Natuursteenstunter toont nieuwe Planet-serie vanaf nu in de showroom!

Natuursteenstunter toont nieuwe Planet-serie vanaf nu in de showroom!
22/08/2020 Niels
planet-serie

We hebben er door de impact van de coronacrisis in Italië even op moeten wachten, maar nu zijn ze binnen! De stalen van onze nieuwe Planet-serie composietsoorten. Deze serie bestaat uit vijf verschillende kleuren met een prachtig natuurlijk uiterlijk. Door dit natuurlijke uiterlijk combineren de composietsoorten van de Planet-serie het mooie van natuursteen met het gemak van kunststeen. Al deze steensoorten zijn verkrijgbaar met een gepolijste of leather afwerking. De standaard dikte van het steen is 20 millimeter. Dit is op te dikken tot 80 millimeter. 

Planet Jupiter

De composietsoort Planet Jupiter heeft een donkere basiskleur met lichtere aders. Het steen oogt antraciet en de aders hebben een witte tot lichtbruine kleur. Door deze kleurensamenstelling past de Planet Jupiter goed in een moderne keuken.

Planet Mars

Planet Mars is een donkerbruine composietsoort met lichtbruine tot witte aders. Het materiaal oogt natuurlijk door de vloeiende overgang van de verschillende tinten donkerbruin. De speciale combinatie van kleuren zorgt ervoor dat de Planet Mars goed combineert met elke keuken.

Planet Mercury

De composietsoort Planet Mercury is lichtgrijs van kleur en wordt gesierd door tal van donkergrijze vlekjes en witte aders. Door de lichte kleuren combineert de Planet Mercury goed met een keuken met veel hout.

Planet Neptune

Planet Neptune is een ode aan de schoonheid van marmer, met het gebruiksgemak van composiet. Deze witte steensoort komt met subtiele blauwgrijze aders die het geheel een natuurlijke uitstraling geven. De Planet Neptune vormt een prachtig contrast met een donkere keuken.

Planet Pluto

De composietsoort Planet Pluto is de donkerste steen van de nieuwe Planet-serie. De diepzwarte kleur en lichte witte aders doen denken aan de mamersoort Nero Marquina. De donkere Planet Pluto staat mooi in ieder soort keuken. Modern of klassiek en donker of licht.

 

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar de kleuren en hoe deze in uw keuken zullen staan? Maak een afspraak in onze showroom. Dan laten wij u deze en andere steensoorten graag zien!

Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken