Impressie van onze nieuwe showroom

Impressie van onze nieuwe showroom
06/01/2024 Raymond

We werken hard aan onze nieuwe showroom en geven u graag een kijkje achter de schermen. We creëren een prachtige ruimte boordevol inspiratie. We plaatsen verschillende keukenopstellingen om u het hele plaatje te laten zien. Dat gaat er zo uitzien:

Impressie van de nieuwe showroom in Barneveld

Nieuwe locatie

Onze nieuwe showroom staat aan de Anthonie Fokkerstraat 65 in Barneveld. Een centrale locatie die goed te bereiken via de snelwegen A1 en A30. Daarnaast is de showroom ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf station Barneveld Centrum, aan de spoorlijn Amersfoort Centraal – Ede-Wageningen, neemt u bus 511 richting Scherpenzeel via De Glind. Vanaf halte Anthonie Fokkerstraat is het dan nog maar een paar minuten lopen.

Plan uw reis naar de showroom

De showroom bezoeken

Op dit moment zijn de werkzaamheden nog in volle gang. We verwachten de showroom in februari op te leveren. Wilt u in de tussentijd toch een bezoek brengen om uw plannen samen door te spreken of onze stalen te bekijken? U bent natuurlijk van harte welkom! Houd er wel rekening mee dat er tijdens uw bezoek werkzaamheden kunnen plaatsvinden.

Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken