Tafelbladen

Tafelblad met RVS onderstel en composiet of graniet blad kopen?

Tafelblad kopen?

Nieuw tafelblad nodig?

Bent u uw huidige tafelblad zat? Bij Natuursteenstunter.nl kunt u naast aanrechtbladen, badkamerbladen en vensterbanken ook terecht voor tafelbladen. Deze bladen kunt u op een bestaand onderstel plaatsen van aluminium, staal, RVS, hout of andere materialen. Wanneer u zelf handig bent dan is het ook mogelijk om zelf een onderstel te bouwen en zo veel geld te besparen. Vrijwel alle materialen zijn zwaarder dan houten tafelbladen. Wanneer u zelf een tafel wilt samenstellen dan raden wij altijd even contact op te nemen met ons. Wij weten globaal wat een tafelblad weegt zodat het onderstel het niet begeeft wanneer het blad erop wordt geplaatst.

Tafelblad kopen? Wij hebben ook onderstellen voor uw tafel

Bij Natuursteenstunter werken wij samen met diverse staalbewerkers. Wij hebben zelf enkele standaard RVS frames laten ontwikkelen die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. Wij hebben enkele modellen in onze showroom staan en daarnaast leveren wij complete tafels aan een aantal tuincentra. Wilt u  meer informatie dan kan u altijd even bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Materiaalsoorten voor tafelbladen

De keuze voor de materialen zijn vrijwel hetzelfde als voor de aanrecht- en badkamerbladen. U kunt alle materialen probleemloos inzetten als tafel: als het de keuken overleeft dan kan het immers alles aan!  Als u bijvoorbeeld een granieten werkblad hebt in de keuken dan kan het erg fraai zijn om een tafel te maken met hetzelfde graniet. We hebben echter ook klanten gezien die juist voor een mooie contrastkleur kiezen. Wanneer u hulp nodig hebt bij de keuze van het materiaal dan helpen wij u graag.

Offerte opvragen Contact opnemen Winkelmand bekijken