015 in ons assortiment voeren. De prijs van de producten zal hetzelfde zijn als alle overige keramiek producten!

[nggallery id=67]

 

Neolith Beton River | De Neolith Beton River is een variant op de nieuwe kleur Beton. De kleur is een schitterende variant op het gladde beton en zorgt dat het geheel er net even iets natuurgetrouwer uitziet.

Neolith Calacatta | De Calacatta is een imitatie van het ‘echte’ Calacatta marmer uit Italie. Het resultaat van de imitatie is echt verbluffend en wij moeten echt ons best doen om deze van het echte marmer te onderscheiden.

Neolith Nero Zimbabwe River | De Nero Zimbabwe is misschien wel het beste gelukt uit de hele serie. Deze kleurstelling lijkt vrijwel exact op de echte granietsoort in een geborstelde/ leather uitvoering.

Neolith Pietra Di Luna River | De Pietra serie bestaat voorlopig uit drie kleurstellingen die een schitterende naturel look hebben. De Luna heeft een lichte maan-grijze kleur met een grove river afwerking.

Neolith Pietra Di Osso River | De Pietra Di Osso is een mooie creme-kleurige variant binnen de Pietra serie. Dankzij de grove ‘River’ afwerking lijkt het net alsof uw blad een stukje puur natuur is!

Neolith Pietra Di Piombo River | De Piombo is een donkergrijze variant op de Luna, net iets lichter dan de Zimbabwe. Het zal uw keuken echt een schitterende naturel uitstraling geven.

Neolith Travertino Classico | De twee Travertin imitaties zijn ook bijzonder goed gelukt. Wanneer u toch Travertin in de keuken wilt maar geen zin heeft in putjes, vlekken of oneffenheden dan is dit een uitstekende optie.

Neolith Travertino Navona | De Navona is de laatste nieuwe kleur die een lichtere, rustigere variant is op de Travertino Classico. Het materiaal is naast keukenbladen ook zeer geschikt als vensterbank die geen onderhoud nodig heeft.

Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken